temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kaçıncı haftada yapmıştın ilk doğumu kaç hafta öndeydi başı benimki de büyük iki hafta fln 39 a kadar bekler çatı bakarım dedi ama sezaryen olur 39 ugeçersr gibi konuştu

Evet rezene 40ım çıkınca inşallah.. o zamana ilaç bitmiş olur. Yoksa o benim de aklımda.
Tarçını unutmuştum sağol canım. Çayla falan içerdim önceleri hamilelikte şekerimi düşürünce bırakmıştım. Hatırlattın canım sağolasın :)

İyi düşünelim iyi olsun bide bu sefer tecrübeliyiz en az onlar kadar kimsenin karişmasina gerek yok

Kizlar dün mevludumuzu okuttuk çok sukur. Bugün de 20. Günümüz oglusumun yarı kirki çıkıyor bugün. Yarı kirkla ilgili bilgisi olan var mi ? Neler yapılıyor kızlar?
Kız sen ne güzel erken erken ettin mevludunu benim ki bi doğsun ben 40 çıktıktan sonra yapmayı düşünüyorum iki cocukla lohusa halimle hiç bişey edemem kendimi toplarim güzel ondan sonra senin yardım edenin varsa o başka tabi

Benim de vardı hamilelikte ama dediğin gibi doğum sonrası ayaklarım davul gibiydi. Valla 2 haftadan sonra geçmeye başladı benim ama yine de biraz var

Biraz biraz benim de iniyor ama hala tam değil. Umutla bekliyorum. İlaçların da etkisi de vardır benim illa ki

F fatmaelifnur canim ben de 3715 dogurdum normal. Kilosuyla ilgili sikinti olmadi ama ben ikinamadigim icin cok zorlandim. Eger catin musaitse dogurursun bence. Cocuk çıkarken sadece kafa kismi geçerken cok az acidi. Duzgun ikinabilseydim kendiliginden cikicakti yani. Bozma moralini sadece kilo yuzunden.

Kızlar ben bu kızı ya kucak kuşu yaptım ya da kaka yapamadı karnı rahatsız diye yatakta durmuyor. Kucağıma alıp yüzüstü yatırınca susuyor. Yatağa yatırıyorum uyuyunca yan yatış tabii en fazla 10 dakika duruyor. Ya sıkıntısından ya da sürekli kokumu istiyor bilemedim. Hoş şimdi sorun değil ama sonra kucak kuşu olursa bel ağrısı çekerim o da zorlanır diye korkuyorum. Mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koydum umarım yapar. Olmadı rezene kimyon çayı vereceğim sevmese de.. bizim yatağa koydum şimdi sesi çıkmıyor. Cadı diye diye cadı ettim kızı resmen

Yatış verdiler kalp atışları zayıflamış dediler tekrar nts bağladılar yanımda kimsede yok eşimle çocuklar var bu gün hiç iyi başlamadı niyeki ya Allah rızası için dua a edin

Canım dualarımız seninle ve bebeğinle.. inşallah sağlıkla alacaksın kucağına. Kötü düşünme her şeyde vardır bir hayır. Kötü başladı dersin her şey güzel olur deme öyle şeyler.

Özele mi gidiyorsun korkutuyor doktor seni bana da 3700 dedi ultrasonda görünen tabi daha az doğdu ama çok şükür normal oldu
Bide açılma önemli
Devlet hastanesi yatış verdiler uzerimi değiştirdiler açılma 2cm sanci çıktı telefonu alıyorlar dua edin artık yazamam

Kardeşim de hamile canım 2 haftaya o da doğum yapacak. Kardeşim de mevlutte olsun diye erken okuttuk mevludu. Sağolsun annem yardımcı yoksa bende yapamazdım tek basima canim

Yatış verdiler kalp atışları zayıflamış dediler tekrar nts bağladılar yanımda kimsede yok eşimle çocuklar var bu gün hiç iyi başlamadı niyeki ya Allah rızası için dua a edin
Canım hayırlısıyla sağlıkla dogurursun inşallah.sen doğurana kadar her şey hallolur merak etme dışarıyı sen ..güzel haberlerini bekliyoruz

Kaçıncı haftada yapmıştın ilk doğumu kaç hafta öndeydi başı benimki de büyük iki hafta fln 39 a kadar bekler çatı bakarım dedi ama sezaryen olur 39 ugeçersr gibi konuştu
Canon 42. Haftanin icinde yaptim. Oglumun basi ust sinirdi. 3800 dogdu ve kafasi 2 hafta buyuktu. Karni cok buyuk degildi.

Güzel olacak güzel. Sonra benim gibi kaka saati beklersin. Bir de dört saat aralıksız uyumak istiyorum çok değil.
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım.
Canım ben öyle kucağıma yatırır gibi küçük yastığun üzerine yatırıyorum yüzüstü. Çok rahat ediyor gazı varken. Bir de sab simpleks damla bize çok iyi geldi. Doktoruna danış istersen. Gazlıyken bizimki de kucaktan inmek istemiyor. Öyle ki omzumdan dizime indirirken bırakıcam sanıp ağlıyor. Evin içinde turluyoruz. Bi odayı çok sevdi ona gidince susuyor sıpa sen de bir gez bakalım sevdiği bir yer bulursun belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…