- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.541
12 kilo aldım canım. Hastaneden eve geldigimde sadece bebegimin kilosu gitmişti. 3500 gr yani. Sonra 2 haftada 2.5 kilo daha verdimHanımlar hamileyken kaç kilo aldınız ve bebeğiniz doğduktan sonra kaç günde kaç kilo verdiniz?
Doktorum hicbisey yemesin demis galiba geliyo benimkiler inşallah tahlil sonucu bekliyoruzGünaydın canım. Bi gelişme olursa mutlaka haber ver. Senin ikizleri merakla bekliyoruz
Kaçıncı haftada yapmıştın ilk doğumu kaç hafta öndeydi başı benimki de büyük iki hafta fln 39 a kadar bekler çatı bakarım dedi ama sezaryen olur 39 ugeçersr gibi konuştuCanim ilk dogumda benimde ustume iki hemsire cikti. Oglumun kafasi cok buyukmus. Doktor tam olcememisti. Son dakikalarda hic gucum kalmamisti. Doktorum yapamican sezeryana alalim yada ustune hemsire cikartalim demisti. :) ama acisini unuttum inan ki. Ikinci dogumum cok ama cok rahat ve kolay oldu. Dikislerimden sonra da eskisi gibi oldu hersey
Canım rezene çayı iç mükemmel ödem söker ama süt açısından etkileyebilir süt olayı tamamen kesilince dene tavsiye ederim.
Suya salatalik limon nane ve tüm tarçın detoks suyu belki biliyorsun o da süper ödem attırır. Kaç gün oldu doğum yapalı ?
İyi düşünelim iyi olsun bide bu sefer tecrübeliyiz en az onlar kadar kimsenin karişmasina gerek yokAyni şeyleri yaşamışız desene .bu sefer ben de çemkirecem kararlıyım..kimse keyfimi kaçırsın istemiyorm. Bari bu doğumumda logusaligumda rahat edeyim dedim eşime de bakalım. İyi düşüneyim iyi olsun dimi
Kız sen ne güzel erken erken ettin mevludunu benim ki bi doğsun ben 40 çıktıktan sonra yapmayı düşünüyorum iki cocukla lohusa halimle hiç bişey edemem kendimi toplarim güzel ondan sonra senin yardım edenin varsa o başka tabiKizlar dün mevludumuzu okuttuk çok sukur. Bugün de 20. Günümüz oglusumun yarı kirki çıkıyor bugün. Yarı kirkla ilgili bilgisi olan var mi ? Neler yapılıyor kızlar?
Benim de vardı hamilelikte ama dediğin gibi doğum sonrası ayaklarım davul gibiydi. Valla 2 haftadan sonra geçmeye başladı benim ama yine de biraz var
BEN Normal doğum 3700 kg 52 cm doğurdum. Oluyor yani.Ultrasona girdim şimdi nts ye gircem doktor hiç büyük çocuk dogurdunmu diyor canım sıkıldı 3kg 700 gram dedi
Yatış verdiler kalp atışları zayıflamış dediler tekrar nts bağladılar yanımda kimsede yok eşimle çocuklar var bu gün hiç iyi başlamadı niyeki ya Allah rızası için dua a edin
Devlet hastanesi yatış verdiler uzerimi değiştirdiler açılma 2cm sanci çıktı telefonu alıyorlar dua edin artık yazamamÖzele mi gidiyorsun korkutuyor doktor seni bana da 3700 dedi ultrasonda görünen tabi daha az doğdu ama çok şükür normal oldu
Bide açılma önemli
Kardeşim de hamile canım 2 haftaya o da doğum yapacak. Kardeşim de mevlutte olsun diye erken okuttuk mevludu. Sağolsun annem yardımcı yoksa bende yapamazdım tek basima canimKız sen ne güzel erken erken ettin mevludunu benim ki bi doğsun ben 40 çıktıktan sonra yapmayı düşünüyorum iki cocukla lohusa halimle hiç bişey edemem kendimi toplarim güzel ondan sonra senin yardım edenin varsa o başka tabi
Canım hayırlısıyla sağlıkla dogurursun inşallah.sen doğurana kadar her şey hallolur merak etme dışarıyı sen ..güzel haberlerini bekliyoruzYatış verdiler kalp atışları zayıflamış dediler tekrar nts bağladılar yanımda kimsede yok eşimle çocuklar var bu gün hiç iyi başlamadı niyeki ya Allah rızası için dua a edin
Rabbim sag salim kolay bi şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallahYatış verdiler kalp atışları zayıflamış dediler tekrar nts bağladılar yanımda kimsede yok eşimle çocuklar var bu gün hiç iyi başlamadı niyeki ya Allah rızası için dua a edin
Canon 42. Haftanin icinde yaptim. Oglumun basi ust sinirdi. 3800 dogdu ve kafasi 2 hafta buyuktu. Karni cok buyuk degildi.Kaçıncı haftada yapmıştın ilk doğumu kaç hafta öndeydi başı benimki de büyük iki hafta fln 39 a kadar bekler çatı bakarım dedi ama sezaryen olur 39 ugeçersr gibi konuştu
Güzel olacak güzel. Sonra benim gibi kaka saati beklersin.Amin cnm işte ilk defa bi nevi ameliyat olacak olmanın endişesi var ama yapıcak da bişey Yok buraya kadar sağlıkla geldik dediğin gibi güzel ve sağlıklı olacağına inanıyorum. Ben de artık bebeğimle ilgili konuşmak istiyorum yaaaa :))
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım.Yatış verdiler kalp atışları zayıflamış dediler tekrar nts bağladılar yanımda kimsede yok eşimle çocuklar var bu gün hiç iyi başlamadı niyeki ya Allah rızası için dua a edin
Canım ben öyle kucağıma yatırır gibi küçük yastığun üzerine yatırıyorum yüzüstü. Çok rahat ediyor gazı varken. Bir de sab simpleks damla bize çok iyi geldi. Doktoruna danış istersen. Gazlıyken bizimki de kucaktan inmek istemiyor. Öyle ki omzumdan dizime indirirken bırakıcam sanıp ağlıyor. Evin içinde turluyoruz. Bi odayı çok sevdi ona gidince susuyor sıpaKızlar ben bu kızı ya kucak kuşu yaptım ya da kaka yapamadı karnı rahatsız diye yatakta durmuyor. Kucağıma alıp yüzüstü yatırınca susuyor. Yatağa yatırıyorum uyuyunca yan yatış tabii en fazla 10 dakika duruyor. Ya sıkıntısından ya da sürekli kokumu istiyor bilemedim. Hoş şimdi sorun değil ama sonra kucak kuşu olursa bel ağrısı çekerim o da zorlanır diye korkuyorum. Mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koydum umarım yapar. Olmadı rezene kimyon çayı vereceğim sevmese de.. bizim yatağa koydum şimdi sesi çıkmıyor. Cadı diye diye cadı ettim kızı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?