temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bu gece Harika uyuyabildim evet çok sık döndüm ama uyudum genel olarak. Ve gerçekten sağolun kızlar ya ister istemez stresimi yenmemi sağlamış yazılanlar evet kolay değil sonrası biraz acı ağrı olacak ama geçecek diyorum. Ya da bi sen doğurmuyorsun diyebiliyorum. Bir de göğüs için kreme bugün başlayacağım 2 gün 2 gündür yumuşar birazcık.

Normal dogumu dikisli yapan arkadaslar ne zaman iyilestiniz? Ben simdi hastaneden taburcu olucam 2 gun oldu ama hala cok zorlaniyorum. Hatta sezaryenliler daha rahatlar. Dikislerim acilcak diye adim atmaya korkuyorum.
Canim senin dikislerin atmis. Yani senin vucudun daha hassas o yuzden normalden gec iyilesebilirsin. Sezeryanda olsan gec iyilesirdin. 1 hafta yada 10 gune birseyin kalmaz ama. Dikislerin oldugu yer hic belli de olmicak ilerde. Birde bol lifli gidalar tuket. Wc de sorun yasayabilirsin kendini psikolojik olarak cok kasabilirsin. Ben ilkinde cok kasmistim kendimi. Canim aciyacak hissi olmustu. Uzun sure wc ye hic cikmamistim

Canim normal dogum gercekten kolay. Ama senin durumun farkli olmus maalesef. Sezeryan da da ayni zorlugu yasardin buyuk ihtimalle. Cunku vucudun dikis kabul etmemis ve tekrar dikilmis. Benim benzwr sorunu yasayan sezeryanli yapan arkadaslarim var. 40 gun yatti kiz. yakinda toparlarsin insallah. Bunlar gelip gecici. Ilerisi icin enerji toplarsin belki

İnşallah bebeğin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına alırısn. Korkma az kalmış 5 dk da bir e inince git. Ben öyle yaptın ebe bana aferin nasıl dayandın evde çektin diye tebrik etti. Hemen doğar bebeğin Allah ın izniyle çok az kaldı dayanırsın sen. :)

Canim korkma sen benim dokularim hassas oldugu icin dikis ustune dikis geçtiler ondan bu hale geldim. Insallah senin hassas degildir. Bi de rahatca ikinirsin da kendiliginden cikiverir insallah benim ebeler bastirinca da yirtik oldu tabi kendi gelse olmazdi. Bastan baslayarak okuyorum sayfalari bi sonraki mesajinda dogurdum diyo olabilirsin bekliyorum heyecanla :)

Amin cnm :) bugün de hastane ikramlıklarımın siparişini vereceğim bir de saçıma çiçekli taç yaptırmak istiyorum ama sanırım geç kaldım onun için normal çiçekçiler yapar mı ki istediğim bişey :) ay vakit geçsin diye saçma sapan uğraş peşindeyim. Akşam da eşimle birkaç fotoğraf çekelim dedim sahilde bugünü de böyle bitirip yarın da heyecandan hemen geçer zaten ve tatatataaaam :)

Günaydın canım henüz tık yok bizde. Bugün kontrol günü. Bakalım durumlar ne. Ama birkaç gündür karnım daha da büyüdü sanki eşim de farketmiş o da söyledi. Ve daha bi baskı var. Hayırlısıyla dikişsiz kurtulsaydım... sen de en kısa sürede toparlarsın inşallah canım benim. Bakımını ihmal etme. Yaramaz oğluşunu da öp benim için

Ay canim ya pozitif enerjine hayranım valla yasam kocum olsan keske sen ben kac dikisim oldugunu soylerse diye ödüm koptu iyi ki sormamissin canim bosver :) bana da yuru yatarsan odem olur dedi ama ayni zamanda da cok dikkat et dikislerin hassas dedi o yuzden napcagimi bilemez haldeyim oglumu ayaktayken kucagima alamadim hic mesela sadece emziriyorum annemle kv ye veriyorum ozluyorum valla oyle olunca.
Insallah iyilesiriz hemen kuzum sen de batikonla mi pansuman yapiyosun her wc den sonra? Bi de bana enjektorle fiskirt dedi pansuman harici ama bacaklarımi acip kime fiskirtcam bilemedim esim dikislerimi gorsun istemiyorum ben de aynada bakamam karambole gormeden yapiyorum ama baska cozumun varsa bana da soyle :))
Bizim oglan ayni babasinin kopyasi olmus sanki benden hicbi sey almamis gibi simsiyah sacli koca burunlu bisey belki buyudukce bana da benzer

Cok sagol canim tavsiyelerin icin. Ben de korkumdan wcye gitmiyorum kabiz olurum diye hep sivi yiyorum. Psikolojik dedigin gibi. Su an hic gecmicek gibi geliyo bunlari duymak guzel oldu :)

Haklisin canim vucudumdan dolayi. Doktorum da iyi ki sezaryen yapmamisiz dikislerin hic tutmazdi dedi ama beni teselli icin soyluyo sanmistim. Bugunleri de unuturum insallah.

Haklisin canim vucudumdan dolayi. Doktorum da iyi ki sezaryen yapmamisiz dikislerin hic tutmazdi dedi ama beni teselli icin soyluyo sanmistim. Bugunleri de unuturum insallah.
Bir de seni sezaryene yönlendiriyordu az kalsın. Çok şükür ki olmamışsın. Hepsi geçecek mutlaka canım her gün bir öncekinden daha iyi olursun

Ayy hadi bakalım :) ben de heyecanlanıyorum siz böyle beklerken :) benimki apar topar oldu ya. Bu heyecanı sizlerle yaşıyorum :) çiçekçi de yapar bence. Taze çiçekle mi yaptıracaksın? Solmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…