- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.481
Evet canım doğumhanede kamera olmaz özel alana giriyor orası, dediğin gibi resimler üzerinden takip edin olayıDoğumhanenin içinde imiş şimdi eşime sordum.Eşim de sormuş kamera kayıtlarını istemiş kamera yok demişler.Dışarda idi şimdi sordum.Bir umut etmiştim oradan ama olsun resimler var.Artık oradan devam edeceğiz.
Kızlar ne olduğunu buldum kundak yapiliyor mus bana da bi arkadasim hediye getirdi bende sormadım ne olduğunu oda soylememisti şimdi ogrendim ne olduğunu ama ben bunu kullancagımı pek sanmıyorum
Canım evet kundak. ben de almıştım ama doktor yapmayın dedi kullanmıyorum o yüzden.Eki Görüntüle 2025179 kızlar bunun ne olduğunu bilen var mı
Bende kullanmam canım zaten yaz gunu havale geçirir çocuk bunun içinde ne kadar Penye de olsa gerek yok yaCanım evet kundak. ben de almıştım ama doktor yapmayın dedi kullanmıyorum o yüzden.
Canım ilk doğumda bende oyleydim terle atıyorsun lohusaligi defiler annemler bir süre oluyor sonra birden geçiyo merak etme ıslak kalma üstünü değiştirKizlar nasil geciyor gunler bebislerle biz cok terliyoruz anne kiz yaa acaba lohusalik boyunca 40 gun boyle sular icinde mi kalacam ben surekligece iki kiyafet degistiyorum emzirmeye uyandikca sizde durumlar nasıl
İlk gün benmkinide zorla uyandırdılar hep sonra yavaş yavaş normale döndü. Çabucak geçer inş canım ya. Bende sadece acı var ona da hemşire yanlış pozisyonda emziriyosun ondan dedi ama ben de kızımla öyle rahat ediyoruz diye onun dedği gibi yapamadık. Ama kalkanı al en azından bi yere temas etmez. Daha çabuk iyileşebilir. Bide hep zeytinyağı duyuyorm onu dene istersenEveet artik bebek sorularina ben de gelebilirim :) kizlar benim goguslerim ikinci emzirmede pert oldu cok fena yara icinde kaniyo falan. Doktor ve hemsire inanamadi nasil bu kadar erken bu hale gelir diye. Hastaneden bi suru krem aldirdilar ama gecmiyo bi turlu. Pompayla sag dediler onda hic cikmiyo. Silikon ucu oglum almiyo. Normal emebiliyo ama cok kan geldigi icin doktor emzirme oyle dedi. Bi de acidan kivraniyorum tabi ama katlanirdim yine de kan olmasa :/ napabilirim onerisi olan var mi? Sutum de az bu arada nasil artabilir surekli hosaf getiriyolar hastanede. Bi de oglumu uyandirmak o kadar zor ki hic aglamiyo zorla uyandirip emziriyoruz. Kan sekeri iyi cikiyo sukur ama nasil uyancak bu cocuk. Ellemedigim yeri kalmiyo tik yok yine de.
Bende çok korkuyodum ama 2 hafta oldu artık rahat harekt edebilyrm çok şükür. Ama şişlk hafif var tabi ve tamamen geçme süresi için 4-6 hafta diyolar.Normal dogumu dikisli yapan arkadaslar ne zaman iyilestiniz? Ben simdi hastaneden taburcu olucam 2 gun oldu ama hala cok zorlaniyorum. Hatta sezaryenliler daha rahatlar. Dikislerim acilcak diye adim atmaya korkuyorum.
Ben bilmiyrm indi mi inmedi mi:) inmeden olur mu onuda bilmiyorum:) yuzde 90 incelme 4 cm acilma vardi benm bildgimOoooooooooo maşallah cok aktif değildim grupta bayadir da girmiyordum doğumlar bayaaa olmuş Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin kalanlara da hayirli doğumlar olsun inşallah. Ben de bi doğuramadim bebek hala kanala inmemis normal doğum yapanlar hepinizin kanala inmis miydi acaba merak ettim ?
Benmde var ama bizimki icine baya kucuk geldi diye beklettm kullanirim ykinda. Kollari kendini uyandirmasin diye kolaylik dene bi istersen:) belki seversinEki Görüntüle 2025179 kızlar bunun ne olduğunu bilen var mı
Normal dogumu dikisli yapan arkadaslar ne zaman iyilestiniz? Ben simdi hastaneden taburcu olucam 2 gun oldu ama hala cok zorlaniyorum. Hatta sezaryenliler daha rahatlar. Dikislerim acilcak diye adim atmaya korkuyorum.
Yarı kırkında geçti canım. Darısı başına:)Kizlar nasil geciyor gunler bebislerle biz cok terliyoruz anne kiz yaa acaba lohusalik boyunca 40 gun boyle sular icinde mi kalacam ben surekligece iki kiyafet degistiyorum emzirmeye uyandikca sizde durumlar nasıl
Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı olsun:) belki de vakit gelmiştirKızlar sabah doktora gidiyoruz dua edin bana belki de alincak bebisler ac gidicem o yüzden sancılar bazen düzenli bazen de saatte 1 oluyo nst de sancı cikarsa acilmaya bakcak ona göre biseyler netleşecek
Benim karnim dusmedi daha kanala inmemiş sancı falan da yok bekliyorumBen bilmiyrm indi mi inmedi mi:) inmeden olur mu onuda bilmiyorum:) yuzde 90 incelme 4 cm acilma vardi benm bildgim
Cnm kalkan ve lansinoh kullanmama rağmen böyle oldu
Göğüs kalkanı kullanmanı tavsiye ederim Lansinoh krem de . Yok canım alttan bakmıyorlar.Karnıma ultrason ile baktı ilk muaynede.
Kızlar şuan resmen evden sancı molalarında yazıyorum size, 6dk bir düştü inatla gitmiyorum hastaneye birdaha hayal kırıklığı istemiyorum, sabah olsun en azından diye uğraşıyorum , evde hoplaya zıplaya sancımı cekiyorum,bu gidişle yetişemeyip evde doğurabilirimdua edin bana nolur bugün bitsin bu çile
Kızlar sabah doktora gidiyoruz dua edin bana belki de alincak bebisler ac gidicem o yüzden sancılar bazen düzenli bazen de saatte 1 oluyo nst de sancı cikarsa acilmaya bakcak ona göre biseyler netleşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?