-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.181
benim yolk sacı gördüğümüzde kese 1,82 cm 'di ve içinde bebek görülmemişti. endişe etme farklı bi durum olsa dr söylerdi zaten.Kızlar muayeneden çıktım 11,45mm kese oluşmuş haftasına göre uygun dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi artık bhcg kan testi yaptırma dedi :)) ama benim endişem yolksac yok kesenin içinde ya :/ şuan tam 4+6 yum haftaya mı oluşur acaba? Siz gördünüz mü?
Nebiliyim yine stres yapıcak birşey buldumbenim yolk sacı gördüğümüzde kese 1,82 cm 'di ve içinde bebek görülmemişti. endişe etme farklı bi durum olsa dr söylerdi zaten.
Nebiliyim yine stres yapıcak birşey buldum
Geçmez bu iki hafta valla :)anne olmak böyle birşey demekki kalp atışını duymadan rahat edemiyoruz
Peki yolksac varmıydı içinde? Ay neyse ya takmıştım en iyisi olacağına varıcak ben içimi ferah tutmaya çalışayımr problem olaaydı söylerdi sonuçtaCanım ben ilk doktora gittiğimde 4 haftalıktı doktora gitmeden 1 gün önce kan tahlilim 196.3 çıktı..kesen benimkine göre büyük benim belli belirsizdi doktor işaret ettiğinde gördüm.. ayın 8inde kalp atışları için gidecem
Aynen canım ya çok aceleymişim ilk defa bukadar hissediyorum :)Endişelenme canım benim 5.haftada gittigimde yolk kesesi yeni oluşmaya başlamış dedi bi problem ya da ters bi durum gördüklerinde direk söylüyorlar zaten. daha erken bende çok acele ediyorum :)
Amin canım inşallah hayırlısı bakalım.Canım çok geçmiş olsun Allah hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsin yardımcın olsun.
Canim banada advatan yazdı ayrıca iki krem daga yazdı bide bitkisel bi sıvı sabun devlet karşılamıyor sür korkma dedi 1 hafta kulkan dediAynen canım hormonların düzene girmesini bekliyorum dort gözle allahtan gecen gün bebeğimi gordum onda bir problem olmaması en büyük şansım öylece yatiyo yavrucak 3hafta sonra gidicem ikili test yapicak onun stresine girerim artık yakindada
Bende öyle zamanda geçmek bilmiyor bir turlu :)Aynen canım ya çok aceleymişim ilk defa bukadar hissediyorum :)
Duydum canım kalp atisini sukur. Çok güzel bir duyguCanım nasıl geçti muayene
Çok şükür. Çok sevindim canım darısı başıma artık 2 hafta sonra :)Duydum canım kalp atisini sukur. Çok güzel bir duygu
Selam durumun ne oduYa inşallah hayırlısı olsun artık tek çare zaman. Yazarım yine durumu cnm teşekkürler.