temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar muayeneden çıktım 11,45mm kese oluşmuş haftasına göre uygun dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi artık bhcg kan testi yaptırma dedi :)) ama benim endişem yolksac yok kesenin içinde ya :/ şuan tam 4+6 yum haftaya mı oluşur acaba? Siz gördünüz mü?

Eklentiler

• IMG_4993.JPG
    58,1 KB · Görüntüleme: 40
benim yolk sacı gördüğümüzde kese 1,82 cm 'di ve içinde bebek görülmemişti. endişe etme farklı bi durum olsa dr söylerdi zaten.

Canım ben ilk doktora gittiğimde 4 haftalıktı doktora gitmeden 1 gün önce kan tahlilim 196.3 çıktı..kesen benimkine göre büyük benim belli belirsizdi doktor işaret ettiğinde gördüm.. ayın 8inde kalp atışları için gidecem

Endişelenme canım benim 5.haftada gittigimde yolk kesesi yeni oluşmaya başlamış dedi bi problem ya da ters bi durum gördüklerinde direk söylüyorlar zaten. daha erken bende çok acele ediyorum :)

Peki yolksac varmıydı içinde? Ay neyse ya takmıştım en iyisi olacağına varıcak ben içimi ferah tutmaya çalışayımr problem olaaydı söylerdi sonuçta

Endişelenme canım benim 5.haftada gittigimde yolk kesesi yeni oluşmaya başlamış dedi bi problem ya da ters bi durum gördüklerinde direk söylüyorlar zaten. daha erken bende çok acele ediyorum :)
Aynen canım ya çok aceleymişim ilk defa bukadar hissediyorum :)

Canim banada advatan yazdı ayrıca iki krem daga yazdı bide bitkisel bi sıvı sabun devlet karşılamıyor sür korkma dedi 1 hafta kulkan dedi

Selam kizlar az once idrarimi yaptiktan sonra peceteye 2 3 damla kan geldi gerisi yok neden olabilir doktorumu aradim ulasamadim cikmis heralde bide haftasonu girdi araya 2 gun bekle simdi neden olabilir ya korkuyorum aynisini yaşamaktan

Geçen çarşamba ultrasonda kese içinde belli belirsiz birşey gördü doktor ve pazartesiyi bekleyelim kalp atışını duymak için dedi. Daha önce gittiğimde kese boştu. Bir boş gebelik yaşamış ve kürtaj olmuştum, yine aynı şey olmasın diye dua ediyorum. inşallah pazartesi hem embriyoyu net görür hem de kalp atışını duyarım. Dualarınıza beni de ekleyin olur mu? Adım gülsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…