- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.141
Ayy canım salatalık acaip gaz yapar zaten uçuyoruzKendine iyi gelen seyi bul canim mesela tuzlu salatalık diyorlar bana hic iyi gelmedi o en iyisi ayva tum mide suyunu emiyor :) birde usutmemek icin uc kat giyin canim en ufak usumede mide tetikleniyor ins uzun surmez seninkide
Benim ilk muayene olacak sizin ilk mi gidişinizBenim de yarın
Benim geçen hafta betahcg yi 920 beklerken 3000 lerde çıkmıştı bi panikle doktoru atadığım için o zaman alttan ultrasonda keseyi görmüştü.şimdi ikinci olacak kalp atışını 10 gün sonra duyarız demişti bakalım duyulacak mı yarınBenim ilk muayene olacak sizin ilk mi gidişiniz
Sende de bugün başladı yani. Hadi bakalım canım nasıl olcak. Yarın arkadaşlarla da günüm var hiçbiri bilmiyor hamile olduğumu eğer orda istifra edersem mecbur söylemek zorunda kalcamKraker yedim nafile canım eve zor yetiştim diyebilirim ben açılışı yaptım kızlar hayırlı olsun
Benim de yarın sabah. Kalp atışı içinBenim de yarın
İnş duyulur Canım pıtpıt :)Benim geçen hafta betahcg yi 920 beklerken 3000 lerde çıkmıştı bi panikle doktoru atadığım için o zaman alttan ultrasonda keseyi görmüştü.şimdi ikinci olacak kalp atışını 10 gün sonra duyarız demişti bakalım duyulacak mı yarın
Hadi bakalım kızlar pot pıt dınleyin Benım daha 12 günüm var ooooofİnş duyulur Canım pıtpıt :)
İnşallah sen de duyarsın :))İnş duyulur Canım pıtpıt :)
Ay başladı hala dönüyo midem hayırlısı artık böyle devam galibaSende de bugün başladı yani. Hadi bakalım canım nasıl olcak. Yarın arkadaşlarla da günüm var hiçbiri bilmiyor hamile olduğumu eğer orda istifra edersem mecbur söylemek zorunda kalcam
Amin canımİnşallah sen de duyarsın :))
Canım maşallah de. İnşallah hep böyle rahat atlatırsın bu süreci.Kızlar bende daha tık yok sadece 2-3 dk kadar süren regl olucakmış gibi ağrı oluyor o kadar. Hatta bugün bütün gün hamile olduğumu unuttum diyebilirim. Akşam üstü aklıma geldi şaştım güldüm halimeperşembe kalp atışı için gitmeye daha 5 gün var. Bakalım gidişat nasıl olucak hayırlısı inşallah
Benim arkadasim oyleydi canim. Dr cok umutsuz konustu ama suan bebisi dogdu bile. Umutsuz olma dua et bol bol. Bebisinide strese sokma[/QU
Gercek mi cok sevindim rabbimden umut kesilmez biliyrm ama tuvalete gitmeye korkar oldum asiri artti lekelenmem hayirlisi ya nasip insallah..
Şu icsen de miden bulanıyor dimiKızlar çok kötü bişey bu mideme değen su bile durmuyo acaba başka bişey mi üşüttüm mü ki
Zaten su mide bulantısını tetikler.mide bulanırken su içilmez ayran tavsiye edilir.ama çok bulantınız varsa karıniçi basıncı zarar verebilir doktora gidin bence gebelikte kullanılan mide bulantısı ilacı verebiliyorlar.Şu icsen de miden bulanıyor dimi
Valla nefesim bile dokunuyor o kadar diyimŞu icsen de miden bulanıyor dimi
Ama işte şu icmemiz de lazım ya zorla iciyorum valla ama yine de doktorun dediği kadar değil.Zaten su mide bulantısını tetikler.mide bulanırken su içilmez ayran tavsiye edilir.ama çok bulantınız varsa karıniçi basıncı zarar verebilir doktora gidin bence gebelikte kullanılan mide bulantısı ilacı verebiliyorlar.