temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kendine iyi gelen seyi bul canim mesela tuzlu salatalık diyorlar bana hic iyi gelmedi o en iyisi ayva tum mide suyunu emiyor :) birde usutmemek icin uc kat giyin canim en ufak usumede mide tetikleniyor ins uzun surmez seninkide
Ayy canım salatalık acaip gaz yapar zaten uçuyoruz ben tuzlu yoğurt yiyorum şimdilik iyi geliyor

Kraker yedim nafile canım eve zor yetiştim diyebilirim ben açılışı yaptım kızlar hayırlı olsun
Sende de bugün başladı yani. Hadi bakalım canım nasıl olcak. Yarın arkadaşlarla da günüm var hiçbiri bilmiyor hamile olduğumu eğer orda istifra edersem mecbur söylemek zorunda kalcam

İnş duyulur Canım pıtpıt :)

Kızlar bende daha tık yok sadece 2-3 dk kadar süren regl olucakmış gibi ağrı oluyor o kadar. Hatta bugün bütün gün hamile olduğumu unuttum diyebilirim. Akşam üstü aklıma geldi şaştım güldüm halime perşembe kalp atışı için gitmeye daha 5 gün var. Bakalım gidişat nasıl olucak hayırlısı inşallah

Sende de bugün başladı yani. Hadi bakalım canım nasıl olcak. Yarın arkadaşlarla da günüm var hiçbiri bilmiyor hamile olduğumu eğer orda istifra edersem mecbur söylemek zorunda kalcam
Ay başladı hala dönüyo midem hayırlısı artık böyle devam galiba

Canım maşallah de. İnşallah hep böyle rahat atlatırsın bu süreci. Benim de mide kötü olmaya başladı inşallah daha kötü olmaz bu kadarına razıyım :) nazar değmesin sana da çok söyleme iyiyim diye

Ama işte şu icmemiz de lazım ya zorla iciyorum valla ama yine de doktorun dediği kadar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…