temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam kizlar az once idrarimi yaptiktan sonra peceteye 2 3 damla kan geldi gerisi yok neden olabilir doktorumu aradim ulasamadim cikmis heralde bide haftasonu girdi araya 2 gun bekle simdi neden olabilir ya korkuyorum aynisini yaşamaktan
Canım aile hekimim ve ebe numarasını vermişti bana gebeliğimi bildirdikten sonra
Ebelerde gayet bilgili sanada verdikerse numaralarını onları ara bi istersen

Canım aile hekimim ve ebe numarasını vermişti bana gebeliğimi bildirdikten sonra
Ebelerde gayet bilgili sanada verdikerse numaralarını onları ara bi istersen
Yok canim ben bildirmedim daha gebeligimi saglik ocagini degistiricem o yuzden tekrar geldi ama idrarimi yaptiktan sonra geliyor neden acaba bebegime bisey olmasin ne olur

Benim doktorum açık pembe kanama gelmesi normal dinlen demişti
Ciddi olan parçalı kanamaymış ozaman hemen gel dedi
Benim doktorumda kanama olursa hemen gel dediydi birde daha once kahverengi leke baslamasiyla 2 kere bebegimi kaybettim o yuzden korkuyorum
Yarim saatlik bi yoldan geldik yol bozuktu arabada sarsildim biraz ondan olmus olabilirmiki

Benim doktorumda kanama olursa hemen gel dediydi birde daha once kahverengi leke baslamasiyla 2 kere bebegimi kaybettim o yuzden korkuyorum
Yarim saatlik bi yoldan geldik yol bozuktu arabada sarsildim biraz ondan olmus olabilirmiki
Canım doktorun açmıyorsa da olduğu hastaneye git acilde bakarlar gerek görürlerse doktoruna onlar ulaşır çağırırlar. Maden gel demiş oyalanma git. Birşey yoksa da içimiz rahat eder :KK66:

Canım doktorun açmıyorsa da olduğu hastaneye git acilde bakarlar gerek görürlerse doktoruna onlar ulaşır çağırırlar. Maden gel demiş oyalanma git. Birşey yoksa da içimiz rahat eder :KK66:
Ulastim doktoruma progestan ic yat sadece tuvalete kalk dedi yogun yada parcali kanama olmadiktan sonra pzt gelirsin dedi of dua edin bana korkuyorum icim titriyo resmen

Ulastim doktoruma progestan ic yat sadece tuvalete kalk dedi yogun yada parcali kanama olmadiktan sonra pzt gelirsin dedi of dua edin bana korkuyorum icim titriyo resmen
Tamam canım bak iyi olmuş ulaşman. Önemli olsa çağırırdı. Dediklerini yap ve moralini de bozma. Stres iyi gelmez bebeğine. Pozitif ol :KK66: iyi olacak inşallah herşey :KK36:

Tamam canım bak iyi olmuş ulaşman. Önemli olsa çağırırdı. Dediklerini yap ve moralini de bozma. Stres iyi gelmez bebeğine. Pozitif ol :KK66: iyi olacak inşallah herşey :KK36:
Sagol cnm destegin icin ins hersey yoluna girer. Az once gittim tuvalete yok bi daha gelmez ins daha once yasadigim icin korkuyorum ister istemez
Zaten bunu da sagsalim kucagima aliyim bi daha cocuk falan dogurmicam 4 senedir ne cektim

Sagol cnm destegin icin ins hersey yoluna girer. Az once gittim tuvalete yok bi daha gelmez ins daha once yasadigim icin korkuyorum ister istemez
Zaten bunu da sagsalim kucagima aliyim bi daha cocuk falan dogurmicam 4 senedir ne cektim
Olsun canım deme öyle allah sağlıkla gelmesini nasip etsin de unutturur o zorlukları sana :KK66: yat dinlen çok takma kafana bişey var mı yok mu bakma sürekli

Merhaba arkadaşlar 1 aylık hamileyim. Allahın izniyle ilk annelik deneyimim olacak
Yeme içmem nasıl olmalı nelere dikkat etmeliyim. Bi de spor yapmak istiyorum plates mesela bebeğe bir zararı olur mu?
Arkadaşlar bir de etrafımda maydonoz ve bitki çayı içmememi söylüyorlar sıkıntı olabilrmiş doğru mu. Kısacası genel olarak tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum:)

Merhaba arkadaşlar 1 aylık hamileyim. Allahın izniyle ilk annelik deneyimim olacak
Yeme içmem nasıl olmalı nelere dikkat etmeliyim. Bi de spor yapmak istiyorum plates mesela bebeğe bir zararı olur mu?
Arkadaşlar bir de etrafımda maydonoz ve bitki çayı içmememi söylüyorlar sıkıntı olabilrmiş doğru mu. Kısacası genel olarak tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum:)
Canım benim de ilk hamileliğim ben de 6.5 haftalığım daha :) pek deneyimli sayılmam ama burda konuştuklarımız doltorlarımızın söyledikleri kadarıyla ilk aklıma gelenleri sana anlatayım :) maydonoz ve bitki çayları tehlikeli. Nanelimon ve ıhlamur günde iki kupa açık çay içebilirsin dedi doktorum bana. Onun dışında tahlillerin yapılana kadar çiğ et çiğ tavuk dokunma sokak sütü içme pastörize ürünler kullan çiğköfte yasak. Spor konusu doktorun ne derse o bazen izin vermiyorlar. Bol su bol süt yoğurt meyve ve kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum ben. Folik asit de çok önemli :) bir de çok koşup zıplama ani hareketler yapma bebiş tutunsun ilk aklıma gelenler bunlar canım :) hayırlı olsun allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin :anneadayı::KK200:

Kızlar tansiyonlar nasıl benim 10/5 9/5 nabız da 110 ları düşmüyor doktora söylemeli miyim bu durumu

Kızlar bunu buldum içim rahatladı belki birkaçımızın daha rahatlar. Yolk kesesi belli bir seviyeye gelmeden karından ultrasonda gözükmeyebilirmiş. Benim de karından ultrason yapmıştı.

Eklentiler

• IMG_4997.PNG
    IMG_4997.PNG
    195,4 KB · Görüntüleme: 36
3 doktor aynı şeyi söylüyor muhtemelen pazartesi bende kürtaj olacam hiçbir düşük belirtisi yaşamıyorum nasıl olcak korkuyorum da. Seni nasıl kürtaj yaptılar ?

Önce serum takıldı dil altına ilaç birde vajina dan ilaç verildi ameliyat hanede narkozla tamamen uyudum 5_10dk sürüyor iki saat hastanede dinlendikten sonra taburcu oluyorsunuz ilaç ve ağrı kesici veriyor doktor

X