- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 38
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.221
Sağol canım :)Gözün aydın Canım :)))
Benim de öyle canım 8/5 9/5 çıkıyor tansiyonum hep. Nabzım da 85-110 arası değişiyor. Ve hemen nefes nefese kalıyorum. Zorlanıyorsan git doktora canım. Ben biraz daha dayanıcam daha kötü olursa gidicem üçüncü aya doğru gel demişti çünkü bana kalp doktorum. Miden nasıl oldu?Kızlar tansiyonlar nasıl benim 10/5 9/5 nabız da 110 ları düşmüyor doktora söylemeli miyim bu durumu
Hayırlı olsun canımKızlar ben de aranıza yeni katılanlardanim.bugün iki tane kesemizi gördük iki hafta sonraya kalp atışı için çağırdı doktorum çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimiz hakkinda hayırlısıni eylesin.
Kalp doktoruna mi gidiyorsun canım ? midem aynı ya biraz tutmaya çalışıyorum yediklerimi dönüyo içim dışımBenim de öyle canım 8/5 9/5 çıkıyor tansiyonum hep. Nabzım da 85-110 arası değişiyor. Ve hemen nefes nefese kalıyorum. Zorlanıyorsan git doktora canım. Ben biraz daha dayanıcam daha kötü olursa gidicem üçüncü aya doğru gel demişti çünkü bana kalp doktorum. Miden nasıl oldu?
Evet canım benim zaten sorunlu biraz aritmi var bende. Hamilelikten önce gittim kontrole sıkıntı olur mu gebelikte engel mi diye. Üçüncü aya doğru gel kontrole hamilelikte de kullanılabilen ilaçlar var çok sıkıntın olursa veririm demişti canımKalp doktoruna mi gidiyorsun canım ? midem aynı ya biraz tutmaya çalışıyorum yediklerimi dönüyo içim dışım
Hayırlı olsun ne güzel ikiz:)Kızlar ben de aranıza yeni katılanlardanim.bugün iki tane kesemizi gördük iki hafta sonraya kalp atışı için çağırdı doktorum çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimiz hakkinda hayırlısıni eylesin.
Geçmiş olsun canım kaç haftalık hamilsinBulantı kusmasiz hamilelik geçirenler şükredin buna da şükür tabi ama mafoldum
6+5 oluyo sanırım bugün dün başladı kusma ne kadar sürecekGeçmiş olsun canım kaç haftalık hamilsin
12. Haftada hafifletmeye başlar 15-16 da tam geçer6+5 oluyo sanırım bugün dün başladı kusma ne kadar sürecek
Canım bende de başladı aynı sorun. Az önce komedi filminde ağlayarak kendimi aştımKizlar benim kusmalar gecti ama bulanti devam ediyor bu arada bir problemim daha oldu asiri duygusala bagladim sabahtan aksama herseye ama istisnasiz herseye agliyorum nolacak bu halim ya surekli depresyonda gibiyim
Ben yapamıyorum portala bağlıyor direk :/ben yaptım herAlde
Teşekkür ederim çok karışık duygular içindeyim:)Hayırlı olsun ne güzel ikiz:)
Canım profilden kişisel bilgilerine gir orada hamilelik takvimi yaZıyor oraya tahmini doğumunu yaz ve kaydetBen yapamıyorum portala bağlıyor direk :/
Oldu mu acaba :)Canım profilden kişisel bilgilerine gir orada hamilelik takvimi yaZıyor oraya tahmini doğumunu yaz ve kaydet