- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 33
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.161
Ben de aynı durumdayım,acaba normalde de bu haftalarda mı mide bulantısı başlıyormuş,ben de iki gündür midem ağzımda geziyorum özellikle akşama doğru da midem şişiyor bulantım daha çok artıyor,şimdiden böyleysek iki üç hafta sonra bizi kimse tutamazCanım maşallah de. İnşallah hep böyle rahat atlatırsın bu süreci.Benim de mide kötü olmaya başladı inşallah daha kötü olmaz bu kadarına razıyım :) nazar değmesin sana da çok söyleme iyiyim diye
İnşallah daha kötü olmayız canım ben de hiç bilmiyorum ki hepsini yaşayarak öğreniyoruzBen de aynı durumdayım,acaba normalde de bu haftalarda mı mide bulantısı başlıyormuş,ben de iki gündür midem ağzımda geziyorum özellikle akşama doğru da midem şişiyor bulantım daha çok artıyor,şimdiden böyleysek iki üç hafta sonra bizi kimse tutamaz
Genel tetkikler için benden aç gelmemi istemişti dr um canım. Sen garantiye al kendini istersen. Bi gün sonraya bırakmasınlar yoksa senide, gitmişken aç gitKızlar birşey sorucam. şimdi doktora gitmeden önce kahvaltı etsem mi bilemedim. Kan tahlili isterse aç tok farkediyor mu acaba? İlk kontrolde açlık tokluk önemli mi?
Ay evet canım ya öyle yapıyım. Saol hemen yanıtlarının içinGenel tetkikler için benden aç gelmemi istemişti dr um canım. Sen garantiye al kendini istersen. Bi gün sonraya bırakmasınlar yoksa senide, gitmişken aç git
Günaydın kızlar benim durumumu hatırlarsınız. Dün pazartesiye kadar bekleme kararı aldı doktor devamlı kontrol altındayım hala kalp atışı yok maalesef son umut kaldı 2 gün sonra bir mucize olmazsa kürtaj yapacaklar dualarınızı esirgemeyin hakkımızda hayırlısı..Bir ultrasona daha soktu başka bir doktor inceledi oda kalp atışı yok raporu verdi :/ yani 3 doktor aynı şeyi söylemiş oldu..Benim gibi başka biri var mı? 9 haftalık olması gereken gebeliğim 6 haftalık seyrediyor ve vajinal muayenede de kalp atışı duyulmadıUltrasın görüntüm ekte cumaya kadar süre verdi doktor yeniden kalp atışı duyamazsa sonlandırılacak sizce ne yapmalıyım? Zaten kanaman olup kendi de sonlanabilir dedi beklemeli miyim? İlerlemesi anne içinde zararlı dedi tek doktorla kalmadım ikiside aynı şeyleri söylüyor?
Günaydın kızlar benim durumumu hatırlarsınız. Dün pazartesiye kadar bekleme kararı aldı doktor devamlı kontrol altındayım hala kalp atışı yok maalesef son umut kaldı 2 gün sonra bir mucize olmazsa kürtaj yapacaklar dualarınızı esirgemeyin hakkımızda hayırlısı..Bir ultrasona daha soktu başka bir doktor inceledi oda kalp atışı yok raporu verdi :/ yani 3 doktor aynı şeyi söylemiş oldu..
İnşallah canmKızlar doktordayim bekliyorum sirami. Nolur dua edin kalp atışını duyayim
Duydun mu canım? :)Kızlar doktordayim bekliyorum sirami. Nolur dua edin kalp atışını duyayim
Nerden baktı canım? Karından mı? Sıkıntılı bir durum olsa doktorun söylerde bence stres yapma bebeğini de üzmeslm kızlar ben dün kan tahlili yaptırdm beta 2036 çıktı ama kese görünmedi dış gebelikten korkuyorum
3 doktor aynı şeyi söylüyor muhtemelen pazartesi bende kürtaj olacam hiçbir düşük belirtisi yaşamıyorum nasıl olcak korkuyorum da. Seni nasıl kürtaj yaptılar ?Canım doktorlar kalp atışı yok diyorsa üzgünüm benimde 8 haftalık durmuş kürtaj oldum doktor ultrasyon vajinal birde başka doktor baktı rapor verdi
çok geçmiş olsun canım Allah'ım inşallah bebeğini sana bağışlar. Kötü düşünme dua et her şeyde bi hayır vardır. Bizimde dualarımız seninle3 doktor aynı şeyi söylüyor muhtemelen pazartesi bende kürtaj olacam hiçbir düşük belirtisi yaşamıyorum nasıl olcak korkuyorum da. Seni nasıl kürtaj yaptılar ?
Teşekkür ederim amin inşallah allah razı olsun cnm nabalım vardır bi hayır diyoruz.çok geçmiş olsun canım Allah'ım inşallah bebeğini sana bağışlar. Kötü düşünme dua et her şeyde bi hayır vardır. Bizimde dualarımız seninle
Canım nasıl geçti muayeneKızlar doktordayim bekliyorum sirami. Nolur dua edin kalp atışını duyayim
karından baktı canım senin kese görüldüğünde değerin kaçtı pazartesi tekrar gidecem umarım görülürNerden baktı canım? Karından mı? Sıkıntılı bir durum olsa doktorun söylerde bence stres yapma bebeğini de üzme
Ben geç gittim canım iki gün öncesinde 5800 dü. Gördüğünde 12-13bin falandır. Moralini yüksek tut karından daha geç görünüyor.karından baktı canım senin kese görüldüğünde değerin kaçtı pazartesi tekrar gidecem umarım görülür
Canım çok geçmiş olsun Allah hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsin yardımcın olsun.3 doktor aynı şeyi söylüyor muhtemelen pazartesi bende kürtaj olacam hiçbir düşük belirtisi yaşamıyorum nasıl olcak korkuyorum da. Seni nasıl kürtaj yaptılar ?