temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kesinlikle canım az önce karnıma bi ağrı girdi bayağı şiddetli biran önce eve gidip dinlenmek istiyorum hemen kötü kötü şeyler geçti aklımdan ama on saniye sürdü işte
Canım sabah o kadar özendik ya ondan olmuştur. :KK70: ben de yatıyorum şimdi aynı modda :) midem kötü oldu tansiyonum falan düştü duramadım geldim yatıyorum evde iki saattir

Canım sabah o kadar özendik ya ondan olmuştur. :KK70: ben de yatıyorum şimdi aynı modda :) midem kötü oldu tansiyonum falan düştü duramadım geldim yatıyorum evde iki saattir
ben de eşimi bekliyorum erken gel dedim çıkıcam o gelince midem yine akşam bulantısına başladı tam gaz bu defa daha şiddetli hissediyorum bu akşam film kopabilir bende :KK43:

ben de eşimi bekliyorum erken gel dedim çıkıcam o gelince midem yine akşam bulantısına başladı tam gaz bu defa daha şiddetli hissediyorum bu akşam film kopabilir bende :KK43:
Tuzlu kraker falan ye canım. Allah yardımcımız olsun. Bugün benm de midem kötü. İnşallah daha kötü olmayız. Şu ilk üç ay bi bitseydi hayırlısıyla:)

Son adet tarihin ne canim senin ben sali gunu gittigimde kese buyumustu icinde kil gibi bisey gozukuyor muhtemelen o bebek dedi doktor kac mm oldugunu soylemedi heyecandan sormakda gelmemis aklima ya ama gecen haftaya gore baya buyumustu
24 ekim canım benım son adet tarihim. Fakat doktor geç döllenme olabilir senin dedi. Cünkü ben 30 yada 29 gündembir adet oluyorum

Tuzlu kraker falan ye canım. Allah yardımcımız olsun. Bugün benm de midem kötü. İnşallah daha kötü olmayız. Şu ilk üç ay bi bitseydi hayırlısıyla:)
Yedim canım ama ne fayda eve zor attım kendimi :kusmuk:karnım davul gibi sisiyodu nedeni de belli oldu çıkınca hepsi iniyomus :ruh:

Kraker yedim nafile canım eve zor yetiştim diyebilirim ben açılışı yaptım kızlar hayırlı olsun
Kendine iyi gelen seyi bul canim mesela tuzlu salatalık diyorlar bana hic iyi gelmedi o en iyisi ayva tum mide suyunu emiyor :) birde usutmemek icin uc kat giyin canim en ufak usumede mide tetikleniyor ins uzun surmez seninkide

Kendine iyi gelen seyi bul canim mesela tuzlu salatalık diyorlar bana hic iyi gelmedi o en iyisi ayva tum mide suyunu emiyor :) birde usutmemek icin uc kat giyin canim en ufak usumede mide tetikleniyor ins uzun surmez seninkide
Ay salata hemde tuzlu mafeder asitli tuzla sulanıyor salata normalde bazen dokunur bana da, arayıp bulucam leblebi de diyolar bakalım

X