- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.121
Canım sabah o kadar özendik ya ondan olmuştur.kesinlikle canım az önce karnıma bi ağrı girdi bayağı şiddetli biran önce eve gidip dinlenmek istiyorum hemen kötü kötü şeyler geçti aklımdan ama on saniye sürdü işte
ben de eşimi bekliyorum erken gel dedim çıkıcam o gelince midem yine akşam bulantısına başladı tam gaz bu defa daha şiddetli hissediyorum bu akşam film kopabilir bendeCanım sabah o kadar özendik ya ondan olmuştur.ben de yatıyorum şimdi aynı modda :) midem kötü oldu tansiyonum falan düştü duramadım geldim yatıyorum evde iki saattir
Tuzlu kraker falan ye canım. Allah yardımcımız olsun. Bugün benm de midem kötü. İnşallah daha kötü olmayız. Şu ilk üç ay bi bitseydi hayırlısıyla:)ben de eşimi bekliyorum erken gel dedim çıkıcam o gelince midem yine akşam bulantısına başladı tam gaz bu defa daha şiddetli hissediyorum bu akşam film kopabilir bende
24 ekim canım benım son adet tarihim. Fakat doktor geç döllenme olabilir senin dedi. Cünkü ben 30 yada 29 gündembir adet oluyorumSon adet tarihin ne canim senin ben sali gunu gittigimde kese buyumustu icinde kil gibi bisey gozukuyor muhtemelen o bebek dedi doktor kac mm oldugunu soylemedi heyecandan sormakda gelmemis aklima ya ama gecen haftaya gore baya buyumustu
amin inşallah saol canimCok uzuldum canim cok gecmis olsun ne yaşadığı anlayabiliyorum 2 kez yasadim bende Rabbim yardımcın olsun sabrini versin ins
Yedim canım ama ne fayda eve zor attım kendimiTuzlu kraker falan ye canım. Allah yardımcımız olsun. Bugün benm de midem kötü. İnşallah daha kötü olmayız. Şu ilk üç ay bi bitseydi hayırlısıyla:)
Bakalım nasıl geçecek bu 6-7 haftayı atlatsak inşallah sağlıkla keyfini sürcez hamileliğin az sabır canımYedim canım ama ne fayda eve zor attım kendimikarnım davul gibi sisiyodu nedeni de belli oldu çıkınca hepsi iniyomus
Ben cok gaz oluyorum ve agrı ve baskı yapıyor. Sizinde oluyor muBakalım nasıl geçecek bu 6-7 haftayı atlatsak inşallah sağlıkla keyfini sürcez hamileliğin az sabır canım
Ben de çok şikayetçiyim o durumdan. Özellikle akşamları. Gaz yapacak şeyler yememeye çalışıyorum canımBen cok gaz oluyorum ve agrı ve baskı yapıyor. Sizinde oluyor mu
Yakindir kizlar hazirlikli olun ayvalar tuzlu krakerler yaninizda olsunben de eşimi bekliyorum erken gel dedim çıkıcam o gelince midem yine akşam bulantısına başladı tam gaz bu defa daha şiddetli hissediyorum bu akşam film kopabilir bende
Benim de aynı şikayetim canım karnım şiş çok darlamisti ama kusma başladı indiBen cok gaz oluyorum ve agrı ve baskı yapıyor. Sizinde oluyor mu
Kraker yedim nafile canım eve zor yetiştim diyebilirim ben açılışı yaptım kızlar hayırlı olsunYakindir kizlar hazirlikli olun ayvalar tuzlu krakerler yaninizda olsun
Sende mide durumu nasil canimBen de çok şikayetçiyim o durumdan. Özellikle akşamları. Gaz yapacak şeyler yememeye çalışıyorum canım
Kendine iyi gelen seyi bul canim mesela tuzlu salatalık diyorlar bana hic iyi gelmedi o en iyisi ayva tum mide suyunu emiyor :) birde usutmemek icin uc kat giyin canim en ufak usumede mide tetikleniyor ins uzun surmez seninkideKraker yedim nafile canım eve zor yetiştim diyebilirim ben açılışı yaptım kızlar hayırlı olsun
Ay salata hemde tuzlu mafeder asitli tuzla sulanıyor salata normalde bazen dokunur bana da, arayıp bulucam leblebi de diyolar bakalımKendine iyi gelen seyi bul canim mesela tuzlu salatalık diyorlar bana hic iyi gelmedi o en iyisi ayva tum mide suyunu emiyor :) birde usutmemek icin uc kat giyin canim en ufak usumede mide tetikleniyor ins uzun surmez seninkide
hayırlı olsuuun :)Kızlar merhaba. Bende yeni katıldım aranıza.Birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim. İnşallah Ağustosta anne olacağım. Allah isteyen herkese nasip etsin amin
Benim de yarınay yarın doktor randevum var çok heyecanlıyım =))
Benim mide de kötü ama kusma olmadı daha hiç çok şükür. Ama koku beni mahvediyor canım. Parfümden baharattan yemek kokusundan hepsinden etkileniyorum çok kötüSende mide durumu nasil canim