temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok üzüldüm canım yaa çok geçmiş olsun genetik bi araştırma yapıldı mı bu kadar düşüğün nedeni ne olabilir diye :KK43: inşallah senin sağlığın yerinde olsun canım kanaman leke falan olmuş muydu ?
saol canim benim rahim ağzı yetmezligim var.bunda ilk başta kanamalar olmuştu sonra geçmişti.geçen hafta kalp atışını ve kendini görmüştük şimdi bugün durmus kalbi

saol canim benim rahim ağzı yetmezligim var.bunda ilk başta kanamalar olmuştu sonra geçmişti.geçen hafta kalp atışını ve kendini görmüştük şimdi bugün durmus kalbi
canım gerçekten çok üzüldüm. böyle bir durumda ne denebilir hiç bilmiyorum. :KK43: inşallah gönlüne göre olur herşey ve allah sana bebeğini sağlıkla kucağına alabileceğin bir hamilelik nasip eder. :dua:

peki bunun tedavisi yok mu ki canım gerçekten zor bi sınav vermişsin bu kadar zaman büyüsün gitsin Allah sabrını da versin inşallah canım yaa :KK43:

Hayırlı cumalar kizlar.bugün dr kontrolü vardı malesef bebegimin kalbi durmus.çok Üzgünüm.3 tane suyumun gelmesi ile dusugum olmuştu bu bebegiminde kalbi durmus....şaşkinim, Üzgünüm ne yapacağımı ne düşünecg imi bilemez haldeyim.Allahım büyük bi sınavla sini yor.hakkımızda hayırlısı.saliya kadar dr um bekle dedi kanamayla düşer dedi.düşmesse salı kurtaj 4 cu kez.dua edin parça kalmasın kurtaj olmasın.
Yaa canım benim çok geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Acısını yaşayan bilir. Allah yardimcin olsun , Allah sabır versin canım :KK43:

canım gerçekten çok üzüldüm. böyle bir durumda ne denebilir hiç bilmiyorum. :KK43: inşallah gönlüne göre olur herşey ve allah sana bebeğini sağlıkla kucağına alabileceğin bir hamilelik nasip eder. :dua:

peki bunun tedavisi yok mu ki canım gerçekten zor bi sınav vermişsin bu kadar zaman büyüsün gitsin Allah sabrını da versin inşallah canım yaa :KK43:

Yaa canım benim çok geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Acısını yaşayan bilir. Allah yardimcin olsun , Allah sabır versin canım :KK43:
çok tskederim canlarim dua edin kurtaj a gerek olmasin

KIZLAR COK ZOR DURUMDAYIM.1 KASIMDA HAMILE OLDUGUMU OGRENDIM 18 INDE GITTIM 5 HAFTA 5 GUNLUK DEMISTI KI ON GUN SONRA DA 5 HAFTA 5 GUNLUK DEDI YANI PAZARTESI. YOLK SAC VAR EMBRIYO IZLENMEDI DEDI DAYANAMADIM BUGUN BASKA DOKTORA GITTIM 5 HAFTA 6 GUNLUK DEDI YOLK SAC I VE BITISIGINDE KUCUCUK BIRSEY GOSTERDI EMBRIYO OLDUGUNU SOYLEDI. 10 GUN SONRA KALP ATISI ICIN GEL DEDI AMA BENIM UMUDUM YOK.HIC DUYDUNUZ MU ACABA BOYLE YAVAS GELISEN BIRINI. YA DA HAMILELIGIMDE BI SIKINTI MI VAR SIZCE. BOYLE HAYKIRARAK AGLAMAK ISTIYORUM KENDIMI TUTUYORUM.BEKLIYORUM BU SEFER BASKA BISEY DUYACAM BUYUMUSTUR INSALLAH DIYE AMA MALESEF OLMUYO .TECRUBESI OLAN VARSA LUTFEN YAZIN:KK43:

Benim arkadasim oyleydi canim. Dr cok umutsuz konustu ama suan bebisi dogdu bile. Umutsuz olma dua et bol bol. Bebisinide strese sokma

canım sağlık ocağında kan tahlilini yaptır 5000 üzerinde olunca zaten alttan bakılacaktır benim mesela cuma 2103 çıktı ben pazartesi gittim doktora değeri söylediğimde artık karından görünür öyle bakalım dedi öyle baktı

Canim benim degerim 5322 cikti karindan da kese gorundu 3.3 mm.. kese boyutu degere gore ufak degil mi ya?

Canim benim degerim 5322 cikti karindan da kese gorundu 3.3 mm.. kese boyutu degere gore ufak degil mi ya?
canım paylaşmıştım ben önceki sayfalarda kese boyutuna göre hafta tahmini olarak bide karından bazen daha küçük görünebiliyomuş

Yaa ne kadar evhamliyiz :) :) ah saglikla aliriz ins kucagimiza yaaa
kesinlikle canım az önce karnıma bi ağrı girdi bayağı şiddetli biran önce eve gidip dinlenmek istiyorum hemen kötü kötü şeyler geçti aklımdan ama on saniye sürdü işte

Canim bizim de gunlerimiz yakin. Carsamba gunu gittim ben kese gorundu sadece. 3.3 mm dedi. Senin kese boyutun belli mi
Son adet tarihin ne canim senin ben sali gunu gittigimde kese buyumustu icinde kil gibi bisey gozukuyor muhtemelen o bebek dedi doktor kac mm oldugunu soylemedi heyecandan sormakda gelmemis aklima ya ama gecen haftaya gore baya buyumustu

Hayırlı cumalar kizlar.bugün dr kontrolü vardı malesef bebegimin kalbi durmus.çok Üzgünüm.3 tane suyumun gelmesi ile dusugum olmuştu bu bebegiminde kalbi durmus....şaşkinim, Üzgünüm ne yapacağımı ne düşünecg imi bilemez haldeyim.Allahım büyük bi sınavla sini yor.hakkımızda hayırlısı.saliya kadar dr um bekle dedi kanamayla düşer dedi.düşmesse salı kurtaj 4 cu kez.dua edin parça kalmasın kurtaj olmasın.
Cok uzuldum canim cok gecmis olsun ne yaşadığı anlayabiliyorum 2 kez yasadim bende Rabbim yardımcın olsun sabrini versin ins

X