- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.081
rahim kalınlaşmasına bakmış olabilir canım kan sonucuna göre belli olur rahimde kalınlaşma görünce de şüpheleniyorBaktı doktor bişey demedi. doktor kan testinden emin olmadan konuşmuyo canım. diğerler ultrasonlarıma göre farklı geldi. kistim falan da yokmuş. merak ettim sizinkilerle benzer mi diye
Ben senin yerine de yatıyorum canım. Öyle düşünönemli olan okuyup okumamak değil önemli olan şuanda L koltukta battaniyeye sarılmış tv karşısında uyukluyor olabilmek canım.çok ihtiyacım vaaarrr...
ben de hala tutuyorum kendimi bi kere çıkarsa devamı gelir dediler zorluyorum ama nereye kadar zorlarım çıkacağı varsa çıkar sanırım ben de bu belirtileri iyiye yoruyorum :)Kızlar 2-3 gündür mide bulantilarim oluyordu ama istifra etmiyordum. Bu sabah istifra ettim. Sanırım bebeğim ben burdayım diyor. Yarın kalp atışı için doktora gideceğim. Inşallah duyarım kalp atisini
Bende çok tuttum kendimi canım ya. Ama bugün tutamadım lavaboya zor yetiştim. Dimi canım inşallah herşey iyi olacak. Sen duydun mu kalp atışınıben de hala tutuyorum kendimi bi kere çıkarsa devamı gelir dediler zorluyorum ama nereye kadar zorlarım çıkacağı varsa çıkar sanırım ben de bu belirtileri iyiye yoruyorum :)
Bende 3-4 gün bittim mide bulantısından.kontrole erken gitmek zorunda kaldım.doktorun odasına girer girmez çok kötü midem dedim.doktor o zaman her şey yolunda dedi.çok şükür duyduk kalp atışını.ama midem çok kötü açlıktan bitkinlikten uykusuzluktan gözlerimin sltı çöktü.neyse sonu iyi olsun inşAllahDarısı sizin başınıza canlarBende çok tuttum kendimi canım ya. Ama bugün tutamadım lavaboya zor yetiştim. Dimi canım inşallah herşey iyi olacak. Sen duydun mu kalp atışını
Geçmiş olsun canım . Allahım hayırlı zamanda nasip etsin saglıkla sıhhatle .Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum bebeğim benden ayrıldı kimyasal gebelik geçiriyorum rabbim sizlerin evlatlarına huzur sağlık mutluluk versin hayırlı hamilelikler inşallah
Ayy çok sevindim canım. Inşallah bende yarin sabah g idicem kalp atışını duymayaBende 3-4 gün bittim mide bulantısından.kontrole erken gitmek zorunda kaldım.doktorun odasına girer girmez çok kötü midem dedim.doktor o zaman her şey yolunda dedi.çok şükür duyduk kalp atışını.ama midem çok kötü açlıktan bitkinlikten uykusuzluktan gözlerimin sltı çöktü.neyse sonu iyi olsun inşAllahDarısı sizin başınıza canlar
Canım çok geçmiş olsun. Kendini çok fazla yıpratmamaya çalış. Evet çok zor bi durum üzülmemek elde değil ama nasip değilmiş diye kendini telkin etmeye çalış. İnşallah tez vakitte sağlıkla yeniden yaşarsın bu duyguyu.Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum bebeğim benden ayrıldı kimyasal gebelik geçiriyorum rabbim sizlerin evlatlarına huzur sağlık mutluluk versin hayırlı hamilelikler inşallah
Benım daha 12 gün var ya kalp atışı için. İnşallah hersey yolundadır zamanda geçmiyo . Adet agrım gibi agrım dısında bulantım kusmam vs de yokAyy çok sevindim canım. Inşallah bende yarin sabah g idicem kalp atışını duymaya
yok canım duymadım henüz inşallah çarşamba randevum var duyarımBende çok tuttum kendimi canım ya. Ama bugün tutamadım lavaboya zor yetiştim. Dimi canım inşallah herşey iyi olacak. Sen duydun mu kalp atışını
Valla bende 3 haftadır bekliyorum canım kalp atışı için. Sonunda geldi çattı büyük gün. Inşallah duyarız hepimiz kalp atışlarınıBenım daha 12 gün var ya kalp atışı için. İnşallah hersey yolundadır zamanda geçmiyo . Adet agrım gibi agrım dısında bulantım kusmam vs de yok
bugün mü gideceksin canım ay hadi güzel haberlerle gel :)Valla bende 3 haftadır bekliyorum canım kalp atışı için. Sonunda geldi çattı büyük gün. Inşallah duyarız hepimiz kalp atışlarını
Inşallah canım. Benimde yarın randevum inşallah duyarımyok canım duymadım henüz inşallah çarşamba randevum var duyarım
Yok canım yarın sabah gidicembugün mü gideceksin canım ay hadi güzel haberlerle gel :)
güzel haberlerini bekliyoruz canımYok canım yarın sabah gidicem
Çok üzüldüm canım yaa çok geçmiş olsun genetik bi araştırma yapıldı mı bu kadar düşüğün nedeni ne olabilir diyeHayırlı cumalar kizlar.bugün dr kontrolü vardı malesef bebegimin kalbi durmus.çok Üzgünüm.3 tane suyumun gelmesi ile dusugum olmuştu bu bebegiminde kalbi durmus....şaşkinim, Üzgünüm ne yapacağımı ne düşünecg imi bilemez haldeyim.Allahım büyük bi sınavla sini yor.hakkımızda hayırlısı.saliya kadar dr um bekle dedi kanamayla düşer dedi.düşmesse salı kurtaj 4 cu kez.dua edin parça kalmasın kurtaj olmasın.