temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Baktı doktor bişey demedi. doktor kan testinden emin olmadan konuşmuyo canım. diğerler ultrasonlarıma göre farklı geldi. kistim falan da yokmuş. merak ettim sizinkilerle benzer mi diye
rahim kalınlaşmasına bakmış olabilir canım kan sonucuna göre belli olur rahimde kalınlaşma görünce de şüpheleniyor

Kızlar 2-3 gündür mide bulantilarim oluyordu ama istifra etmiyordum. Bu sabah istifra ettim. Sanırım bebeğim ben burdayım diyor. Yarın kalp atışı için doktora gideceğim. Inşallah duyarım kalp atisini
ben de hala tutuyorum kendimi bi kere çıkarsa devamı gelir dediler zorluyorum ama nereye kadar zorlarım çıkacağı varsa çıkar sanırım ben de bu belirtileri iyiye yoruyorum :)

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum bebeğim benden ayrıldı kimyasal gebelik geçiriyorum rabbim sizlerin evlatlarına huzur sağlık mutluluk versin hayırlı hamilelikler inşallah

ben de hala tutuyorum kendimi bi kere çıkarsa devamı gelir dediler zorluyorum ama nereye kadar zorlarım çıkacağı varsa çıkar sanırım ben de bu belirtileri iyiye yoruyorum :)
Bende çok tuttum kendimi canım ya. Ama bugün tutamadım lavaboya zor yetiştim. Dimi canım inşallah herşey iyi olacak. Sen duydun mu kalp atışını

Bende çok tuttum kendimi canım ya. Ama bugün tutamadım lavaboya zor yetiştim. Dimi canım inşallah herşey iyi olacak. Sen duydun mu kalp atışını
Bende 3-4 gün bittim mide bulantısından.kontrole erken gitmek zorunda kaldım.doktorun odasına girer girmez çok kötü midem dedim.doktor o zaman her şey yolunda dedi.çok şükür duyduk kalp atışını.ama midem çok kötü açlıktan bitkinlikten uykusuzluktan gözlerimin sltı çöktü.neyse sonu iyi olsun inşAllahDarısı sizin başınıza canlar

Ayy çok sevindim canım. Inşallah bende yarin sabah g idicem kalp atışını duymaya

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum bebeğim benden ayrıldı kimyasal gebelik geçiriyorum rabbim sizlerin evlatlarına huzur sağlık mutluluk versin hayırlı hamilelikler inşallah
Canım çok geçmiş olsun. Kendini çok fazla yıpratmamaya çalış. Evet çok zor bi durum üzülmemek elde değil ama nasip değilmiş diye kendini telkin etmeye çalış. İnşallah tez vakitte sağlıkla yeniden yaşarsın bu duyguyu.

Benım daha 12 gün var ya kalp atışı için. İnşallah hersey yolundadır zamanda geçmiyo . Adet agrım gibi agrım dısında bulantım kusmam vs de yok
Valla bende 3 haftadır bekliyorum canım kalp atışı için. Sonunda geldi çattı büyük gün. Inşallah duyarız hepimiz kalp atışlarını

Hayırlı cumalar kizlar.bugün dr kontrolü vardı malesef bebegimin kalbi durmus.çok Üzgünüm.3 tane suyumun gelmesi ile dusugum olmuştu bu bebegiminde kalbi durmus....şaşkinim, Üzgünüm ne yapacağımı ne düşünecg imi bilemez haldeyim.Allahım büyük bi sınavla sini yor.hakkımızda hayırlısı.saliya kadar dr um bekle dedi kanamayla düşer dedi.düşmesse salı kurtaj 4 cu kez.dua edin parça kalmasın kurtaj olmasın.

Çok üzüldüm canım yaa çok geçmiş olsun genetik bi araştırma yapıldı mı bu kadar düşüğün nedeni ne olabilir diye inşallah senin sağlığın yerinde olsun canım kanaman leke falan olmuş muydu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…