temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

şuan ben de aynı ikilemdeyim canım. Sadece müdürüme söyledim. ama çok zorlanıyorum. en basitinden girişte xray den geçmemek ve söylememek için otoparktan girip çıkıyorum sürekli :KK70: Ama biryandan da daha kalp atışını bile duymadık daha çok küçük. nazar değer diye korkuyorum. ya da allah korusun kötü birşey yaşarsak herkes bilsin istemiyorum. Bilemedim ne yapacağımı :bicak:
seni okadar iyi anlıyorum ki, yani düşük tehlikesi var sonuçta hala insan söylemekte istemiyor hemen, ama böylede olmuyor, pufff evimin hanımı olsaydım keşke:KK45:

bana kalp atışını duyunca gel kayıt yapıcam dedi canım yapmadı henüz benim
ben de tam o gün yaptırmayı düşünüyodum canım ama yapıyolar ilk tahlilde bile bi hafta sonra gel yapalım dedi üzerinden iki haftadan fazla geçti haftaya inşallah duyarsam kalp atışını yaptırıcam ben de

ben de tam o gün yaptırmayı düşünüyodum canım ama yapıyolar ilk tahlilde bile bi hafta sonra gel yapalım dedi üzerinden iki haftadan fazla geçti haftaya inşallah duyarsam kalp atışını yaptırıcam ben de
benim şansıma doktorum da hemşirem de kalp atışına çok takık heralde canım :) bir duysaydık hayırlısıyla :)

kızlar acayip özendim şuan koltuk tv karşısı hayallerinize :işsiz: bu arada ben de x ray den geçmek istemiyorum personel girişi çok alt katta asansör her zaman müsait olmuyo dolanmak istemiyorum ama mecburum sanrıım

şimdi baktım da x ray zararsız diyo ama içime sinmiyor açıkçası

canım bana doktorum bu süreçte mutlaka radyasyondan korunacaksın dedi. xray, dedectörlerden kesinlikle geçme dedi. ipad, cep telefonu mümkün olduğunca az kullan dedi.
ben de tedbir amaçlı geçmemeye çalışıyorum canım bikaç kez geçtim geç kalıcam diye dalgın girmişim

ben de tedbir amaçlı geçmemeye çalışıyorum canım bikaç kez geçtim geç kalıcam diye dalgın girmişim
ben de de oluyor o kadar ama Allah korusun diyip geçiyorum napalım. sakınan göze de çöp batıyor. mümkün olduğunca tedbirli olup kalanı da tevekkül artık canım :)
şuan gözümü kapatsam oturduğum yerde uyurum ya. hamileler ilk üç ay yarım gün çalışsın :KK70:

ben de de oluyor o kadar ama Allah korusun diyip geçiyorum napalım. sakınan göze de çöp batıyor. mümkün olduğunca tedbirli olup kalanı da tevekkül artık canım :)
şuan gözümü kapatsam oturduğum yerde uyurum ya. hamileler ilk üç ay yarım gün çalışsın :KK70:
ay bence de kesinlikle zaten bulantıyla kalk bulantıyla uyu tam tatlı tatlı uyku işe başlayınca geliyor :KK70:

Hamile değilim henüz. doktora gittim bugün adetime 4 gün var. kan verdim ama merak ediyorum. ultrason resmi sizinkilere benziyo mu acaba

Eklentiler

• IMG_20161202_101829.jpg
    IMG_20161202_101829.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 40
Hamile değilim henüz. doktora gittim bugün adetime 4 gün var. kan verdim ama merak ediyorum. ultrason resmi sizinkilere benziyo mu acaba
Canım inşallah vardır burda ne ölçümü yapıldı rahim kalınlığı mı ?

kızlar bugün sağlık ocağına gıttık fakat hgb mi ölçmediler benim bir kez ölçüldü anlamadım bu işi sürekli artış varmı dıye bakmadılar

Canım inşallah vardır burda ne ölçümü yapıldı rahim kalınlığı mı ?
Baktı doktor bişey demedi. doktor kan testinden emin olmadan konuşmuyo canım. diğerler ultrasonlarıma göre farklı geldi. kistim falan da yokmuş. merak ettim sizinkilerle benzer mi diye

X