- 2 Eylül 2016
- 217
- 194
- 34
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.041
En son nezaman gittin cnm kesemi gözüktü sadece gunlerimiz yakin ya oyuzden soruyorum korkuyorum kalp atisi olmicak diye zaman gecmiyo sankiYok henüz değil canım haftaya çarşamba gel dedi ama muhtemelen ben 10unda gidebileceğim
Merhaba canim hepimiz saglikla aliriz ins kucagimiza doktora gittinmi kalp atislarini duydunmu canimmerhaba hamişler rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin benimde ikinci hamileliğim temmuzun 28 i gibi kucağıma alacağım insaallah
hangi marka kullanıyorsun acaba bir de ne zamandır ?merhaba aynı gün görünüyoruz ben sadece folik asit kullanıyorum öncesinde başlamıştım.. henüz doktora gitmedim daha...
bende de çok var hatta adette bile sadece birgün öncesinde belli belirsiz olan ağrı şimdi yoğun şekilde var bir de usutmus gibi bir ağrı karnım alt tarafinda ve çok sık idrar...normalmi bilmiyorumBenım vajinadan gözüktü karından daha gözükmedi. Sizinde adet ağrılarınız varmı kızlar? Sadece bende mi bu?
Pazartesi gittim kese gözükmedi. Degerim 1200 dü. Salı gittim kese gözüktü 0.33 cm olrak bugünde saglık ocagına bi gidicem canım tekrar kan testi icin. Kötü düşünme bemde kalp atısını daha duyamadımEn son nezaman gittin cnm kesemi gözüktü sadece gunlerimiz yakin ya oyuzden soruyorum korkuyorum kalp atisi olmicak diye zaman gecmiyo sanki
Benımde öyle benımde bugün hemşireye bi sorucam bilgi veririm cnmbende de çok var hatta adette bile sadece birgün öncesinde belli belirsiz olan ağrı şimdi yoğun şekilde var bir de usutmus gibi bir ağrı karnım alt tarafinda ve çok sık idrar...normalmi bilmiyorum
canım her bünyede farklı olabilir belki. doktorum bana da leken ya da kanaman olursa hemen gel tehlikeli dedi. ya da kanamanın olması herzaman iyi demek değil. ben çok açık renk ve sadece 2 kere geldiği için gitmedim. üçüncüsü olsa ben de gidecektim. hamilelik her bünyede farklı seyrediyor. o yüzden bir fikirde çok ısrarcı olmamak gerek diye düşünüyorum. önemli olan herkesin bebeği sağlıklı olsun sende farklı büyür bende farklı başkasında farklı. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimizYooo bu gayet normal bisey yerlesme kanamasi oldugunu biliyorum ve bebegim gayet net gozuktu ve kalp atislari cok iyi ilk bebegim dusuk oldugu ve oglumdada dusuk tehlikem oldugu icin bu ilaci verdi doktor sadece önlem için yoksa ben bugunde dedim var akinti gibi kahve geliyor diye gayet normal diyor düsuk tehlikem yok bu ilaci onceden dusuk yaptigim icin verdi hepsi bu bu kanamalar iyi bisey tabikide yerlesiyor bebek ayricada ben kanaminin onemini bahsettim burda yogun ve kirmizi kan gelirse tehlikeli dedim yeterki kirmizi ve cok gelmesin.
canım 12 de kadın doğumdan aldım ama bugünde aile hekimine gitsem mi düşüncesindeyim daha hiç gitmedimcanım ne zaman senin doktr randevun? aramızda 1 gün var =)
o zaman ben bugün bi gideyim sağlık ocağına aile hekimini ayarlayabilirsem.canım sağlık ocağında kan tahlilini yaptır 5000 üzerinde olunca zaten alttan bakılacaktır benim mesela cuma 2103 çıktı ben pazartesi gittim doktora değeri söylediğimde artık karından görünür öyle bakalım dedi öyle baktı
karından bakmak için kaçlarda olmalı cnmgörünür cnm benm şuan 2.000 lerde pazartesi gidicem karından bakıcak doktor.
ben bulamadım onu androidde ikonu nasıl acabaALLE hamile diye bir uygulama, aynen benimde orada anlattığı gibi :)
folbiol canım nerdeyse bir aydır bebek düşünüyoruz deyince vermişti aile hekimi ilk başta düzenli değildi şimdi düzenli alıyorumhangi marka kullanıyorsun acaba bir de ne zamandır ?
git canım bence de zaten her ihtimalde gideceksin hemşire kaydını yapacak senden bazı tahliller de isteyebilir gerçi ben bile hala gitmedim kaydımı yapmaya :)o zaman ben bugün bi gideyim sağlık ocağına aile hekimini ayarlayabilirsem.
5000 üzeri olunca rahat görünüyor canımkarından bakmak için kaçlarda olmalı cnm
ben müdürüme söyledim canım öğrendikten bir hafta sonra falan belki bayan olduğu için rahattım benim de bulantılarım başladı kendisi soruyo zaten doktora ne zaman gideceksin tekrar diyekızlar günaydın, şimdi çalışan arkadaşlara bir sorum var, hamileliği nasıl ve ne zaman söylediniz işyerinize yada patronunuza, yada söyleyeceksiniz? kafam çok karışık bu durumda, sonuçta doktor için izin almamız gerekiyor sık sık ve benim bulantılarım başladı, yani illaki öğrenmeleri gerekecek ne yapmalıyım??
şuan ben de aynı ikilemdeyim canım. Sadece müdürüme söyledim. ama çok zorlanıyorum. en basitinden girişte xray den geçmemek ve söylememek için otoparktan girip çıkıyorum süreklikızlar günaydın, şimdi çalışan arkadaşlara bir sorum var, hamileliği nasıl ve ne zaman söylediniz işyerinize yada patronunuza, yada söyleyeceksiniz? kafam çok karışık bu durumda, sonuçta doktor için izin almamız gerekiyor sık sık ve benim bulantılarım başladı, yani illaki öğrenmeleri gerekecek ne yapmalıyım??
ay ne iyimiş ya ne şanslısın :) ben ne yazıkki meslekten dolayı şantiyede çalışıyorum ve çoğu erkek çalışan cümleleri nasıl kurmalıyım onu bile bilmiyorumben müdürüme söyledim canım öğrendikten bir hafta sonra falan belki bayan olduğu için rahattım benim de bulantılarım başladı kendisi soruyo zaten doktora ne zaman gideceksin tekrar diye
bana kalp atışını duyunca gel kayıt yapıcam dedi canım yapmadı henüz benimgit canım bence de zaten her ihtimalde gideceksin hemşire kaydını yapacak senden bazı tahliller de isteyebilir gerçi ben bile hala gitmedim kaydımı yapmaya :)