temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım advantan çok iyi ben onu kullaniyordum hamile olmadan ilk suruste anlayacaksın korkma deri üzerine uygulsnan şeyler çok etkilemez diye düşünüyorum kötü düşünme başka birşey söyledi mi

Yok canım başka bisey söylemedi zaten kontrol olduğu için uzaktan baktı öyle ille para dönünce ilgilenmek zorundalar sanki bu doktorlar neden böyle anlamıyorum.. umarım bu problemlerim geçer canim surekli başka hastalıklar problemler baş gösteriyor bunyemizmi hassas hamile olduğumuz için gerçekten anlamadım gozlerim sis ve kapakları kasiniyor iki gündür yarinda göz doktoruna gidicem artık kafayi yemek uzereyim. Herşey beni buluyor.

Yok canım başka bisey söylemedi zaten kontrol olduğu için uzaktan baktı öyle ille para dönünce ilgilenmek zorundalar sanki bu doktorlar neden böyle anlamıyorum.. umarım bu problemlerim geçer canim surekli başka hastalıklar problemler baş gösteriyor bunyemizmi hassas hamile olduğumuz için gerçekten anlamadım gozlerim sis ve kapakları kasiniyor iki gündür yarinda göz doktoruna gidicem artık kafayi yemek uzereyim. Herşey beni buluyor.
Geçecek elbet canım evet bende çok hassasim demekki aynıyiz ilaç kullanmak istemedikce böyle oluyo bu şükür diyelim yinede sabır ilk 3 ay çok hassas önemli vücut alisinca bence hiç biseyimiz kalmayacak ben buna inanıyorum :KK200:

görülür muhtemelen canım inşallah kalp atışı da duyulur gün sayıyorum içim rahat etmeyecek duymadan sonra da başka streslere girerim kesin
İnşallah duyarız canım kalp atışlarını.stres ve bekleme bitmeyecek sanırım canım.İnşallah sorunsuz geciririz

Geçecek elbet canım evet bende çok hassasim demekki aynıyiz ilaç kullanmak istemedikce böyle oluyo bu şükür diyelim yinede sabır ilk 3 ay çok hassas önemli vücut alisinca bence hiç biseyimiz kalmayacak ben buna inanıyorum :KK200:

Aynen canım hormonların düzene girmesini bekliyorum dort gözle allahtan gecen gün bebeğimi gordum onda bir problem olmaması en büyük şansım öylece yatiyo yavrucak 3hafta sonra gidicem ikili test yapicak onun stresine girerim artık yakindada

Aynen canım hormonların düzene girmesini bekliyorum dort gözle allahtan gecen gün bebeğimi gordum onda bir problem olmaması en büyük şansım öylece yatiyo yavrucak 3hafta sonra gidicem ikili test yapicak onun stresine girerim artık yakindada
Maşallah:KK200: zaten onlar iyi olunsun bizde iyi oluyoruz ben cumartesi ilk defa gidicem çok heyecanlıyım ilk bebegimdeki hamileliği unutmuşum sanki ilk defa hamileyim :anneadayı: ben Ankaradayim sen hangi sehirdesin

Doktor soylemedi daha ama 28temmuz cikiyo hamilelik takviminde sen gittinmi doktora canim kac haftalik
Benımki 5 haftalık suan gerci keseyi ilk göremedik adet tarihime göre geç döllenmiş olanilirsin dedi. Aralık 14 de kalp atısı icin cagırdı sanırım o zaman 6-7 haftalık olucam cözemedim yani suan tam olarak kaç haftalıgım :)

Benımki 5 haftalık suan gerci keseyi ilk göremedik adet tarihime göre geç döllenmiş olanilirsin dedi. Aralık 14 de kalp atısı icin cagırdı sanırım o zaman 6-7 haftalık olucam cözemedim yani suan tam olarak kaç haftalıgım :)
Hcg ölçtürdün mü bu hafta

Evet canim is
evet canim istedi tabiki surekli kanamalarim oluyo akinti tarzi kahve vijinadan alcam hapi gunde 3kez saglik ocagida once ben goreyim dedi tahlilleri oda subatta bir daha cagirdi kan tahlili icin saglik ocagi orasida baya bilgi veriyo kizlarr kisa zamnda kayit olun.
demek ki kanama iyi birsey değilmiş yani hamileliğin iyi olduguna isaret değilmişş bosuna pimpiriklenmemişim arkadasım

demek ki kanama iyi birsey değilmiş yani hamileliğin iyi olduguna isaret değilmişş bosuna pimpiriklenmemişim arkadasım
Yooo bu gayet normal bisey yerlesme kanamasi oldugunu biliyorum ve bebegim gayet net gozuktu ve kalp atislari cok iyi ilk bebegim dusuk oldugu ve oglumdada dusuk tehlikem oldugu icin bu ilaci verdi doktor sadece önlem için yoksa ben bugunde dedim var akinti gibi kahve geliyor diye gayet normal diyor düsuk tehlikem yok bu ilaci onceden dusuk yaptigim icin verdi hepsi bu bu kanamalar iyi bisey tabikide yerlesiyor bebek ayricada ben kanaminin onemini bahsettim burda yogun ve kirmizi kan gelirse tehlikeli dedim yeterki kirmizi ve cok gelmesin.

X