- 1 Aralık 2016
- 18
- 17
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.001
Sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi elinize almayı almak Allah nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım ilk çocuk daha zaten midem de şişme potansiyeli var hazımsızlık yaşarım ama bu defa farklı her zaman var hergün sade soda içiyorum kızlar çok iyimiş bebek için söylemiş miydim bilmiyorumAynen benimde sis canim 4 5 aylik gibi oldu gobegim birden ilk cocukmuydu senin benim ikinci oldugundan heralde bu kadar cabuk belli ediyo diyolar
canım sodayı iyi araştırdın mı? bana sert sodaları içmeyeceksin ilk üç ay dedi. sadece uludağın premium die bir sodası varmış onu tüketebilirsin dedi. onu gittiğinde bir sor doktoruna belki benim özelimde demiştir bilmiyorum ama sıkıntı olmasın sor içimiz rahat olsunyok canım ilk çocuk daha zaten midem de şişme potansiyeli var hazımsızlık yaşarım ama bu defa farklı her zaman var hergün sade soda içiyorum kızlar çok iyimiş bebek için söylemiş miydim bilmiyorum
Hmm ayni problem bendede var bisey yiyince sisip kaliyorum hele aksamlari nefes alamiyorum nefesim sikisiyo daha simdiden arada iciyorum bende soda iyi geliyoryok canım ilk çocuk daha zaten midem de şişme potansiyeli var hazımsızlık yaşarım ama bu defa farklı her zaman var hergün sade soda içiyorum kızlar çok iyimiş bebek için söylemiş miydim bilmiyorum
aa öyle mi dedi gerçekten değişiyor mu ki sodalar da ben beypazarından başka içemem ki zaten normalde neyse bi araştırayım doktora da sorarım unutmazsamcanım sodayı iyi araştırdın mı? bana sert sodaları içmeyeceksin ilk üç ay dedi. sadece uludağın premium die bir sodası varmış onu tüketebilirsin dedi. onu gittiğinde bir sor doktoruna belki benim özelimde demiştir bilmiyorum ama sıkıntı olmasın sor içimiz rahat olsun
Süt tüketin kızlar mutlaka. Evet günde bir şişe soda. Bende beypazarından başka birşey içemiyorum. Midye ve çiğköfte asla tüketmeyin.aa öyle mi dedi gerçekten değişiyor mu ki sodalar da ben beypazarından başka içemem ki zaten normalde neyse bi araştırayım doktora da sorarım unutmazsam
Aynılarını yaşıyorum valla canım. :)) uygulamanın adı ne canım?Kızlar 5. hafta için bir uygulama yorumunu ekledim :)
Bende yoğurt yiyemiyorum ya o sorunu nasıl aşıcam bilmiyorumBen hiç süt içemiyorum normalde de. Ama yoğurt ve peynir bol tüketiyorum
ALLE hamile diye bir uygulama, aynen benimde orada anlattığı gibi :)Aynılarını yaşıyorum valla canım. :)) uygulamanın adı ne canım?
Canım içine kuru kayısı doğrayabilirsin meyveli belki daha rahat tüketirsin. Ya da hiç olmadı ayran yap bolca iç. Hem yoğurt hem su tüketmiş olursun ben tuz atıp yiyorum mideme de iyi geliyorBende yoğurt yiyemiyorum ya o sorunu nasıl aşıcam bilmiyorum
Tamamdır canım denicem mutlaka bunuCanım içine kuru kayısı doğrayabilirsin meyveli belki daha rahat tüketirsin. Ya da hiç olmadı ayran yap bolca iç. Hem yoğurt hem su tüketmiş olursun ben tuz atıp yiyorum mideme de iyi geliyor
Ben yükledim ingilizce bişeyler çıktı geri sildim pek anlamadımALLE hamile diye bir uygulama, aynen benimde orada anlattığı gibi :)
Canım bak eklediğim fotoğrafın üstünde uygulama resmini de gösteriyorBen yükledim ingilizce bişeyler çıktı geri sildim pek anlamadım
Advantan ben kullanmistim canim kortizonsuzsa eger etkilemez bence yani insallah gecer de biz de rahatlariz bebislerimiz de rahatlarC Chen31 Ruzgarinsultani kızlar az önce geldim doktordan bana egzama için advantan verdi sadece 10gun kullan dedi nemlendirici olarak ta ceradolin diye bir krem verdi umarım bebeğimi kötü etkilemez..
Evet inşallah bu kadar başıma bela olacağını hiç düşünmemiştim hormonlar daha da arttırdı onceden bu kadar değildi cumartesi randevu aldım artık banada bi krem yazsinlar diye bekliyorum o derece kötüyüm iltihap oldu hep çok kötü yaAdvantan ben kullanmistim canim kortizonsuzsa eger etkilemez bence yani insallah gecer de biz de rahatlariz bebislerimiz de rahatlar
Saol canım bakayım biCanım bak eklediğim fotoğrafın üstünde uygulama resmini de gösteriyor
Evet canim karindan bakti direk gozuktu bebiş sonrada kalp atisini verdi tam 6haftalik dedi senin kac haftalik canim.Gozunaydin canim darisi basimiza gunlerimiz ayni sayilir sali gunu duyamadik daha biz haftaya saliya cagirdi doktorum bakalim hayirlisi karindanmi bakti acaba sana
evet canim istedi tabiki surekli kanamalarim oluyo akinti tarzi kahve vijinadan alcam hapi gunde 3kez saglik ocagida once ben goreyim dedi tahlilleri oda subatta bir daha cagirdi kan tahlili icin saglik ocagi orasida baya bilgi veriyo kizlarr kisa zamnda kayit olun.benim de oğlum ekim 2012 doğumlu ilk gebeliğimin bu aylarını hiç hatırlamıyorum kasıklarımda azcık batma var okdar ara ara çok nadir midem bulanıyo gibi oluyo
rabbim inşallah sağ salim kavuşmayı nasip eder hepimize canım
önce hayırlı olsun bebişinin kalp atışı :) progestanı neden yazdı peki canım bide tahlil istedimi