- 13 Ocak 2020
- 45.297
- En iyi cevaplar
- 2
- 172.240
- 598
- 33
O nasıl canım sayısı filan var mı?bende meryem suresini okuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl canım sayısı filan var mı?bende meryem suresini okuyorum
Yokcanm orada hzzekeriyya allahtn evlat istiyir ona hz yahya mujdeleniyorO nasıl canım sayısı filan var mı?
Ya ama ben seni yerim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize banada keseyi görmeyi sağlıkla ilerlemesini inş :) :*Canlarım ben bir de Hz. İbrahim'in duasıni tesbih etmeye başladım.
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana sâlihlerden (bir oğul) ihsan et!”
100 kez tesbih ediyorum namazlardan sonra ve her gece. Bir arkadaşımızın nickiydi burda ondan öğrendim kendisi su an gebe.Allah ondan da razı olsun evladını sağ salim kucağına almak nasip etsin.
Böyle bir seye vesile oldu.
Rabbi Hebli Mines Salihin
![]()
![]()
Tamam canım ben de okuyayım.Yokcanm orada hzzekeriyya allahtn evlat istiyir ona hz yahya mujdeleniyor
Hergun onu dinliyorum dua ediyorum
Aklım sende ki emin ol bekliyorum ben de seninle keseyi.Ya ama ben seni yerim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize banada keseyi görmeyi sağlıkla ilerlemesini inş :) :*
Aminnn bitanem benimde duam sizlee her namaz sonrasıAklım sende ki emin ol bekliyorum ben de seninle keseyi.Allah hayirli evlat edecek inşallah.
Umudunuzu kaybetmeyin benim bi tanıdığımın kaç yıl çocuğu olmuyordu kocası üstüne kuma getircem dedi kadın öbür ay hamileydi hemde ard arda iki çocuk doğurduSperm kuzu
Sayımız az hareketimiz yk, morfolojimiz 0
Ben bebe yapamam
İnşAllah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızİnşallah güzel sonuçlar alirsin![]()
Adet oldunuz muKizlar bneim kasiklarim cok ağrıyor.
Suan yumurtlama bitti ama agrim fena sagsol ağrıyor
adetine daha nerdeyse 12gun varAdet oldunuz mu
perşembe catlama vuurldum.adetine daha nerdeyse 12gun var
İnşaallah adet olmassınız hamilesinizdirperşembe catlama vuurldum.
Benim yumurtalar catladiktan sonra hep agri yapar adetle atilana kadar boyle
benimde genelde boyle ağrıyor sonra adet oluyorum alistim artikİnşaallah adet olmassınız hamilesinizdirbende de çok ağrı oldu ama adet oldum
![]()
GeldimmmmmmKar perisi @Optimussprime @Bal0ncuk D Dilos06 @MelodiminEsi @xy35 burada yeniden bi totem zinciri oluşturduk koşun bacımlar.
Üzülmeyin ALLAH büyüktür hiç beklemediğiniz anda hamile olduğunuzu öğrenirsiniz inşaallahbenimde genelde boyle ağrıyor sonra adet oluyorum alistim artik![]()
Kuzum konunda da yazdim sana silkelen ve ayaga kalk. Sen bebegini dusun ve ona kavusmak icin ilk basta hayatindaki kafandaki olumsuzluklari yok et. Ve calismalar basla Bebegin icin saglikli bir psikolojiye sahip olman lazim. Harika bir anne olacagindan eminimKuzu benim şuan aklımda bebek falan kalmadı daha büyük dertlerim varbebek için ağlamasam da olur ama bunlar çok yakıyor canımı
![]()
Utan utanQUOTE="KurkmantoluSero, post: 62704656, member: 937723"]
sus kız öyle demiyoruz
doğru diyorsun kuzum
Utandım
Yaş 25. Ama kız doğru diyorsun ümitsizlik şeytandan ümit Allahtan![]()