• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım ben bir de Hz. İbrahim'in duasıni tesbih etmeye başladım.

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana sâlihlerden (bir oğul) ihsan et!”

100 kez tesbih ediyorum namazlardan sonra ve her gece. Bir arkadaşımızın nickiydi burda ondan öğrendim kendisi su an gebe. 🥰 Allah ondan da razı olsun evladını sağ salim kucağına almak nasip etsin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Böyle bir seye vesile oldu. Rabbi Hebli Mines Salihin Rabbi Hebli Mines Salihin 😘😘😘 :KK36:
Ya ama ben seni yerim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize banada keseyi görmeyi sağlıkla ilerlemesini inş :) :*

Sperm kuzu
Sayımız az hareketimiz yk, morfolojimiz 0
Ben bebe yapamam
Umudunuzu kaybetmeyin benim bi tanıdığımın kaç yıl çocuğu olmuyordu kocası üstüne kuma getircem dedi kadın öbür ay hamileydi hemde ard arda iki çocuk doğurdu 🤗 bir başka tanıdığımında 20 yıldan fazla çocuğu olmadı gitmedikleri doktor yapmadıkları kalmadı rabbim geçen sene bi erkek evlat nasip etti rabbim ne zaman nasip etcek bilemeyiz rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah 🥰

QUOTE="KurkmantoluSero, post: 62704656, member: 937723"]
sus kız öyle demiyoruz :KK70:
doğru diyorsun kuzum:KK200::KK200::KK200:

Utandım:cry::cry:
Yaş 25. Ama kız doğru diyorsun ümitsizlik şeytandan ümit Allahtan :dua::KK200:
[/QUOTE]
Utan utan :KK70: masallah genceciksin daha sen gerekli calismalari yap gerisi allahtan. Cok bekletmeden gelir insallah:dua:
Kuzu benim şuan aklımda bebek falan kalmadı daha büyük dertlerim var 😔 bebek için ağlamasam da olur ama bunlar çok yakıyor canımı:KK42:
Kuzum konunda da yazdim sana silkelen ve ayaga kalk. Sen bebegini dusun ve ona kavusmak icin ilk basta hayatindaki kafandaki olumsuzluklari yok et. Ve calismalar basla Bebegin icin saglikli bir psikolojiye sahip olman lazim. Harika bir anne olacagindan eminim:KK19:

Ben de varım 28 şubat bat tarihim bu ay femara kullandım bitti çarşamba yumurta takibin var belki de çatlatma iğnesi de yapılacak bu topikte gün be gün neler yaptığımızı paylaşırız

QUOTE="KurkmantoluSero, post: 62704656, member: 937723"]
sus kız öyle demiyoruz :KK70:
doğru diyorsun kuzum:KK200::KK200::KK200:

Utandım:cry::cry:
Yaş 25. Ama kız doğru diyorsun ümitsizlik şeytandan ümit Allahtan :dua::KK200:
Utan utan :KK70: masallah genceciksin daha sen gerekli calismalari yap gerisi allahtan. Cok bekletmeden gelir insallah:dua:

Kuzum konunda da yazdim sana silkelen ve ayaga kalk. Sen bebegini dusun ve ona kavusmak icin ilk basta hayatindaki kafandaki olumsuzluklari yok et. Ve calismalar basla Bebegin icin saglikli bir psikolojiye sahip olman lazim. Harika bir anne olacagindan eminim:KK19:
[/QUOTE]
Ben de en çok ondan korkuyorum 😔 ya koruyamazsam evladımı :KK42:

Back
X