• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovunun 7 gunu meraktan test yapmistim ikinci cizgi silik cikmisti bir umitlendimki sorma ama test bozukmus. Sonraki testlerde birsey cikmadi ve regl oldum. Olur canim zamani var bir plan yapiyoruz hesap yapiyoruz ama rabbim biliyor zamanini verecek insallah. Hayirli sagliklisini versin insallah.
amin inşllah cnm

Canım o nasıl oluyor bizi andınlatıver. 🙈
Bende bayağı olmadı ilk çocuğum hacet namazı kıldım. Bu hacet namazının bildiğin sitesi var orda onun duası var. Yani anlamı istek dilek duası. Iste gusül aliosun kimseyle konuşmadan namazını kiliosun ama onun duasıyla. Sonra gönülden içten duygularla isteğini namazın sonunda söyleyip amin diosun sonlandiriyosun. Kimseyle. Konuşmadan sağa yatıp uyuyorsun. Rüyada ne gördüğün önemli. Ben kadın doğum doktorumun yüzünü gördüm. 1 veya 2 gün sonra adetim geçince test yaptım ve silikkkk🥰🤓👍 çok güzel ve harika bir deneyimdi 😍Allahla benm aramda yaşanmış güzel bir mucize

Bende bayağı olmadı ilk çocuğum hacet namazı kıldım. Bu hacet namazının bildiğin sitesi var orda onun duası var. Yani anlamı istek dilek duası. Iste gusül aliosun kimseyle konuşmadan namazını kiliosun ama onun duasıyla. Sonra gönülden içten duygularla isteğini namazın sonunda söyleyip amin diosun sonlandiriyosun. Kimseyle. Konuşmadan sağa yatıp uyuyorsun. Rüyada ne gördüğün önemli. Ben kadın doğum doktorumun yüzünü gördüm. 1 veya 2 gün sonra adetim geçince test yaptım ve silikkkk🥰🤓👍 çok güzel ve harika bir deneyimdi 😍Allahla benm aramda yaşanmış güzel bir mucize
Ben de yapayım inşallah. 🥰

Canlarım ben bir de Hz. İbrahim'in duasıni tesbih etmeye başladım.

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana sâlihlerden (bir oğul) ihsan et!”

100 kez tesbih ediyorum namazlardan sonra ve her gece. Bir arkadaşımızın nickiydi burda ondan öğrendim kendisi su an gebe. 🥰 Allah ondan da razı olsun evladını sağ salim kucağına almak nasip etsin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Böyle bir seye vesile oldu. Rabbi Hebli Mines Salihin Rabbi Hebli Mines Salihin 😘😘😘 :KK36:

Canlarım ben bir de Hz. İbrahim'in duasıni tesbih etmeye başladım.

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana sâlihlerden (bir oğul) ihsan et!”

100 kez tesbih ediyorum namazlardan sonra ve her gece. Bir arkadaşımızın nickiydi burda ondan öğrendim kendisi su an gebe. 🥰 Allah ondan da razı olsun evladını sağ salim kucağına almak nasip etsin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Böyle bir seye vesile oldu. Rabbi Hebli Mines Salihin Rabbi Hebli Mines Salihin 😘😘😘 :KK36:
bende meryem suresini okuyorum

Back
X