Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canim ben dondurulmus tranfer oldum. Hatta oncesinde baskilama tedavisi gordum en son subat ayinda regl oldum. Transfer gunumde progesteronum 17.5 cikti ayni gun kalcamdan da iki doz yapildi
Benim de benzer aynen ben de baskilama gordum, 1 haftadir da progesteron gobekten ve fitil olarak yapiyorum bugun de 12 cikti doktor 3 gune 1 kalcadan verdi
Sonrasinda iki doz mu devam etti senin kalcadan canim

Ya sen zaten birtanesin 💋bizim göbeklerimiz bir yalnız kalmak yok anca beraber kanca beraber 🤲🥹🥰
Canımsın 🥹 ❤️. Adet olunca ara dediler. Aradım. Termin yoğunluğundan 15 Mayıs'a randevu verdiler. Bu olabilecek bişey mi. Hani yumurta döllenmedi niyesini bile bilmiyorum. Allah tan 13-14 arası doktorlardan tlfnla bilgi alabildiğin bir hat var. Sagolsun bu sefer ki kadina sordum ne eksik ne değil bari bu süreci değerlendireyim diye. Bana bir kitap var yumurta kalitesi için onu oku dedi. Ubiquinol coenzym q10 almanda sakınca yok , dhea yi siz bilirsiniz dedi.
Kısaca bu sefer burada olmasa , şansımı ya Türkiye ya Kıbrıs'ta denerim. Piskolojik destekde önemli, 1 ay nedenini bilmeden beklemek belirsizlik üzücü.
Zaten bir ay bekleyecektim ama süreci yönetmem icin profesyonel olan onların bu konuda daha fazla bilgilendirme yapması gerekiyor kanısındayım.
Bakayim n'olacak🤭😂🥰

İkiz olduğu keseden önce belli oluyir mu acaba

Hayır kese görmeden ikizdir diyemezler bazen kandan bile anlaşılmıyor değerin yüksektir ama tek gebeliktir ama bazen ikizler hemen görünmeye bilir 7 yada 8 haftadan sonra ikiz mi değil mi artık anlaşılıyor kimisi de hemen görünüyor yani 🥰

Benim de benzer aynen ben de baskilama gordum, 1 haftadir da progesteron gobekten ve fitil olarak yapiyorum bugun de 12 cikti doktor 3 gune 1 kalcadan verdi
Sonrasinda iki doz mu devam etti senin kalcadan canim
Canım ben sabah akşam göbekten yapıyorum progestan dex bir de günde üç defa progestan fitil kullanıyorum. Kalçamdan devam etmedi. Ama bildiğim kadarıyla kalçadan yapılması daha etkili oluyormuş

Canımsın 🥹 ❤️. Adet olunca ara dediler. Aradım. Termin yoğunluğundan 15 Mayıs'a randevu verdiler. Bu olabilecek bişey mi. Hani yumurta döllenmedi niyesini bile bilmiyorum. Allah tan 13-14 arası doktorlardan tlfnla bilgi alabildiğin bir hat var. Sagolsun bu sefer ki kadina sordum ne eksik ne değil bari bu süreci değerlendireyim diye. Bana bir kitap var yumurta kalitesi için onu oku dedi. Ubiquinol coenzym q10 Almanca sakınca yok , dhea yi siz bilirsiniz dedi.
Kısaca bu sefer burada olmasa , şansımı ya Türkiye ya Kıbrıs'ta denerim. Piskolojik destekde önemli, 1 ay nedenini bilmeden beklemek belirsizlik üzücü.
Zaten bir ay bekleyecektim ama süreci yönetmem icin profesyonel olan onların bu konuda daha fazla bilgilendirme yapması gerekiyor kanısındayım.
Bakayim n'olacak🤭😂🥰

Amin canım inşallah hiçbiryere gerek kalmadan burada hamiş kalırsın Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥹
Şu an Paskalya 🐣 tatilleri vardı fazla personel çalışmıyor ondan kısıtlı yaptılar ama mayısta artık normale döner inşallah belki böylesi senin için hayırlıdır bilemezsin bu süreçte vitamin takviyeleri de alırsın daha iyi hazırlanıp başlarsın inşallah 🙏 peki mayıstaki regl ne zaman olucak senin ❤️

Canım ben sabah akşam göbekten yapıyorum progestan dex bir de günde üç defa progestan fitil kullanıyorum. Kalçamdan devam etmedi. Ama bildiğim kadarıyla kalçadan yapılması daha etkili oluyormuş
Anladim canim senin de gobekten olan dozun extra, ben gunde 1 gobekten sabah aksam da 2 kez fitil yapiyorum bi de kalcadan eklendi
Senin sonucun cikti mi veya test gunun ne zaman???

Ay pes peseyiz bakalim insallah yarın hepimiz keseyi görmüş oluruz🫠 kalp atışı için herhalde erken diyorlar ama 🙈
Benimde yarın kese muayenesi çok heyecanlıyım .gebelik hafta hesaplaması tüp bebekte farklı oluyormus 8 nisan transfer 5. Gün embriyosu buna göre benim bugün 5+0 gorunuyor doğru mu acaba

Amin canım inşallah hiçbiryere gerek kalmadan burada hamiş kalırsın Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥹
Şu an Paskalya 🐣 tatilleri vardı fazla personel çalışmıyor ondan kısıtlı yaptılar ama mayısta artık normale döner inşallah belki böylesi senin için hayırlıdır bilemezsin bu süreçte vitamin takviyeleri de alırsın daha iyi hazırlanıp başlarsın inşallah 🙏 peki mayıstaki regl ne zaman olucak senin ❤️
Tahminen 21 Mayıs da canım. Zaten ben bir ay istiyordum ara vereyim . Sağlığım da iyilesmeler yapayım diye. Sade korkum yine burun spreyi farklı şeyler yapar ise 6. aya kalması. Hani 2 ay biraz belirsiz bir bekleyiş için motivasyon kırıcı. Canim Mayalam gel danışmanlık hizmeti aç zaten kalbimin profü sensin 🥰❤️😍
Almanya da buna ihtiyaç var 💕🤭

Sonrasinda iki doz mu devam etti senin

Anladim canim senin de gobekten olan dozun extra, ben gunde 1 gobekten sabah aksam da 2 kez fitil yapiyorum bi de kalcadan eklendi
Senin sonucun cikti mi veya test gunun ne zaman???
30 nisan inşallah ama tedirginim hiç belirtim yok

Tahminen 21 Mayıs da canım. Zaten ben bir ay istiyordum ara vereyim . Sağlığım da iyilesmeler yapayım diye. Sade korkum yine burun spreyi farklı şeyler yapar ise 6. aya kalması. Hani 2 ay biraz belirsiz bir bekleyiş için motivasyon kırıcı. Canim Mayalam gel danışmanlık hizmeti aç zaten kalbimin profü sensin 🥰❤️😍
Almanya da buna ihtiyaç var 💕🤭

Hadi inşallah yeter ki pozitif olsun zaman su misali inan ki çabuk geçiyor 🤲🥹
Benim anlamadığım sprey vermeden de oluyor bu nasıl bir tedavi yöntemi çözemedim ayol 😁🫣
Direk hormon iğnesi Menogon la başlayabilirsin 300 doz sonra reglin 7. Günü sabahları cetrotide eklenir öyle devam edilir her doktorun tedavisi de farklıymış ama 🫣 iyi önce bir ön görüşme yapın bu arada vitaminlerini al düzenli regle kadar hazırlanmış olursunuz inşallah Amin 🤲🥰

Back
X