Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Kızlar beni de silebilirsiniz listeden, sizlere cok saglıklı güzel hamilelik dönemleri diliyorum♥️
Saglıksız gebelikmiş yolk kesem gelişmemiş bugun bebekte görünmedi bir hafta beklicez ama yüksek ihtimal kürtaj olacagım haftayadan sonra. Tüp bebek tedavisinin ortasında hamile kalmıştım kendiligimden, en azından kalabiliyorum bir şekilde öyle teselli buluyorum. Bana da dua edin olur mu. Kendinize iyi bakın.
Belki haftaya faklı haberler alırsın neler duyup okuyoruz çok umutlanmamakla beraber Allahtan ümit kesilmez demek istiyorum. Eğer doktorun dediği gibi olursa inşAllahh en kısa zamanda mucizene kavuşursun. Hayırla sağlıkla
Benimde akıbetim belli değil şuanda bende iyi haberler almayı umuyorum ama bizim için hayırlısı ne ise öyle olsun

Doktor muayene etmedi bu arada b12 de kullan dedi senin doktor da verdi mi canım
Yok canim henuz bir takviye vermedi bana doktorlar. Gerci ben daha doktorumu bile secemedim. Secenek cok olunca ne yazik ki doktor secmekte zor oluyor.. bugun kontrole cagirmisti normalde ama ben hafta sonu esimle ozel bir hastaneye gidicem niyetim o yönde. İnşallah hersey yolunda ilerler hepimiz icin🙏 bana yalnizca folik asit kullan dedi hatta folbiol kullan dedi de ben ocean metilfolat kullaniyorum. Ztn folatim yuksek çıkmıştı en son tahlilimde.

Pamlok Pamlok 6+6 ya 7mayis a randevu aldım saglikli bi şekilde görürüm inşallah daha iki hafta var zaman geçmiyor ama genel kontroller 32haftaya kadar ayda bir olacağından beklemeye alışmak iyi olur :))
Canımm sen kese için mi kalp atışı için mi gideceksinn? Muhtemelen kalp duyulur çünkü 6+6da 🥰 zaman geçmiyor cidden yaaa
Kızlar sonucum pazartesi 84.7 çıkmıştı bugün 414.7 çıktı çok şükür 🤲🏻 babylovee babylovee Pamlok Pamlok
Ahh harika kuzum güzel artıyor inşallah haftaya keseyide görürsün 😍

Kızlar beni de silebilirsiniz listeden, sizlere cok saglıklı güzel hamilelik dönemleri diliyorum♥️
Saglıksız gebelikmiş yolk kesem gelişmemiş bugun bebekte görünmedi bir hafta beklicez ama yüksek ihtimal kürtaj olacagım haftayadan sonra. Tüp bebek tedavisinin ortasında hamile kalmıştım kendiligimden, en azından kalabiliyorum bir şekilde öyle teselli buluyorum. Bana da dua edin olur mu. Kendinize iyi bakın.
Bu son yazdığın gerçekten çok önemli bişey canım. Vücut bir kere hamile kalınca sonra daha kolay hamile kalıyor. İnşallah çok bekletmeden en yakın anne gruplarında görürüz seni. Bizleri de haberdar et olur mu ♥️🙏🏼 listeden silmek için de acele etmesek diyorum. 1 hafta daha bekleyelim. Doktorun bekleyelim dediyse vardır bildiği. İmkansız değil demekki

Bu son yazdığın gerçekten çok önemli bişey canım. Vücut bir kere hamile kalınca sonra daha kolay hamile kalıyor. İnşallah çok bekletmeden en yakın anne gruplarında görürüz seni. Bizleri de haberdar et olur mu ♥️🙏🏼 listeden silmek için de acele etmesek diyorum. 1 hafta daha bekleyelim. Doktorun bekleyelim dediyse vardır bildiği. İmkansız değil demekki
Canım ikinci bir görüş olarak yine baska bir doktora gittim o da kucuk gördü yolk kesesini haftana göre büyük olması gerekirdi dedi o da öyle diyince ben kafamda bitirdim açıkcası tamamen. Yine yazarım haftaya buraya ama sonucun degişecegini sanmıyorum cunku yumurtlamam normal zamanda oldu geç döllenme vs olamaz. Hayırlısı olsun umarım ben de bundan sonra saglıklı bir hamilelik geçirebilirim🙏🏻 sanırım yoluma tüp bebekle devam edicem yine.

Yok canim henuz bir takviye vermedi bana doktorlar. Gerci ben daha doktorumu bile secemedim. Secenek cok olunca ne yazik ki doktor secmekte zor oluyor.. bugun kontrole cagirmisti normalde ama ben hafta sonu esimle ozel bir hastaneye gidicem niyetim o yönde. İnşallah hersey yolunda ilerler hepimiz icin🙏 bana yalnizca folik asit kullan dedi hatta folbiol kullan dedi de ben ocean metilfolat kullaniyorum. Ztn folatim yuksek çıkmıştı en son tahlilimde.
folbiolu bana gebe kalmadan önce vermişti doktor, kaldıktan sonra folidoce kullan dedi. folbiolun dozu çok yüksek demişti

Kızlar bişey sorucam dün lekelenme gibi yaşadım geçti ama iki damla vile değil akıntının içinde gözüküyodu peçeteye silince gelmişti bugün yine aynı lekelenmeyi gördüm normal mi

Canım ben de tam tüp bebeğe yeniden başlayacakken hamile kaldım benim de boş gebelik. En azından doğal kalabiliyoruz artık. Doktorum artık tüp bebeğe devam etme doğal dene dedi. Kürtajı da tavsiye etmiyorum doğal düşüreceğim ben eğer kendi düşmezse doktorum ilaç verecek. Bir kürtaj deneyimim rahim içi yağışıklıkla sonuçlanmıştı histereskopi olmuştum sen de doktoruna danışarak doğal düşürmeyi dene bence. Dualarım seninle

Kızlar bişey sorucam dün lekelenme gibi yaşadım geçti ama iki damla vile değil akıntının içinde gözüküyodu peçeteye silince gelmişti bugün yine aynı lekelenmeyi gördüm normal mi
doktora bi gözük canım riske atma , bana doktorum herhangi bi renkli akıntıda gel demişti

folbiolu bana gebe kalmadan önce vermişti doktor, kaldıktan sonra folidoce kullan dedi. folbiolun dozu çok yüksek demişti
Zaten bende israrla folat yuksek cikmis testlerimde dedim o da bakip ikilemde kaldi. Folbiol cok fazla gelir diye düşünüyorum bende birkac gün metilfolat kullanmaya devam edeyim sonra doktora gittigimde ye iden baska dr görüşü de alıp karar verecegim. Bana da folidoce onerdi bir dr. Biri folbiol önerdi.. hepsi baska birsey diyor. Insallah doktorumu secersem o ne derse o sekilde ilerleyecegim. Bir düşük oldu benim. Bazi pihtilasma testlerimde yatkinlik çıktı dr o degere göre mi onerdi artik bilmiyorum.

Kan uyuşmazlığı var mi esinizle ? Lekelenme kanama cok yogun olmadikca korkmayin diyorlar. Ama tedbiren gidip gorunebilirsin acilden. Progestan baslarlar belki bana oyle yaptilar.

Kızlar selam, bugün kesemizi gördük çok şükür 😍 5+0 da annabelica annabelica
Size bişey soracağım, şuanki gittiğim doktoru değiştirmek istiyorum çünkü ben sormadan hiç bişey söylemiyor. Mesela hiç kan testi vs istemedi toksoplazma vs baktırmadı kan değerlerime. Numarasını da vermedi. Özelde bir doktora gidiyorum bu arada devlet olsa anlayacağım. Sizler özele gittiğinizde özellikle numara verdi mi doktorunuz? Kan testi ya da başka bir test yaptı mı?
Birde şimdiden hastanelerin doğum paketlerini araştırıyorum sizlerin var mı aklında bir doktor ya da hastane? Özellikle İstanbul anadolu yakasında

Kızlar selam, bugün kesemizi gördük çok şükür 😍 5+0 da annabelica annabelica
Size bişey soracağım, şuanki gittiğim doktoru değiştirmek istiyorum çünkü ben sormadan hiç bişey söylemiyor. Mesela hiç kan testi vs istemedi toksoplazma vs baktırmadı kan değerlerime. Numarasını da vermedi. Özelde bir doktora gidiyorum bu arada devlet olsa anlayacağım. Sizler özele gittiğinizde özellikle numara verdi mi doktorunuz? Kan testi ya da başka bir test yaptı mı?
Birde şimdiden hastanelerin doğum paketlerini araştırıyorum sizlerin var mı aklında bir doktor ya da hastane? Özellikle İstanbul anadolu yakasında
özelde gittiğim doktor bana da numarasını vermemişti ama hastaneyi arayıp ulaşabiliyordum, kan testi vs de erken diye belki istememiştir, başka özel muayeneye gidiyorum orası da benden detaylı tahlil için kalp atışından sonra kan aldılar, daha çok erken olduğu için ben doğum paketlerini araştırmadım 12. hafta bitmeden bakmam sanırım

Back
X