- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Acaba hiç olmayacak mı çocuğumuzMalesef canım hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba hiç olmayacak mı çocuğumuzMalesef canım hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz
Al benden de o kadarAcaba hiç olmayacak mı çocuğumuz![]()
Öyle düşünme Rabbim hayırlısıyla versin biraz geç olucak belki ama sağlıkla hepimiz bebeğimizi kucağımıza alalimAcaba hiç olmayacak mı çocuğumuz![]()
Ama bak simdi orada dur moral cok onemli. Yas kac nezamandir deniyorsun hersey yolundami bilmiyorum ama benim ya 35 2 kaybim var. 1 yildir deniyorum olmadi.Erken menopoz baslangici denildi hormonlar bitik kendin gebe kalamazsin denildi tup bebege git denildi ama inaniyorum ben kalacagim. O yuzden moral herseyden once canim.Doğru diyorsun. O yüzden eskiden annelerimiz babannelerimiz güzel güzel doğuruyordu![]()
Moralim bozuldu
![]()
İnşaallah adet olmassınAllah söyletti demek kivalla şuan hafif göğüs hassasiyetim var ama regl olucam sanki kaşık bel ağrısı bulantı var bu ağrılar olunca regl oluyorum ben inşallah değildir
![]()
Amin inşaallahBende ayin 14unu bekliyorum test için ınsallah pozitiftir❤
Bana öneride bulunurmusunuzTelefondan uygulamayla olmaz canım idrarda takip yapman lazım test cubuklariyla senin vucudunun getirilerini bilemezsin
Bende 14 unu bekliyorum ortalamaBende ayin 14unu bekliyorum test için ınsallah pozitiftir❤
Canım ben internet ten labquick aldım ilk defa yapıyorumBana öneride bulunurmusunuzmarka falan nasıl oluyor
Instada ovulasyon testi yaz emel adında biri satışını ve takibini yapıyorum ben ondan alıyorum :)Bana öneride bulunurmusunuzmarka falan nasıl oluyor
Benim de bat 14 şubatBende 14 unu bekliyorum ortalamasevgililer günü hediyesi olur bize inşallah
![]()
sus kız öyle demiyoruzAl benden de o kadar![]()
doğru diyorsun kuzumÖyle düşünme Rabbim hayırlısıyla versin biraz geç olucak belki ama sağlıkla hepimiz bebeğimizi kucağımıza alalim
UtandımAma bak simdi orada dur moral cok onemli. Yas kac nezamandir deniyorsun hersey yolundami bilmiyorum ama benim ya 35 2 kaybim var. 1 yildir deniyorum olmadi.Erken menopoz baslangici denildi hormonlar bitik kendin gebe kalamazsin denildi tup bebege git denildi ama inaniyorum ben kalacagim. O yuzden moral herseyden once canim.![]()
Kuzu benim şuan aklımda bebek falan kalmadı daha büyük dertlerim varsus kız öyle demiyoruz
doğru diyorsun kuzum
Utandım
Yaş 25. Ama kız doğru diyorsun ümitsizlik şeytandan ümit Allahtan![]()
Noldu bebeğimKuzu benim şuan aklımda bebek falan kalmadı daha büyük dertlerim varbebek için ağlamasam da olur ama bunlar çok yakıyor canımı
![]()
BDV ye konu açmayı düşünüyorum kuzu bilmiyorumNoldu bebeğim
Olmuycaz insallahAllah söyletti demek kivalla şuan hafif göğüs hassasiyetim var ama regl olucam sanki kaşık bel ağrısı bulantı var bu ağrılar olunca regl oluyorum ben inşallah değildir
![]()
Yani bu durumda ben genede hamile değilim![]()
Tamam inşaallahtamam regli bitir gel bu ay yapıyoruz bu işi
![]()
Gıdalar başta olmak üzere her şeyimiz bozuldu canım. Bedenen de çalışmıyoruz onlar gibi.Bebek için uğraşan neden bu kadar çok kişi var
Acaba hep varlardı da ben de aralarına karıştığım için mi Çok olduğunu anladım![]()