• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyorsun. O yüzden eskiden annelerimiz babannelerimiz güzel güzel doğuruyordu :KK43: :KK43: Moralim bozuldu:KK42::KK42::KK42:
Ama bak simdi orada dur moral cok onemli. Yas kac nezamandir deniyorsun hersey yolundami bilmiyorum ama benim ya 35 2 kaybim var. 1 yildir deniyorum olmadi.Erken menopoz baslangici denildi hormonlar bitik kendin gebe kalamazsin denildi tup bebege git denildi ama inaniyorum ben kalacagim. O yuzden moral herseyden once canim.:halay::halay:

Al benden de o kadar 😒
sus kız öyle demiyoruz :KK70:
Öyle düşünme Rabbim hayırlısıyla versin biraz geç olucak belki ama sağlıkla hepimiz bebeğimizi kucağımıza alalim
doğru diyorsun kuzum:KK200::KK200::KK200:
Ama bak simdi orada dur moral cok onemli. Yas kac nezamandir deniyorsun hersey yolundami bilmiyorum ama benim ya 35 2 kaybim var. 1 yildir deniyorum olmadi.Erken menopoz baslangici denildi hormonlar bitik kendin gebe kalamazsin denildi tup bebege git denildi ama inaniyorum ben kalacagim. O yuzden moral herseyden once canim.:halay::halay:
Utandım:cry::cry:
Yaş 25. Ama kız doğru diyorsun ümitsizlik şeytandan ümit Allahtan :dua::KK200:

• Beğen
Reactions: BYV
sus kız öyle demiyoruz :KK70:
doğru diyorsun kuzum:KK200::KK200::KK200:

Utandım:cry::cry:
Yaş 25. Ama kız doğru diyorsun ümitsizlik şeytandan ümit Allahtan :dua::KK200:
Kuzu benim şuan aklımda bebek falan kalmadı daha büyük dertlerim var 😔 bebek için ağlamasam da olur ama bunlar çok yakıyor canımı:KK42:

Back
X