• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çakşır kökü suyu içirin eşinize çok güzel arttırıyor. Oğlumda kullandırmıştım eşime 6 milyon artmıştı 1 ayda. Hızı da artırmıştı
İlla sperm sayısı az olan mı kullanıyo benim eşimin değerler iyi ama yine de kullansa olur mu daha kaliteli olsun diye

amin hepimiz inşallah
Birde adete kadar hepkasik agrisi cekyorum
Sana bişey diyim mi kuzum biz kafamıza gerçekten çok takıyoruz ben bu ay örgüye başlıycam aklıma çok gelmesin diye bugün arkadaşımın örgüsünü yaptım sigara bile aklıma gelmedi çok iyi stres attırıyo belki kafamızı başka şeylere yoğunlaştırırsk stres yapmayız çocuk da olur

Sana bişey diyim mi kuzum biz kafamıza gerçekten çok takıyoruz ben bu ay örgüye başlıycam aklıma çok gelmesin diye bugün arkadaşımın örgüsünü yaptım sigara bile aklıma gelmedi çok iyi stres attırıyo belki kafamızı başka şeylere yoğunlaştırırsk stres yapmayız çocuk da olur
oyle ben rahimfilmine taktim buayolnazsa onu cekecekya oyuzden gerginim

oyle ben rahimfilmine taktim buayolnazsa onu cekecekya oyuzden gerginim
Benim kuzenmim eşinin iki yıl çocuğu olmadı tabi sorun kuzenimdeydi sperm sayısımı azmış yumurtalığamı gitmiyomuş ne kız rahim filmi çekildi o ay hamile kaldı şimdi hamile yani filmden sonra rahim açıldığı için hamile kalmak dahada kolaymış doktoru demiş 🥰

Benim kuzenmim eşinin iki yıl çocuğu olmadı tabi sorun kuzenimdeydi sperm sayısımı azmış yumurtalığamı gitmiyomuş ne kız rahim filmi çekildi o ay hamile kaldı şimdi hamile yani filmden sonra rahim açıldığı için hamile kalmak dahada kolaymış doktoru demiş 🥰
benimkide dediki yumurtlama da sorun yok
Tüplere bakmamiz lazım dedi.boşuna ilac yuklemicem sana dedi.

Öyle miymiş o zaman geçen ay ben o yüzden o kadar ağrı çektim vay be
yess ben evlendiigm gundenberi yumurtlama ağrısı cekiyorim önceden yoktu boyle birsey.sikintida yok kistde yok
Vucudum spermle tanistigindan beri acayip tepki vermeye başladı.yumirtam dollenmeyecalisiyor garibim olmuyor :)ne mücadele verdi be :)

Back
X