• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yess ben evlendiigm gundenberi yumurtlama ağrısı cekiyorim önceden yoktu boyle birsey.sikintida yok kistde yok
Vucudum spermle tanistigindan beri acayip tepki vermeye başladı.yumirtam dollenmeyecalisiyor garibim olmuyor :)ne mücadele verdi be :)
Vallahi bende aynı şeyi düşünüyorum hep vücuduma bu spermler girdiğinden beri ağrılarım arttı pko başlangıcı çıktı adetim düzeni bozuldu iyi ki bi çocuk düşündüm 😂😂

Kizlar bizde 3ay önce korunmayi bıraktık 2.cocuk için çalışmalar başladı inşallah Allah'ım nasip ederse olurum hamile ama adetim bekarkende çok düzensizdi ama tek ilişkiyle hamile kaldım şimdide korunmayı burktktan beri adet olmadm ama hamile de degilimml ins kalırım bu ay dua edin

Ben gebelik takibi indirdim. 🤣🤣 inşallah uygulamayı silmek zorunda kalmam. :KK70: Screenshot_20200209-193824_Hamilelik Takibi.webp

Vallahi bende aynı şeyi düşünüyorum hep vücuduma bu spermler girdiğinden beri ağrılarım arttı pko başlangıcı çıktı adetim düzeni bozuldu iyi ki bi çocuk düşündüm 😂😂
sormaa birde doktor aacokii diyir sonuc negatif
Doktorda sasirdi 😂heray olacak diyor

Kizlar bizde 3ay önce korunmayi bıraktık 2.cocuk için çalışmalar başladı inşallah Allah'ım nasip ederse olurum hamile ama adetim bekarkende çok düzensizdi ama tek ilişkiyle hamile kaldım şimdide korunmayı burktktan beri adet olmadm ama hamile de degilimml ins kalırım bu ay dua edin
En kıskandığım kadın tipi ilk ikişkiden hamilee :KK70: Çıldırıyoruz bir burda. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Hepimiz birbirimize dua etmek destek olmak için burdayız canım. Aramıza hoşgeldin. 🥰🥰🤗

Bende geldim benim Bat 15 şubat geçen ay kimyasal yaşadim soktor 1 ay dikat et dedi ama işte nebilim dinlemedim bekliyorum şimdi bakalim ne olucak ☹️☹️🙏🏼🙏🏼

sormaa birde doktor aacokii diyir sonuc negatif
Doktorda sasirdi 😂heray olacak diyor
Bana da doktor öyle bi gaz verdi ki olacak klomenle biter bu iş demişti regli oldum deyince şaşırmıştı cumartesi adet olmuştum pazartesi kesin gel yazmıştı gittim nasıl olmaz yumurtalıklaırn çok güzel çatlamıştı çok stres yaptın dimi dedi evet çok stres yaptım çok ta kelimemi stresle yattım stresle kalktım dedim aferin dedi 😂😂😂😂

Bana da doktor öyle bi gaz verdi ki olacak klomenle biter bu iş demişti regli oldum deyince şaşırmıştı cumartesi adet olmuştum pazartesi kesin gel yazmıştı gittim nasıl olmaz yumurtalıklaırn çok güzel çatlamıştı çok stres yaptın dimi dedi evet çok stres yaptım çok ta kelimemi stresle yattım stresle kalktım dedim aferin dedi 😂😂😂😂
ayniyiz banada oylededi stresle olmaz dedi
Sbir guven lazim dedi

Back
X