- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
Adetim ama hala sağ kasığımda arada batma devinme oluyor niye anlayamadımbazi bünyeler fazla hisseder dedi doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim ama hala sağ kasığımda arada batma devinme oluyor niye anlayamadımbazi bünyeler fazla hisseder dedi doktor
Vallahi bende aynı şeyi düşünüyorum hep vücuduma bu spermler girdiğinden beri ağrılarım arttı pko başlangıcı çıktı adetim düzeni bozuldu iyi ki bi çocuk düşündümyess ben evlendiigm gundenberi yumurtlama ağrısı cekiyorim önceden yoktu boyle birsey.sikintida yok kistde yok
Vucudum spermle tanistigindan beri acayip tepki vermeye başladı.yumirtam dollenmeyecalisiyor garibim olmuyor :)ne mücadele verdi be :)
sormaa birde doktor aacokii diyir sonuc negatifVallahi bende aynı şeyi düşünüyorum hep vücuduma bu spermler girdiğinden beri ağrılarım arttı pko başlangıcı çıktı adetim düzeni bozuldu iyi ki bi çocuk düşündüm![]()
yumurtalar buyumeye basliyordur ondanAdetim ama hala sağ kasığımda arada batma devinme oluyor niye anlayamadım
aman sende benden betersin meevecigim.
En kıskandığım kadın tipi ilk ikişkiden hamileeKizlar bizde 3ay önce korunmayi bıraktık 2.cocuk için çalışmalar başladı inşallah Allah'ım nasip ederse olurum hamile ama adetim bekarkende çok düzensizdi ama tek ilişkiyle hamile kaldım şimdide korunmayı burktktan beri adet olmadm ama hamile de degilimml ins kalırım bu ay dua edin
Kafayı yemiş durumdayım. 11. Gün test yapıcam bekliyoruuumaman sende benden betersin meevecigim.
Onu sil bence![]()
biliyorum yapma gerçkten zorama doktor bana bayan stres hosgeldiniz dediKafayı yemiş durumdayım. 11. Gün test yapıcam bekliyoruuum![]()
Ben dr banu çiftçi nin instadaki yazılarını okufuktan sonra bu uygulamayı sadece sat ve bat unutmamak düşünmemek için kullanıyorum ovülasyona falan bakmıyorum kendim anlıyorum zaten
Hoşgeldin canım. İnşallah ters bir sey olmaz ne diyeyim bilemdim.Bende geldim benim Bat 15 şubat geçen ay kimyasal yaşadim soktor 1 ay dikat et dedi ama işte nebilim dinlemedim bekliyorum şimdi bakalim ne olucak ☹☹![]()
Bana da doktor öyle bi gaz verdi ki olacak klomenle biter bu iş demişti regli oldum deyince şaşırmıştı cumartesi adet olmuştum pazartesi kesin gel yazmıştı gittim nasıl olmaz yumurtalıklaırn çok güzel çatlamıştı çok stres yaptın dimi dedi evet çok stres yaptım çok ta kelimemi stresle yattım stresle kalktım dedim aferin dedisormaa birde doktor aacokii diyir sonuc negatif
Doktorda sasirdiheray olacak diyor
Öyle bi kadın varsa gelsin Allah aşkına desin ne yiyo ne içiyoEn kıskandığım kadın tipi ilk ikişkiden hamileeÇıldırıyoruz bir burda.
Hepimiz birbirimize dua etmek destek olmak için burdayız canım. Aramıza hoşgeldin.
![]()
ayniyiz banada oylededi stresle olmaz dediBana da doktor öyle bi gaz verdi ki olacak klomenle biter bu iş demişti regli oldum deyince şaşırmıştı cumartesi adet olmuştum pazartesi kesin gel yazmıştı gittim nasıl olmaz yumurtalıklaırn çok güzel çatlamıştı çok stres yaptın dimi dedi evet çok stres yaptım çok ta kelimemi stresle yattım stresle kalktım dedim aferin dedi![]()
Merveee sen neler haptın bu ay nasık bi süreçten geçtinKafayı yemiş durumdayım. 11. Gün test yapıcam bekliyoruuum![]()
Amin inşallah cnmHoşgeldin canım. İnşallah ters bir sey olmaz ne diyeyim bilemdim.![]()
O yüzden örgü örmeye başlıycam bu ayayniyiz banada oylededi stresle olmaz dedi
Sbir guven lazim dedi