- 5 Ağustos 2024
- 379
- 227
- 18
- 26
- Konu Sahibi mayala katar
- #16.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy cok sevindimPozitf kese için randevu verildi
Hayirlisi olsun insallah keseyi de gorursunuz peki kanamaniz devam ediyor muMerhaba hayır gitmedim pazartesi gününü bekliyorum kalp atışı ve kese için
Ayyy kiz bu tamamen kapmış herşeyi aferin ona bir ev işi öyle kolay yapılmıyor gerekirse kizacak tabiAmin sağol teyzesizaten her zaman yapmıyoruz iki üç günde bir gözüme batınca ayaklanıyoruz
kızım babasına kızıyor sen evi kirlet benle annem daha bugün iş yaptık diye
tabi ki canısı iş hepsi gelir geçer inşallah yeter ki sağlığımız yerinde olsun
Amin canım darısı senin başına inşallah dualarım buradaki herkesle beraber inşallah![]()
Canlarimmm bugün idrar testinde çift çizgi görünce kan verdim 6. Günüm transfer sonrası ve 28.10 çıktı oldu galiba dimii![]()
Ayyy kiz bu tamamen kapmış herşeyi aferin ona bir ev işi öyle kolay yapılmıyor gerekirse kizacak tabiaynen öyle yavaş yavaş hergün yapmaya hiç gerek yok
![]()
merhaba kızlar öncelikle geçmiş olsun akşam aklıma siz de geldiniz inşaallah stres korku etkilememiştir sizi. Allah beterinden korusunben de muayeneden dönüyorum adet söktürücü verdi doktorum adet başlar başlamaz sürecim başlayacak inşallah. dualarınızı bekliyorumm
![]()
Ay çok sevindim ne dedi dr, keseyi gördünüzmü hesaplamaya göre kaç hafta dedi?sepide Ben buralardayım canım
biryere gitmek yok. Doktor randevum vardı daha yeni eve gelebildim. Şükür herşey yolunda
![]()
Ah çok teşekkür ederim Allah herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallahYaa maşallahsübhanallah seni tebrik ediyorum minik mucizen el sallıyor anneciğim buradayım diye
Allahım sağlıcakla ilerlemesini kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin![]()
![]()
![]()
ay amin amin ne güzel geldi bu duaların şimdi bilemezsinAmin canım Rabbim beterinden korusun inşallah
Maşallahcanım inşallah bir an önce sağlıcakla sürecine başlayabilirsin dualarım sizlerle inşallah dilerim herşeyin su gibi güzel berrak olsun sonunda Rabbim seni ve isteyen herkesi evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin
![]()
Valla diğer sefer diyeceğim bu bilgileri araştırıp sormadan siz tarafından bilgilendirmek isterdim diye. Yeni olunca beklerde insan bu kadar beklemek ne diye anlamiş değilim. Kalbimin profü gelse sizden daha çok bu yolda olan kadınları motive edip destek oldu desem sanırım çıkartır önlüğüAmin kuzum inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
Ah çok teşekkür ederim Allah herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallahpazartesi normalde günüm inşallah o gün gidip tekrar kan verecegim değerim yükselmiş olur inşallah
![]()
Yaa benimki de ayniiay amin amin ne güzel geldi bu duaların şimdi bilemezsineşim tercihen kimseye söylememizi istemiyor haliyle desteksiz kalıyorum burada sizleri okuyarak destek buluyorum. çok teşekkür ederim
![]()
ay amin amin ne güzel geldi bu duaların şimdi bilemezsineşim tercihen kimseye söylememizi istemiyor haliyle desteksiz kalıyorum burada sizleri okuyarak destek buluyorum. çok teşekkür ederim
![]()
6 yumurta demek her folikül 1 yumurtaMerhaba ben birşey sormak istiyorum. Yeniden sürece başladım ama şunu merak ediyorum. Mesela ikinci günü folikül sayıyorlar ya 6 tane saydı diyelim sadece 6 yumurta mı büyüyecek demek yoksa o her bir folikülden birden fazla yumurta çıkabiliyor mu
Çok teşekkür ederim6 yumurta demek her folikül 1 yumurta