Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım hiç belirti arama bazen belirti olmadan sessiz sedasız bebiş yerleşiyor herkesin vücudu farklı tepki veriyor inşallah pozitif olur Amin 🤲💕
Ben de ne kramp ne leke ne şansı ne başka bişi oldu burada yazılan belirtilerin hiçbiri olmdi heralde tutmadi bende hiç bir belirti yok demeye başladığımda pozitif olduğunu öğrendim

Ben de ne kramp ne leke ne şansı ne başka bişi oldu burada yazılan belirtilerin hiçbiri olmdi heralde tutmadi bende hiç bir belirti yok demeye başladığımda pozitif olduğunu öğrendim

Maşallah 🧿 canım çok şükür Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🤲👶💕
Evet dediğim gibi herkesin vücudu farklıdır kimisi hamileliği hissetmez kimi de sürünerek geçirir yeter ki bebişler sağlıcakla güzel yere yerleşsin sağlıklı büyüsünler gerisi unutulur gider inşallah Amin 🤲🥰

P parvinka canım nasılsın bugün test günün inşallah hayırlı haberler alırsın inşallah Amin bizi de haberdar edersin inşallah 🤲🥰
Teşekkür ederim. 140.70 çıktı beta. 26 nisan yenidem kan tahlili yapmam istenildi😁 Hiç rahat olmaıyorum 26sı inşallah çok sevinirim☺️Allah isteyen herkese nasip etsin

İnşallah canım elimde olmadan pozitif olanların belirtilerinden arıyorum kendimde bugün 3. günüm 🤦🏼‍♀️

Daha çok erken umutsuz olma belirti olanlar olup negatif olan da oldu ben iki aydır bu topikteyim hepsini gördüm emin ol onun için gönlünü rahat tut pozitif ol İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur Amin 🤲😍👶

Teşekkür ederim. 140.70 çıktı beta. 26 nisan yenidem kan tahlili yapmam istenildi😁 Hiç rahat olmaıyorum 26sı inşallah çok sevinirim☺️Allah isteyen herkese nasip etsin

Maşallah 🧿 sübhanallah çok sevindim 🥹 bence çok güzel çıkmış rahat ol stres yapma sağlıcakla katlansın değerlerin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin 🤲😍🥳

Merhaba arkadaşlar 🌸 nasipse bu ay transfer sürecindeyim adetimin 3. günü günde 3 estrofem başlandı rahim kalınlığım diğer kontrollerimde normal ilerliyordu estrofem günde 3 fazla değil mi siz geçirdiğiniz için size sormak istedim
Bende 3 tane ile başladım , sıkıntı yapmayın şu gibi geçer inşallah 💕

Benimde yarın kese muayenesi çok heyecanlıyım .gebelik hafta hesaplaması tüp bebekte farklı oluyormus 8 nisan transfer 5. Gün embriyosu buna göre benim bugün 5+0 gorunuyor doğru mu acaba
Ben de 8 nisanda oldum transferi ayni 5. Gün embriyosu benim yaptıklarımda 5+3 filan çıkıyor doğrusunu doktor söyler artık 😊 ne kadar çok yarın gidecek var haberleselim muhakkak güzel sonuçlarımız yazalım inşallah

Hadi inşallah yeter ki pozitif olsun zaman su misali inan ki çabuk geçiyor 🤲🥹
Benim anlamadığım sprey vermeden de oluyor bu nasıl bir tedavi yöntemi çözemedim ayol 😁🫣
Direk hormon iğnesi Menogon la başlayabilirsin 300 doz sonra reglin 7. Günü sabahları cetrotide eklenir öyle devam edilir her doktorun tedavisi de farklıymış ama 🫣 iyi önce bir ön görüşme yapın bu arada vitaminlerini al düzenli regle kadar hazırlanmış olursunuz inşallah Amin 🤲🥰
Bunu Screenshot yapan doktora ben önereyim😂😂😂Tedaviyi böyle yap diye. Kim dedi derse derim kalbimin uzman Prof ü. Herşeyin hayırlısı canım ya. Allah yardımcımız olsun 💕🥰🤲🏻

Kızlar benim 3.gün embriyosu transferin 9.günü Bugüne kadar epey değişik belirtim oldu (belirti aramıyorum o manada yazmıyorum tabi) göğüs hassasiyeti, bacaklarda ağrı, tatlarda değişiklik. Bugün sanki hepsi birden kesildi yarın 10.günüm bi kan versem mi saglik ocağında kararsiz kaldım doktorum pazara geldiği için pazartesi 28 nisanda gel demişti. Arada artış için 48 saat gerekiyor sanırım cumadan pazartesi de 48 saatten fazla oluyor artış hesaplama için sorun olur mu ? Hastane biraz ters artışı da 2 sonuç olacak elimde doktor pazartesi değerlendirir diye düşündüm ama bilemiyorum sizce ne yapmalıyım

Kızlar benim 3.gün embriyosu transferin 9.günü Bugüne kadar epey değişik belirtim oldu (belirti aramıyorum o manada yazmıyorum tabi) göğüs hassasiyeti, bacaklarda ağrı, tatlarda değişiklik. Bugün sanki hepsi birden kesildi yarın 10.günüm bi kan versem mi saglik ocağında kararsiz kaldım doktorum pazara geldiği için pazartesi 28 nisanda gel demişti. Arada artış için 48 saat gerekiyor sanırım cumadan pazartesi de 48 saatten fazla oluyor artış hesaplama için sorun olur mu ? Hastane biraz ters artışı da 2 sonuç olacak elimde doktor pazartesi değerlendirir diye düşündüm ama bilemiyorum sizce ne yapmalıyım

Eğer oluşmuşsa düşük değerde çıkar istersen ver pazartesi günü tekrar verirsin inşallah dilerim pozitif haberler Alırsın inşallah Amin 🤲🥹💕

Back
X