size layik olmaya calisiorummTuttum seni...Burda herkes çatlak bacımmmm çatlak olmayanları almıyoruzzz zatiii
canım ayın 8i yumurtlama günümüz ben daha yeni temizlendim zati işte akşama yıkancam yarında beklerim pazara çalışmalar tam gazzzz
hee almıyoruz hem valla hem billa dimi zuzum
Ekledim zattiiiii
size layik olmaya calisiorumm
ben de temizlendim calismalara pazar gunu baslicamm bebekk
hadi bakalım gazamız mübarek olsun canımcımmmmsize layik olmaya calisiorumm
ben de temizlendim calismalara pazar gunu baslicamm bebekk
Kızlar gözlerim bozuldu sayenizdeee
Senin yazdığını aynen şöyle okuyorum....Bende temizledim çamaşırları pazar günü yıkıcam...Dedim ne diyoo buuu
Kızlar gözlerim bozuldu sayenizdeee
Senin yazdığını aynen şöyle okuyorum....Bende temizledim çamaşırları pazar günü yıkıcam...Dedim ne diyoo buuu
hadi bakalimm yaklasik 2 senedirr tam gaz devam ama yakinda gaz bitecek ondan korkuyommhadi bakalım gazamız mübarek olsun canımcımmmm
Seninde gözler nanayyyilk sayfada
canım süpersin ya ilahiSeninde gözler nanayyyilk sayfada
hişşşşşşşşttttttttttt ben geldim açın bakim banada yerkaosum naptın canım sen ?????
hişşşşşşşşttttttttttt ben geldim açın bakim banada yerkaosum naptın canım sen ?????
hadi bakalimm yaklasik 2 senedirr tam gaz devam ama yakinda gaz bitecek ondan korkuyomm
dur bi bakim cicimm
bişeyn olmaz canım dr ne diyor peki hiç konuştunuzmuhadi bakalimm yaklasik 2 senedirr tam gaz devam ama yakinda gaz bitecek ondan korkuyomm
dur bi bakim cicimm
gel bakim benm yanima otur citiriimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?