HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ben 3 yıllık evliyim ama benim vajinal mantar enfeksiyonum vardı ve öncelikle onun için tedavi gördüm adetlerim çok düzenli ve ben her adetimin bitiminden 10 gün sonra acılar içinde akıntı yanma kaşıntı işte tamda benim yumuşların olgunlaşma aşamasında ben bu lanet enfeksiyonla uğraştığım için birlikte olamıyodum ve hep bu yüzden geç kaldım şimdi ilk defa kullandım klomeni ve yeni bulduğum dr. çok memnum inş. hayırlı haberler duyarız birbirimizden cnm çok sağolun iyiki sizler varsınız dert ortaklayız bu ilk deme ve son olsun hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum RABBİM hakkımızda hayırlı olanı versin karrşı gelmedim sitem etmedim hiç bi zaman RABBİM kararlaştırmıştır hepimiz için sadece doğru yer ve zaman önemli onun için hepimizin hakkında hayılısı olsun ben çok uzun yazıyorum heyecanlıyım kusura bakma

ıyyğğ polen mi yicez şimdi benim de ayın 6 sında başlıyo yumurtlama dönemi. Ama kıssslar az önce çok feci kavga ettik kocişlee. Aman kavga edince de yumurtlama falan düşünemiyom ben hiç moralim bozuldu pisss kocişş.:76::76::76:

yazdığın kadarıyla zaten herşey düzenli ... hormonlarına bakacak engelleyici bir durum varmı die...eşindende sperm testi istemiş...testlerin güzel çıkarsa hiç bir sorun yok bence...en kısa zamanda olur inşallah canım hiçbirşeyi kafana takma ferah olsun için...

benimde yarın başlıyor takvime göre ama yarın doktor ne diycek bakalım çok heyecanlıyımbu arada canım arısütü polen demişsin ne işe yarıyo ne zaman kullanmaya başlamalıyz
canım balla karıştırıyosun metal olmayan bi kaşıkla sabah aç karna gece yatmadan yiyosun kocişle.erkekte sperm sayısı artıyor.kadındada yumurta

benimde 8inde başlıyor zuzum yumurtlama dönemimm bolca arısütü poleni yiyin kısslar gelsin bebişler

arı sütü poleni duymamıştım denemeğe değer...kızlar bişi sorcam ıkı gündür aşırı akıntım oldu hiç böyle olmazdı acaba yumurtlamamı oldu die düşünüyorum olabılırmi ki?

yaptım ve geldiim tek çizgi offf ya erken yapıom yada yok.. allahımmm moralim yerlerde.. keşke yapmasaydımm

ne var kıss herşey bebiş için sonuçta

yaptım ve geldiim tek çizgi offf ya erken yapıom yada yok.. allahımmm moralim yerlerde.. keşke yapmasaydımm
ya bi dur bekle bende ilk gebeliğimde daha günüme varken test yapmıştım negatifti sonra günüm geçince test yaptım hastanede ve pozitif çıktı sen bekleegelcek bebekkk

slm evet ben oldum kist varmı yokmu die baktı sonra eşim sperm testi yaptırdı sperm sayısı normalden biraz düşük çıktı ama hareketliliği iyi olduğu için sorun teşkil etmediğini söle ve yola benimle devam edeceğimizi söledi ya tahlil yumurtlama günleri hormaon testi falan filan bi sürü test anlıcan sonuç bu gece bakalım ne olcak rendevum var ve yumuşlar olmuşsa iğne yapıp çatlatıcaz dedi hayırlısı bakalım bide hastanetyemi gittin özele tek dr. kalma istersen araştır

bende bu ay hamile kalmak için çalışmalara başlıycam.şubatta maalesef kürtaj olmuştum korunmun demişti dr.bu ay inşallah hepimiz için hayırlı haberler gelir hadi bakalım kızlar heyecanla habererinizi bekliyoruzz:)))

inş güzelim neden bilmiyorum ama içim hiiiiçççç rahat değilll

Kızlar ben geldim kuranlarımı okudum dualarımı yaptım hepinizi kattım dualarıma inş. kabul olur...Kaosum sen bekle gelecek bebiş o sana naz yapıyor annesi...Olmasa bile biz burdayız merak etme bende kendimden cok umudum yokk

Kızlarr listeye eklenmek isteyenler kimler geri sayfalara döndükçe kafam karıştı tekrar yazarmısınızzz

allah razı olsun canım rabbim işşallah tez zamanda bie bebişlerimizi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…