Sağol cnm..Boğazlarım şişti hiç halimde yok ama mecburen işe geldimm...Birde aşırı akıntım varr..Ayağa kalkınca foşş gidiyo ayıptır söylemesi:78:...Yumurtlama zamanım acaba ondanmıdırrr..Dün akşamda eve giderken küçük bi çocuk bana bakıp annesine "bu kimin annesi dedi"Yaa varya sinirim bozulduu Ama bende anne olmak istiyorummmm
amin bitanem ya malesf kimse bişey demedi ama benim üzüntü ve stresten oldu sanırım. o sıra kötü günler geçiriyordum bebişe tam konsantre olamadım.ama şimdi hepsi bitti bin şükür rabbim hayırlısıyla tez zamanda versin yenisini, işşallahhçok üzüldüm canım benim inşallah Rabbim tez zamanda bekletmeden verir inşallah sela okunuyor dualarımıza vesile olsun amin
korunma sürecinden sonra kontrole gittin mi canım.kalbi durma sebebini filan araştırdılar mı sebebi neki benimkide öyle oldu son zamanlarda çok oluyor gibi sanki
sabret kıss bu rada sen ne kadardır evlisin canımKızlar benim gögüslerin biri sıcacık biri buzzz gibi hangisine inanayımmm
slm arkadaşlar klomen kullanan varmı aranızda bikaç sorum olacaktı
Akıntın yumurtlama dönemindeysen onun işaretidir yoksa gebeliğin veya adetin oluyor hepsi aynı belirtiler...Niye herşeyin kötü yönünden bakıyorsun ya belki hamiş olacaksın küçük çocuğun içine doğmuştur....
dur bakalım canım sabrettt hayırlısıyla rabbim nasip edecektir sanadaYok cnm kötü yönden bakmıyorum.Sadece buay bebek heyecanım çok azaldı..Sanırım aklımdan çıkarmayı başarıyorum..Strestende bebiş olmayabiliyormuş..Evet bu belirtiler hep aynı..Bigün hamile kalırsam anca doğurunca anlıcam sanırım...
ben kullanıyorum canım bildiğim kadarıyla yardımcı olayım
niye kimse bana cvy yazmıyo ya:97::97:
bende tam bilmiyorum ama canım 1 hamişimiz var sanırım:44:
dün gece dr. rendevum vardı ve yumoşlar gelişmiş ama yarın tekrar bakıcam dedi sonra cumartesi sabahı için iğne yapıcaz dedi şimdi merak ettiğim şu iğne derken nasıl olcak bu nerden yapılıyo ve etkisi nedir.hiçbi problemim yok die söledi dr. ama nie hamiş kalamıyorum anladım birde üstünüze afiyet duşta kulağıma su kaçtı şişti başım ve kulağım feci ağrıyo hem ağrı hem heyecan nasıl gece olcak dr. ne diyecek ve benim açımdan olaylar nasıl gelişecek çok merak ediyorum tek dileğim bu mübarek cuma gününde RABBİM tüm inananların dileklerinigerçek kılsın bizlere hayırlısı ile sağlıklı güzel bebişler nasip etsin tşk ettim
hadi bakalım hayırlısı güzelimmmmmrb kızlar bende aranıza katılmak isterim bu ay itibariyle çocuk düşünmeye başladık bat tarihim 21 haziran allah hepimizin gönlüne göre versin
hadi bakalım hayırlısı güzelimmmm
benimde 8inde başlıyor zuzum yumurtlama dönemimm bolca arısütü poleni yiyin kısslar gelsin bebişlersağol canım...4 8 haziran arası yumurtlama zamanımmış bakalım inş.
benimde 8inde başlıyor zuzum yumurtlama dönemimm bolca arısütü poleni yiyin kısslar gelsin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?