• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Sağol cnm..Boğazlarım şişti hiç halimde yok ama mecburen işe geldimm...Birde aşırı akıntım varr..Ayağa kalkınca foşş gidiyo ayıptır söylemesi:78:...Yumurtlama zamanım acaba ondanmıdırrr..Dün akşamda eve giderken küçük bi çocuk bana bakıp annesine "bu kimin annesi dedi":53:Yaa varya sinirim bozulduu:59:Ama bende anne olmak istiyorummmm:59:

Akıntın yumurtlama dönemindeysen onun işaretidir yoksa gebeliğin veya adetin oluyor hepsi aynı belirtiler...Niye herşeyin kötü yönünden bakıyorsun ya belki hamiş olacaksın küçük çocuğun içine doğmuştur....:21:

çok üzüldüm canım benim inşallah Rabbim tez zamanda bekletmeden verir inşallah sela okunuyor dualarımıza vesile olsun amin

korunma sürecinden sonra kontrole gittin mi canım.kalbi durma sebebini filan araştırdılar mı sebebi neki benimkide öyle oldu son zamanlarda çok oluyor gibi sanki:14:
amin bitanem ya malesf kimse bişey demedi ama benim üzüntü ve stresten oldu sanırım. o sıra kötü günler geçiriyordum bebişe tam konsantre olamadım.ama şimdi hepsi bitti bin şükür rabbim hayırlısıyla tez zamanda versin yenisini, işşallahh
:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bugün güzel haber veren varmı ben yazılanları okuyamadım yeni girebildim topiğe burda kimse olmadığı zaman okuyayım geçmişi sonra konulara fransız kalıyorum

Akıntın yumurtlama dönemindeysen onun işaretidir yoksa gebeliğin veya adetin oluyor hepsi aynı belirtiler...Niye herşeyin kötü yönünden bakıyorsun ya belki hamiş olacaksın küçük çocuğun içine doğmuştur....:21:

Yok cnm kötü yönden bakmıyorum.Sadece buay bebek heyecanım çok azaldı..Sanırım aklımdan çıkarmayı başarıyorum..Strestende bebiş olmayabiliyormuş..Evet bu belirtiler hep aynı..Bigün hamile kalırsam anca doğurunca anlıcam sanırım...:60:

Yok cnm kötü yönden bakmıyorum.Sadece buay bebek heyecanım çok azaldı..Sanırım aklımdan çıkarmayı başarıyorum..Strestende bebiş olmayabiliyormuş..Evet bu belirtiler hep aynı..Bigün hamile kalırsam anca doğurunca anlıcam sanırım...:60:
dur bakalım canım sabrettt hayırlısıyla rabbim nasip edecektir sanada:emir_bebek:

ben kullanıyorum canım bildiğim kadarıyla yardımcı olayım

dün gece dr. rendevum vardı ve yumoşlar gelişmiş ama yarın tekrar bakıcam dedi sonra cumartesi sabahı için iğne yapıcaz dedi şimdi merak ettiğim şu iğne derken nasıl olcak bu nerden yapılıyo ve etkisi nedir.hiçbi problemim yok die söledi dr. ama nie hamiş kalamıyorum anladım birde üstünüze afiyet duşta kulağıma su kaçtı şişti başım ve kulağım feci ağrıyo hem ağrı hem heyecan nasıl gece olcak dr. ne diyecek ve benim açımdan olaylar nasıl gelişecek çok merak ediyorum tek dileğim bu mübarek cuma gününde RABBİM tüm inananların dileklerinigerçek kılsın bizlere hayırlısı ile sağlıklı güzel bebişler nasip etsin tşk ettim:emir_bebek::emir_bebek:

dün gece dr. rendevum vardı ve yumoşlar gelişmiş ama yarın tekrar bakıcam dedi sonra cumartesi sabahı için iğne yapıcaz dedi şimdi merak ettiğim şu iğne derken nasıl olcak bu nerden yapılıyo ve etkisi nedir.hiçbi problemim yok die söledi dr. ama nie hamiş kalamıyorum anladım birde üstünüze afiyet duşta kulağıma su kaçtı şişti başım ve kulağım feci ağrıyo hem ağrı hem heyecan nasıl gece olcak dr. ne diyecek ve benim açımdan olaylar nasıl gelişecek çok merak ediyorum tek dileğim bu mübarek cuma gününde RABBİM tüm inananların dileklerinigerçek kılsın bizlere hayırlısı ile sağlıklı güzel bebişler nasip etsin tşk ettim:emir_bebek::emir_bebek:

canım benim öncelikle inşallah hamiş kalırsın tekrar kullanmak zorunda kalmazsın.
canım yumurtalar belli büyüklüğe ulaşmış mı diye tekrar yarın istemiş olabilir iğnede çatlatma iğnesi yumurtaların yeteri kadar büyüklüğe gelmişse çatlatmak için vuracak ondan sonra ilişki önericek işte şu gün bugün gibisinden.
Canım klomen hamile kalmanı kolaylaştırıyo gözükürde sorun olmasa da veriyo doktorlar ne zamandır deniyorsunuz

mrb kızlar bende aranıza katılmak isterim bu ay itibariyle çocuk düşünmeye başladık bat tarihim 21 haziran allah hepimizin gönlüne göre versin:emir_bebek:

selam kızlar bugün doktora gittim ama kafam karıştı biraz neyse anlatyım bana sizde bilgi verin bakalım ..... gittim şeker bi doktora çocuk istediğimizi söyledik işte akıntın varmı reglin düzenlimi kaç yıllık evlisiniz kaç aydır olmuyo falan sordu... bende 1 yıllık evli olduğumuzu akıntımın olmadığını regli günlerimin 28 günde bir olduğunu 4. kez deneme yaptığımızı ve olmadığını söyledim karın bölgesinden muayene etti kist falan yok dedi 21. gün gel kan tahlili alalım dedi bakalım yumurtlaman nasıl diye eşime de sperm tahlili yaptırmasını söyledi fakat her doktor gibi bu da 1 yıl sonrası olmazsa bebiş ozaman detaylı araştırma yapılır dedi şimdilik bir sorun yok dedi .... ama ben merak içindeyim yoksa beni başından mı postaladı ? karın bölgesinden muayena olanınız va mı kızlar ?

benimde 8inde başlıyor zuzum yumurtlama dönemimm bolca arısütü poleni yiyin kısslar gelsin bebişler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benimde yarın başlıyor takvime göre ama yarın doktor ne diycek bakalım çok heyecanlıyım:52:bu arada canım arısütü polen demişsin ne işe yarıyo ne zaman kullanmaya başlamalıyz

Son düzenleme:
Back