HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

benide sadece karın bölgesinden muayene etti ayın 8 de gel kan tahlili ver tam 21. gün oluyor yumurtlamana falan bakalım dedi olur dedim bende ... hastaneye gitti ama gittiğim doktor çok iyi özeli vardı yeni sistem gelince kapattı ondan gittim ama başka bir doktora daha gitcem bi tahlil falan vereyim sonucunu alayımda sonuca göre davrancam artık

benide sadece karın bölgesinden muayene etti ayın 8 de gel kan tahlili ver tam 21. gün oluyor yumurtlamana falan bakalım dedi olur dedim bende ... hastaneye gitti ama gittiğim doktor çok iyi özeli vardı yeni sistem gelince kapattı ondan gittim ama başka bir doktora daha gitcem bi tahlil falan vereyim sonucunu alayımda sonuca göre davrancam artık

RABBİM duaları kabul dileklerini gerçek kılsın inş.

canım benim geçmiş olsun inşallah sonuca ulaşırsın bu ay benim 2. ayım klomende geçen ay iğne vermemişti rahmin ince kalmış dedi ondan tutunmamıştır filan dedi bu ay rahim duvarı için östrojen verdi klomenle beraber yarın hem yumurtalara hem de rahim duvranın kalınlığına baktırıcam inşallah istenilen kıvama gelmiştir bebişimin rahat etmesi için

Canım adet tarihin ne ekleyeyim listeye

23 mayıs son adet tarihim liste derken ben daha bugün yazmaya başladım çalışıyorum ve nete girme imkanım yok iş yerinde bugün evdeyim bakarken yazışmaya başladım ama çok fazla bilgim yok yardımcı olursaniz sevinirim canlar

Anne adaylarını 1.sayfamızda liste tutuyoruz beklenen gün gelincede onun sevincine veya üzüntüsüne ortak oluyoruz istersen ekleyelimmm ne zaman adet olmayı bekliyorsannn

kızlar beni de listeye ekler misiniz?
bat 20 haziran.. yarın çatlatma iğnemi olacağım bakalım ne olacak.. heyecanla beklemedeyim..

inş. cnm benim rabbim gönlüne göre versin tüm cabalar bebeler için

teşekkürler :))
maşallah çok hızlısınız.. ama günler de keşke böyle hızla geçse.. beklemek kadar gıcık birşey yok :))

Hoşgeldin canım kendi topiğimiz diye söylemiyorum öyledir.

hoşşşgeldinnn canım topiğimizin elektiriği gerçekten süper o yüzden çok çarpıcıyızdır inşallahh göbüşler bebekle dolcak

Hoşbuldummm.
çok hoş buldum hemde.
ben ovü testimde başarılı oldum.
inşallah ıskalamamışımdır :)

kısmet bu topikte işallahhhhhh

kızlar beni de listeye ekler misiniz?
bat 20 haziran.. yarın çatlatma iğnemi olacağım bakalım ne olacak.. heyecanla beklemedeyim..

canım ya benim de bat 20 veya 21 haziran bende yarın çatlama iğnemi olucam kısmetse bugece rendevum var son kez bakıcam eğer olmuşsa yumoşşlar yarın büyük gün inş. rabbim herkesin gönlüne gööre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…