Canım söylediğin belirtiler gebelikte olabilir dur bi yaaaa
slm evet ben oldum kist varmı yokmu die baktı sonra eşim sperm testi yaptırdı sperm sayısı normalden biraz düşük çıktı ama hareketliliği iyi olduğu için sorun teşkil etmediğini söle ve yola benimle devam edeceğimizi söledi ya tahlil yumurtlama günleri hormaon testi falan filan bi sürü test anlıcan sonuç bu gece bakalım ne olcak rendevum var ve yumuşlar olmuşsa iğne yapıp çatlatıcaz dedi hayırlısı bakalım bide hastanetyemi gittin özele tek dr. kalma istersen araştır
slm evet ben oldum kist varmı yokmu die baktı sonra eşim sperm testi yaptırdı sperm sayısı normalden biraz düşük çıktı ama hareketliliği iyi olduğu için sorun teşkil etmediğini söle ve yola benimle devam edeceğimizi söledi ya tahlil yumurtlama günleri hormaon testi falan filan bi sürü test anlıcan sonuç bu gece bakalım ne olcak rendevum var ve yumuşlar olmuşsa iğne yapıp çatlatıcaz dedi hayırlısı bakalım bide hastanetyemi gittin özele tek dr. kalma istersen araştır
Kızlar ben geldim kuranlarımı okudum dualarımı yaptım hepinizi kattım dualarıma inş. kabul olur...Kaosum sen bekle gelecek bebiş o sana naz yapıyor annesi...Olmasa bile biz burdayız merak etme bende kendimden cok umudum yokk
RABBİM duaları kabul dileklerini gerçek kılsın inş.
ben 3 yıllık evliyim ama benim vajinal mantar enfeksiyonum vardı ve öncelikle onun için tedavi gördüm adetlerim çok düzenli ve ben her adetimin bitiminden 10 gün sonra acılar içinde akıntı yanma kaşıntı işte tamda benim yumuşların olgunlaşma aşamasında ben bu lanet enfeksiyonla uğraştığım için birlikte olamıyodum ve hep bu yüzden geç kaldım şimdi ilk defa kullandım klomeni ve yeni bulduğum dr. çok memnum inş. hayırlı haberler duyarız birbirimizden cnm çok sağolun iyiki sizler varsınız dert ortaklayız bu ilk deme ve son olsun hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum RABBİM hakkımızda hayırlı olanı versin karrşı gelmedim sitem etmedim hiç bi zaman RABBİM kararlaştırmıştır hepimiz için sadece doğru yer ve zaman önemli onun için hepimizin hakkında hayılısı olsun ben çok uzun yazıyorum heyecanlıyım kusura bakma
canım balla karıştırıyosun metal olmayan bi kaşıkla sabah aç karna gece yatmadan yiyosun kocişle.erkekte sperm sayısı artıyor.kadındada yumurta
Canım adet tarihin ne ekleyeyim listeye
canım balla karıştırıyosun metal olmayan bi kaşıkla sabah aç karna gece yatmadan yiyosun kocişle.erkekte sperm sayısı artıyor.kadındada yumurta
23 mayıs son adet tarihim liste derken ben daha bugün yazmaya başladım çalışıyorum ve nete girme imkanım yok iş yerinde bugün evdeyim bakarken yazışmaya başladım ama çok fazla bilgim yok yardımcı olursaniz sevinirim canlar
canım benim geçmiş olsun inşallah sonuca ulaşırsın bu ay benim 2. ayım klomende geçen ay iğne vermemişti rahmin ince kalmış dedi ondan tutunmamıştır filan dedi bu ay rahim duvarı için östrojen verdi klomenle beraber yarın hem yumurtalara hem de rahim duvranın kalınlığına baktırıcam inşallah istenilen kıvama gelmiştir bebişimin rahat etmesi için
Anne adaylarını 1.sayfamızda liste tutuyoruz beklenen gün gelincede onun sevincine veya üzüntüsüne ortak oluyoruz istersen ekleyelimmm ne zaman adet olmayı bekliyorsannn
Hoşgeldin canımkendi topiğimiz diye söylemiyorum öyledir.
hoşşşgeldinnn canım topiğimizin elektiriği gerçekten süper o yüzden çok çarpıcıyızdırinşallahh göbüşler bebekle dolcak
Biri beni güldürsün yaa :85::85::85::85:
kızlar beni de listeye ekler misiniz?
bat 20 haziran.. yarın çatlatma iğnemi olacağım bakalım ne olacak.. heyecanla beklemedeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?