Vallahi bende baslayacam korunmak icin bitki caylarina falan. Evden çıkmadığım icin disarda neler oluyor bilmiyordum..
Kuzum zaten birkac gündür vucudum faln agriyordu atesim cikiyor gibiydi. Bayılma hissi gibi hisler geliyordu. Dün de yoğunlaştı. Oturdugum yerde bas donmeleri yasamaya basladim dizlerim ayak bileklerim falan agrimaya basladi. Yemek zaten yiyemez oldum. Kanama tekrarliyor surekli. Vucudum güçsüz kaldi ve heralde dedim artik kürtajdan sonra olumsuzluklar oluyo bende. Direkt kadin dogum acile gittik orasi bakti etti kanama var ama dogal akisina birakmayi tercih ederiz dediler. Olabiliyormus bazen bu tarz seyler. Hormonlarin toparlanması biraz zaman alir dediler. Istersen doğum kontrol hapı verelim ama tercih etmeyiz dediler falan. Sonra testlerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Crp 5 olmasi gerekirken 10 cikti vucudun enfeksiyondan dolayi agrilar güçsüzlükler yasiyor enfeksiyonla savasiyor dediler.
Ilac verdi kulan 3 gun sonra gel dedi. Bide idrar kültürü aldilar. O da 3 gune cikiyormus. Bakalim neler olacak. Bide nabzim cok yukselmisti 150lere cikmis. Korktular ondan da. Ay Allahım kimseyi düşürmesin yaa
Ne iyi geliyor bilmiyorum da anca uyanabildim bugun bakicam iyi gelen seyleri tuketmeye caliscam enfeksiyon icin.
Çok sagol canim benim