tek çocukmuydun canım
İnş.canım çok ihtiyacım var bebişimee o benim annem babam çocuğum ailem herşeyim olacak çünkü ondan başka kimse yokkk
Hayır canım 3 kardeşiz bir abim ve 15 yaşında bir erkek kardeşim var abimin ayın 25 inde düğünü var...(sayenizde dün elbisemi teslim almaya gidecektim burda yazmaktan unuttumm:))))
Kardeşim ise şeker hastası onunlada biz ilgileniyoruz aramız iyi onlarlaaa
Şuan onların ablasıyımmm
kardeşine Allah şifalar versin tatlım. bak yanlız değilsin ne mutlu sana kardeşlerin var.bide gelin geliyor sana arkadaş ne güzel.allah abinede mutluluklar versin...
Olursa başımın üstünde yerleri varrr ama bakıcı tutucam ben evde ikisi deli eder beni yaa zaten deliyimmm
Ya orası öyle canım...Gelinle kardeş gibiyiz...Zaten sizin gibi reeldede dostlarım çok ama anne baba olmayınca hep biyerin eksik kalıyooo
Hoşgeldin cnm...Güzel ve kötü haberler 1.sayfada listede...
canım bende bebeğimi nisan ayında kaybetmiştim kalbi durdu bebişimin 10haftalıkken korunma sürem doldu şimdi yine başlıycaz çalışmalara rabbim hayırlısıyla nasip eder işallahcanım bende 6 ay önce bebişim kaybettim kürtaj oldum korunma verdi doktor nisandan beri korunmuyorum olmadı benimki de doktor sorun olmadığını söylemişti mayıs ayında gittiğimde rahim duvarın incelmiş dedi acaba kürtjadan mıvar mı aranızda kürtaj olup böyle bi sorun yaşayan
Hoşbuldukk...Valla bugun hastayım:2:Okuduğumdada bişey anlamıyorum sersem gibiyimm...Galiba 1 hamile 2 bekleyen varr...Hamiş olan arkadaşın gözü aydınn....Diğer bekleyenlere tez zamanda versin rabbimm
Resmi olmakla beraber iyiyiz merhaba merhaba yaniii:44:
canım bende bebeğimi nisan ayında kaybetmiştim kalbi durdu bebişimin 10haftalıkken korunma sürem doldu şimdi yine başlıycaz çalışmalara rabbim hayırlısıyla nasip eder işallah
Kızlar benim gögüslerin biri sıcacık biri buzzz gibi hangisine inanayımmm
Geçmiş olsun canımm...Evet bir hamilemiz var ama hayırlısı yazdıklarım bir dahaki aya artık negatif olanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?