Evet canım bursadayım ama bursalı değilim...Sen neresindesin bursanın?
bursalı ama bursalı deil güzelmişş bende bursalı deil ama artık 3 yıldır bursalı osmangazide oturuyorum etibank ta
ohoo umutdeniz ben sabah 7 de çıkıyorum akşam 9 da, kocam 8 de çıkıyor geliyor 10 da ne kadınlık kalıyor ne cilve. evet git yemek hazırla yemek ye sofrayı kaldır. benden o saatte sadece turşu oluyorKadınlığını kullan şekerimmmCilve falannn
Bende hamitlerde oturuyorum canımmm
olsun şekerim yine yakın sayılırız bende organize sanayi de çalışıyorum
umutdeniz bu arada sende durumlar nedir? varmı belirti falan?
ohoo umutdeniz ben sabah 7 de çıkıyorum akşam 9 da, kocam 8 de çıkıyor geliyor 10 da ne kadınlık kalıyor ne cilve. evet git yemek hazırla yemek ye sofrayı kaldır. benden o saatte sadece turşu oluyor
ama hayırlı bir işe hizmet edeceğimiz için çalışmalar tam gaz devam
hadi hayırlısı, henüz kimseden haber yok, bakalım ilk müjdeyi kim verecek merak ediyorumKuzum daha yeni bitti yumurtlama dönemim daha erken belirti için çünkü tıkkkk yokk
8 senedir çalışıyorum, emeklerimin karşılığını almaya başladım, emek verdim çıkamam, alışıyorsun bir süre sonra ama zor oluyor.Ayyy anlıyorum seni canımm...Bende evlendikten sonra çalışmayı denedim bir hafta baktım olmuyo çıktımmm
Hımmm hangi firmada canımmmm tanıdık bi firmaymış şimdi
tekstil diyelim kendimizi deşifre etmeyelim canımmmm
allahtan benimde annem bana çok yakın, zaten o bakacak öyle düşünüyoruzBende hem ev hem bebekle uğraşmak istemiyorum zaten 15 te gelen bir bayanımız var temizlik için gerçi çok memnun değilim çok yavaş ama bebeğimiz bi olsun onu 1 2 ay sürekli almak istiyorum yardım etsin bana tek yapamam ben bu işiii
allahtan benimde annem bana çok yakın, zaten o bakacak öyle düşünüyoruz
benim bebek bakımıyla ilgili zerre kadar bilgim yok, bu biraz beni korkutuyor açıkçası, napiiimm hep dışardaydım ben hep çalıştım etrafımdada hiç bebekli biri olmadı cahil kaldım bu konuda :18:
öyle söyleme yaaa, sende bak ne güzel evindesin senin elinde büyüyecek bebeğin ne kadar güzel her aşamasını görebileceksin. en büyük şans bu benceNe güzel annen varmış ve daha iyi bakacakk ben senin kadar şanslı değilim...Bende hep dışardaydım ama yapacağıma eminim canımmmBaşkada şansım yok zatenn
öyle söyleme yaaa, sende bak ne güzel evindesin senin elinde büyüyecek bebeğin ne kadar güzel her aşamasını görebileceksin. en büyük şans bu bence
bu arada yemene içmene dikkat ediyormusun? folik asit burdaki herkes alıyor sanırım?
ben 10 kilo verdim 6 aydır düzenli beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyorum, folik asit kullanıyorum 2 aydır
bunlar önemli demişti doktor
öyle söyleme yaaa, sende bak ne güzel evindesin senin elinde büyüyecek bebeğin ne kadar güzel her aşamasını görebileceksin. en büyük şans bu bence
bu arada yemene içmene dikkat ediyormusun? folik asit burdaki herkes alıyor sanırım?
ben 10 kilo verdim 6 aydır düzenli beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyorum, folik asit kullanıyorum 2 aydır
bunlar önemli demişti doktor
kızlar folik asit kullanıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?