• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

hiçç moralini bozma , her şerde bir hayır vardır. ben hep böyle düşünür kendimi motive ederim.
demekki doğru zaman değilmiş.
çokk çokk geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim derinim inşallah ama beni haziran 14 üne kadar motive edeceksiniz artık :32: sizi dört gözle bekliyorum haberlerinizi

görüşürüz kızlar bankaya gidiyorum bende çok öptüm sizi:70:

.............................................

Son düzenleme:
selam dün akşam giremedim nete ama hiç iyi değildim muayene çok zor geçti ve artık haziran gebeliği benim için hayal oldu çünkü 14 gün ilaç tedavisi sonra ameliyat hayırlısı olsun bakalım dua edin arkadaşlar hepimize Allah kolaylık versin:59:

moralini bozma geç olsun ama temiz sağlıklı olsun bebişin geçmiş olsun allaha emanet ol

arkadaşlar merhaba.. bikaç gündür giremedim buraya.. isterseniz benim adımı listeden silin. eşim doktora gitti, sperm testi sonucuna göre hareketli sperm çok azmış üç aylık tedaviye başladık. eğer olmazsa tüp bebek önerilecekmiş, pek iyi değilim umutlarım yıkıldı:5:

arkadaşlar merhaba.. bikaç gündür giremedim buraya.. isterseniz benim adımı listeden silin. eşim doktora gitti, sperm testi sonucuna göre hareketli sperm çok azmış üç aylık tedaviye başladık. eğer olmazsa tüp bebek önerilecekmiş, pek iyi değilim umutlarım yıkıldı:5:
üzülmeyin lütfen, bir tedaviye başlayın hele , allah bilir ne olacağını

üzme canım kendini herşeyin hayırlısı en azından tedaviye başlanmış bende bu aydan hiç umutlu değilim. bu arada eşin sigara içiyosa mutlaka bıraksın çünkü abimin aynı nedenle olmuyodu ne tedaviler denendi olmadı 4 sene sonunda abim sigarayı bıraktı 2 ay sonra yengem hamile kaldı ya bu kadar etkili sigara erkekte....

selam dün akşam giremedim nete ama hiç iyi değildim muayene çok zor geçti ve artık haziran gebeliği benim için hayal oldu çünkü 14 gün ilaç tedavisi sonra ameliyat hayırlısı olsun bakalım dua edin arkadaşlar hepimize Allah kolaylık versin:59:

canım ya çok geçmiş olsun üzme kendini inşallah tedavini bitirdikten sonra hayırlı haberler gelir sonuçta geç olsuda en hayırlısı olsun hepimiz için... :16:

üzme canım kendini herşeyin hayırlısı en azından tedaviye başlanmış bende bu aydan hiç umutlu değilim. bu arada eşin sigara içiyosa mutlaka bıraksın çünkü abimin aynı nedenle olmuyodu ne tedaviler denendi olmadı 4 sene sonunda abim sigarayı bıraktı 2 ay sonra yengem hamile kaldı ya bu kadar etkili sigara erkekte....

eşim sigara kullanmıyo şükür, doktor keçi boynuzu kürü de önerdi bakalım. dün itibariyle tedaviye başladık, en erken 3 ay sonra sonuç verirmiş. :5:

yaaa bugün pek güzel haberler gelmiyo buna bende dahil sağlık olsun tedaviden sonra yine başlarız çalışmaya:8: umutsuzluk pek bize yakışmıyo gibi :81:

canım ya çok geçmiş olsun üzme kendini inşallah tedavini bitirdikten sonra hayırlı haberler gelir sonuçta geç olsuda en hayırlısı olsun hepimiz için... :16:

çok teşekkürr ederim gizi ben 31 yaşındayım kendime kızıyorum daha erken düşünmediğime neyse hayırlısı dimi kuzucum:26:

....................................

Son düzenleme:
bursalı ama bursalı deil güzelmişş bende bursalı deil ama artık 3 yıldır bursalı osmangazide oturuyorum etibank ta

slm kıslaarrr,
hemşehrilerimi burada görmek ne güzel! ben de bursalıyım ama bursada değilim. edremitte oturuyorum :) teftişle geçen yoğun bir günün ardından internette ilk girdiğim yer burası oldu. belki müjdeli haberler alırım diye :46:

haziranın ilk haberleri henüz gelmedi. belki yarın duyarız bişeyler.bende haziranın başına denk geliorum ama kızlar benden hiç ii haber beklemeyin. o yüzden ben söylemicem zaten. ayı kötü açmak istemiorum :)

Arkadaşlar merhaba...Eve girer girmez nete girdim ama moralim bozuldu benimde iyi haberler okumadım sizlerdennn:50::50:Ama herşeyde vardır bi hayr diyorum canlarım ya lütfen üzülmeyinnn:34::34::34:Sizleri çok seviyorummm siz üzülünce bende üzülüyorum yapmayın böyle yaaa daha durun ne hamiş haberleri alacağız burdannn:32::32::32:

çok teşekkürr ederim gizi ben 31 yaşındayım kendime kızıyorum daha erken düşünmediğime neyse hayırlısı dimi kuzucum:26:
öle canım senin kuzucuk zamanını biliyodur zamanı gelince o gelicek annesine merak etme takma kafana

Back