• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Ne tedavisi kuşummm:26::26::26:

Folik asitin kullanım amacının türkçesi bebeğin gelişimi için önemli olan maddeleri sağlayarak bebekte sakatlık vs oluşumunu engelliyor omurilik oluşumu için çok önemli yaneee:42::42::42:

cnm biliyorum bebek için olduğunu ben tedavi gördüğüm zaman doktorum vermişti hani ne zaman hamile kalacagımı bilmediğim için başlasammı şimdiden hamile kaldığım zaman olmazmı başlamak yani

ben doğum yaptım sonra 42. gün safra kesesi amaliyatı oldum tabi sitreste 105 kilo oldum çok çirkin durmuyor ama yinede vermek istiyorum ama keşke oğlum doğsaydı da ben 150 kilo olsaydım kızlar yüzü gözümün önünden hiç gitmiyor ya :2:

kıyamam sana üzüldüm doğru söylüyorsun tek bebiş olsunda kilo alalım ne diyeyim ki dimi ama

cnm biliyorum bebek için olduğunu ben tedavi gördüğüm zaman doktorum vermişti hani ne zaman hamile kalacagımı bilmediğim için başlasammı şimdiden hamile kaldığım zaman olmazmı başlamak yani

Valla kuşum ben 2 3 ay kullandım baktım bebek olmuyo bıraktım ama bugün yine başladım 2 aydan sonraa:21:

kızlar olurda aramızda bu ay hamile kalamayan olursa aramızda yine biraraya gelelim birbirimizle dertleşelim bu seferde temmuz ayı diye toplanırız

bnm bat 5 haziran. temmuzda 1. evlilik yıl donumumuz. 3 aydır denyoruz. ama suana kadar mutlu haberi alamadık. moralim baya bozuk. bu gunlerde kasıklarımda ve belimde ağrılar var.sanki adet olacakmısım gibi geliyor. doktor da 1 yıl deneyin sonra gelin diyor. acaba baska bi doktora 1yıldır deniyoruz desek tedaviye alırmı beklemek cok zor.. simdiden herkes sormaya basladı. her seferinde cok uzuluorum:(((( esim hep destek oluyor bana ama ben soylenenlere cok uzuluorum. 1 yıl beklemeyı o yuzden ıstemıyorum... ne yapmalıyım sizce.egede bildiğiniz kısırlık tedavisi yapan iyi bir doktor var mı acaba?

bnm bat 5 haziran. temmuzda 1. evlilik yıl donumumuz. 3 aydır denyoruz. ama suana kadar mutlu haberi alamadık. moralim baya bozuk. bu gunlerde kasıklarımda ve belimde ağrılar var.sanki adet olacakmısım gibi geliyor. doktor da 1 yıl deneyin sonra gelin diyor. acaba baska bi doktora 1yıldır deniyoruz desek tedaviye alırmı beklemek cok zor.. simdiden herkes sormaya basladı. her seferinde cok uzuluorum:(((( esim hep destek oluyor bana ama ben soylenenlere cok uzuluorum. 1 yıl beklemeyı o yuzden ıstemıyorum... ne yapmalıyım sizce.egede bildiğiniz kısırlık tedavisi yapan iyi bir doktor var mı acaba?

Öncelikle hoşgeldin aramıza canım:21::21::21:
Oooo yazdıklarını okuyunca içim karardı ya tabiki bebeğiniz olmaz biraz olumlu düşün canım ya :21:ne bu karamsarlık görende yıllardır deniyorlarda olmamış hiçbir tedavisi falan yok kısırlık çözümleri arayan biri zannedecek yahuu:20::20::20:Dur bakalım daha yeni evlisini< relax canım relaxxx:46::46::46:
1 sene bi deneyin olmazsa bunun ilacı var kontrolü var ıvırı var zıvırı var hemen kısırlığa geçme hayatım böyle yaparsan olacağı varsada olmaz kimler hamile kalıyo senmi kalmayacaksın:34::34::34:Demesi kolay diyeceksin belki ama bak bizlerde burda hep bekliyoruz yavrularımızı elbet gelecekler Allaha inan ve dua et canım benim...:nazar:

Kızlar ya bişey dicem yaa....

Bırakın artık şu şunu demiş bu bunu demiş...Herkes soruyo bebek varmı yokmu diye söylemeleriii:36::36::36:Millet ne derse desin siz kendinize bakın özelinize fazla bulaştırmayınnn soranlara hayırlısı Allahtan deyip geçin yaaa ne içinizi karartın nede kendinizi üzün boşverin ağzı olan konuşuyoo iştee:71::71::71:

Neyse ben çıktım kızlar öpüyorum siziii:70::70:

herkese iyi geceleeerrrr kızlar ya sabak saat 8 de eşide bende muayne olmaya gitcez çok sitres yaptım uykum kaçtı uyuyamıyorum ya
inşallah bi sorun olmaz
ama eşim şimdiden gerildi bende aynı durumdaydım akşam yemeğe davetliydik bayanlardan biri 3 diğeri 3,5 aylık hamile biride yeni doğum yapmıştı artık kıskanmadım bile çok yoruldum çünkü onlar konu açtığında sadece sustum arkadaşalr inşallah bu ay çoğumuz hamile kalırız tabiki hakkımızda hayırlıysa acaba eşimin sonuçları nezaman belli olur offf kızalr çok gerildim ben ya yarın gelince yazarım size herkese şimdiden iyi gecelerrrr................

herkese iyi geceleeerrrr kızlar ya sabak saat 8 de eşide bende muayne olmaya gitcez çok sitres yaptım uykum kaçtı uyuyamıyorum ya
inşallah bi sorun olmaz
ama eşim şimdiden gerildi bende aynı durumdaydım akşam yemeğe davetliydik bayanlardan biri 3 diğeri 3,5 aylık hamile biride yeni doğum yapmıştı artık kıskanmadım bile çok yoruldum çünkü onlar konu açtığında sadece sustum arkadaşalr inşallah bu ay çoğumuz hamile kalırız tabiki hakkımızda hayırlıysa acaba eşimin sonuçları nezaman belli olur offf kızalr çok gerildim ben ya yarın gelince yazarım size herkese şimdiden iyi gecelerrrr................

bizimde işimiz yeni bitti gerisini sabaha yapacazşimdi annemle çay keyfi yapıyoruz bu arada yazılanları okuyorum canım bu kadar germeyin kendinizi rahat olun rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkartmaz hakkınızda hayırlısı olsun sen daha önce gitmedinmi doktora tatlım sanada iyi geceler

herkeşe gunaydın şimdi yoldayız telf girdim hastaneye gidiyoruz eşimi şitres o5maması için neler yapıom dua edin bana allaha emanetsiniz...

inşallah bi sorun olmaz

Canım inş.hayırlı sonuçlar çıkar dört gözle bekliyoruz seniii:34::34::34:

Bugün bebiş haberi bekleyen hatunlar deyin bana bakalım göğüs uçlarınız vücut ısınızdan sıcakmı soğukmu???:52::52:

DERin83 a_d sea_moon_love kaos302

Günaydın şekerlerrrrrrrr:16:

Günaydınnn canımm, günaydınnn kızlarrr
Geriden geliyorum ben , ama galiba topiciğimizde henüz hamile haberi yok
Hayırlısı bakalım, bizde çalışmalar devam ediyor, kocam işleri nedeniyle çok yorgun ve geç geliyor eve. Adamın aklını çelmek için ne yapsamkiii acaba :60:

Back