• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Kadınlığını kullan şekerimmm:32::32::32:Cilve falannn:17::17:
ohoo umutdeniz ben sabah 7 de çıkıyorum akşam 9 da, kocam 8 de çıkıyor geliyor 10 da ne kadınlık kalıyor ne cilve. evet git yemek hazırla yemek ye sofrayı kaldır. benden o saatte sadece turşu oluyor :60:
ama hayırlı bir işe hizmet edeceğimiz için çalışmalar tam gaz devam :49:

ohoo umutdeniz ben sabah 7 de çıkıyorum akşam 9 da, kocam 8 de çıkıyor geliyor 10 da ne kadınlık kalıyor ne cilve. evet git yemek hazırla yemek ye sofrayı kaldır. benden o saatte sadece turşu oluyor :60:
ama hayırlı bir işe hizmet edeceğimiz için çalışmalar tam gaz devam :49:

Ayyy anlıyorum seni canımm...Bende evlendikten sonra çalışmayı denedim bir hafta baktım olmuyo çıktımmm:34:

Ayyy anlıyorum seni canımm...Bende evlendikten sonra çalışmayı denedim bir hafta baktım olmuyo çıktımmm:34:
8 senedir çalışıyorum, emeklerimin karşılığını almaya başladım, emek verdim çıkamam, alışıyorsun bir süre sonra ama zor oluyor.
ama bebiş olunca ücretli+ücretsiz izinlerimi toplu alıp 1 yıl bebeğime kendim bakmak istiyorum allah nasip ederse

Bende hem ev hem bebekle uğraşmak istemiyorum zaten 15 te gelen bir bayanımız var temizlik için gerçi çok memnun değilim çok yavaş ama bebeğimiz bi olsun onu 1 2 ay sürekli almak istiyorum yardım etsin bana tek yapamam ben bu işiii:emir_bebek::emir_bebek:

Bende hem ev hem bebekle uğraşmak istemiyorum zaten 15 te gelen bir bayanımız var temizlik için gerçi çok memnun değilim çok yavaş ama bebeğimiz bi olsun onu 1 2 ay sürekli almak istiyorum yardım etsin bana tek yapamam ben bu işiii:emir_bebek::emir_bebek:
allahtan benimde annem bana çok yakın, zaten o bakacak öyle düşünüyoruz
benim bebek bakımıyla ilgili zerre kadar bilgim yok, bu biraz beni korkutuyor açıkçası, napiiimm hep dışardaydım ben hep çalıştım etrafımdada hiç bebekli biri olmadı cahil kaldım bu konuda :18:

allahtan benimde annem bana çok yakın, zaten o bakacak öyle düşünüyoruz
benim bebek bakımıyla ilgili zerre kadar bilgim yok, bu biraz beni korkutuyor açıkçası, napiiimm hep dışardaydım ben hep çalıştım etrafımdada hiç bebekli biri olmadı cahil kaldım bu konuda :18:

Ne güzel annen varmış ve daha iyi bakacakk ben senin kadar şanslı değilim...Bende hep dışardaydım ama yapacağıma eminim canımmm:34::34::34:Başkada şansım yok zatenn:68:

Ne güzel annen varmış ve daha iyi bakacakk ben senin kadar şanslı değilim...Bende hep dışardaydım ama yapacağıma eminim canımmm:34::34::34:Başkada şansım yok zatenn:68:
öyle söyleme yaaa, sende bak ne güzel evindesin senin elinde büyüyecek bebeğin ne kadar güzel her aşamasını görebileceksin. en büyük şans bu bence :34:
bu arada yemene içmene dikkat ediyormusun? folik asit burdaki herkes alıyor sanırım?
ben 10 kilo verdim 6 aydır düzenli beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyorum, folik asit kullanıyorum 2 aydır
bunlar önemli demişti doktor

öyle söyleme yaaa, sende bak ne güzel evindesin senin elinde büyüyecek bebeğin ne kadar güzel her aşamasını görebileceksin. en büyük şans bu bence :34:
bu arada yemene içmene dikkat ediyormusun? folik asit burdaki herkes alıyor sanırım?
ben 10 kilo verdim 6 aydır düzenli beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyorum, folik asit kullanıyorum 2 aydır

Evet cnm o büyük şans:nazar::nazar::nazar:
Özellikle yeme ve içmeme dikkat etmiyorum herşey aynııı:23::23::23:
Folik asite yeni başladım dün önceden 2 ay kullandım bıraktım yeni başladımm:34::34:
Önemli folik asit evet hemde çokkk:34::34:

ya hakkatten hayat şartları ikimizin birden çalışmasını gerektiriyor bende isterdim bebeğime sadece kendim bakayım istediğim gibi yetiştireyim ama ne yapalım hayat rabbim kısmet etsin eli ayağı düz hayırlı evlat olsun anne ve baba olarak başka ne isteyebiliriz kii

Back