• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Kızlar napcaz yaa, spiral çıktıktan sonra bi altı ay kadar falan beklemek gerekiyomuş ama ben hemen hamile kalmak istiyorum. 2,5 ay oldu tık yok. Yumurtlamak için (ayhh bu da tavuk gibi oldu ama) neler yapcezzz? Hemen hamile kalmanın bi yolu yok mu ya?:52:

ya hakkatten hayat şartları ikimizin birden çalışmasını gerektiriyor bende isterdim bebeğime sadece kendim bakayım istediğim gibi yetiştireyim ama ne yapalım hayat rabbim kısmet etsin eli ayağı düz hayırlı evlat olsun anne ve baba olarak başka ne isteyebiliriz kii
amin hayat şartları ne yapalım :71:

Kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi dışarı çıkıyorum ben akşam ancak gelirim güzel haberleri kaçırmak istemiyorum beni bilgilendirin....:71::71::71:

Ne güzel annen varmış ve daha iyi bakacakk ben senin kadar şanslı değilim...Bende hep dışardaydım ama yapacağıma eminim canımmm:34::34::34:Başkada şansım yok zatenn:68:

Allah nasip ederde bebiş olursa annem bakçak inşallah.hem zaten annemle aynı sitedeyiz gelip bizim evimizde bakar bebişinde düzeni bozulmaz.benim haftada 3 gün kadınım var gelen temizlik için o yüzden o sorun değil. işimizde kendi işimiz bir süre kendim bakarım inşallah.:emir_bebek::nazar:

Kızlar napcaz yaa, spiral çıktıktan sonra bi altı ay kadar falan beklemek gerekiyomuş ama ben hemen hamile kalmak istiyorum. 2,5 ay oldu tık yok. Yumurtlamak için (ayhh bu da tavuk gibi oldu ama) neler yapcezzz? Hemen hamile kalmanın bi yolu yok mu ya?:52:
evlendikten 2 ay sonra 3 doktora gittim spiral taktırmak için, 3 üde hiç doğum yapmamış bir kadına takılmasını doğru bulmuyorum demişti, 1 yıl yasmin kullandım bıraktım ondan sonra eşim korundu, allahtan ne ilaç ne de spiral sıkıntımız olmadı şimdi beklemek zorunda değiliz. gerçi bendede düzensizlik var, yumurtlama dönemini tespit etmek zor oluyor bakalım kısmet

yahu kızlar batı bugün olanlardan haber yokmıu? yaptınızmı test gelen giden varmı kırmızılardannnn..

selam dün akşam giremedim nete ama hiç iyi değildim muayene çok zor geçti ve artık haziran gebeliği benim için hayal oldu çünkü 14 gün ilaç tedavisi sonra ameliyat hayırlısı olsun bakalım dua edin arkadaşlar hepimize Allah kolaylık versin:59:

selam dün akşam giremedim nete ama hiç iyi değildim muayene çok zor geçti ve artık haziran gebeliği benim için hayal oldu çünkü 14 gün ilaç tedavisi sonra ameliyat hayırlısı olsun bakalım dua edin arkadaşlar hepimize Allah kolaylık versin:59:

üzüldüm cnm allah yardımcın olsun cnm yaaa... en kısa zamanda dileğin gerçek olsun inş..

slm kızlar nasılsınız benim bu ay yine hüsranla sonuçlandı inş. diğer arkadaşlar pozitif sonuç alırlar umursamayacam dedimama dokunsalar ağlayacağım niye ben hamile kalamıyorum ya bıktım heray beklemekten ne yapsamda biraz kendimi rahatlacak bilemiyorum :43::43::43:

üzüldüm cnm allah yardımcın olsun cnm yaaa... en kısa zamanda dileğin gerçek olsun inş..

teşekkür ederim canım dün canım çok yandı muayene çok zordu ameliyat nasıl olcak bakalım :95: ama ben sizden kopamam ki inşallah sizler hamile kalırsınız:66:

slm kızlar nasılsınız benim bu ay yine hüsranla sonuçlandı inş. diğer arkadaşlar pozitif sonuç alırlar umursamayacam dedimama dokunsalar ağlayacağım niye ben hamile kalamıyorum ya bıktım heray beklemekten ne yapsamda biraz kendimi rahatlacak bilemiyorum :43::43::43:

canım arkadaşım üzülme inşallah o zaman gelecek ve Allah bize o güzel duyguyu yaşatacak :38: umutsuzluk bize yakışmaz

canım üzülme yaa bak psikolojik olarak ta etkileniyosun ben geçen ay 8 gün geciktim kan tahlili %10 şüpheli pozitif çıktı ama doktor olumlu yada olumsuz çok fazla düşünmeyin psikolojik olarak hormonlar etkileniyor dedi ve de öyle oldu ilk ay hüsranla sonuçlandı

sen 1000 kez istesen de vermeyen allah
sen 1000 kez istemesen veren yine allah onun için üzülme rabbim zamanı gelince verir :31::31:

üzülme canım benim Allah hayırlısını kararlamıştır. sen kendini stresten uzak tut kafana takma canım yani düşünmemeye çalış önümüzdeki ay inşallah hepberaber burda kutlıycaz bebiş haberini. :71:

canım arkadaşım üzülme inşallah o zaman gelecek ve Allah bize o güzel duyguyu yaşatacak :38: umutsuzluk bize yakışmaz

sağol cnm ama ben artık dayanamıyorum benden sonra evlenenlerin 2şer çocukları oldu ben daha hamile bile kalamıyorum 8 yıldır istiyorum her ay aynı sonuç kahrediyo

canım üzülme yaa bak psikolojik olarak ta etkileniyosun ben geçen ay 8 gün geciktim kan tahlili %10 şüpheli pozitif çıktı ama doktor olumlu yada olumsuz çok fazla düşünmeyin psikolojik olarak hormonlar etkileniyor dedi ve de öyle oldu ilk ay hüsranla sonuçlandı

sen 1000 kez istesen de vermeyen allah
sen 1000 kez istemesen veren yine allah onun için üzülme rabbim zamanı gelince verir :31::31:

üzülme canım benim Allah hayırlısını kararlamıştır. sen kendini stresten uzak tut kafana takma canım yani düşünmemeye çalış önümüzdeki ay inşallah hepberaber burda kutlıycaz bebiş haberini. :71:

kızlar sağolun destekleriniz için iyiki varsınız ne kadar takmayacam desemde olmıyo işte sizinle paylaştığım kadar kimseyle paylaşmıyorum bu yazdıklarımı burda sizinle olmak çok güzel

hiçç moralini bozma , her şerde bir hayır vardır. ben hep böyle düşünür kendimi motive ederim.
demekki doğru zaman değilmiş.
çokk çokk geçmiş olsun.

sağol cnm ama ben artık dayanamıyorum benden sonra evlenenlerin 2şer çocukları oldu ben daha hamile bile kalamıyorum 8 yıldır istiyorum her ay aynı sonuç kahrediyo

seni anlıyorum canım benim yengem 7 yıl bekledi ve Allahım ol dedi ve doğdu bebeği seninde gelir inşallah zamanı şimdi 3 çocuğu var:52: bizede versin inşallahhh

kızlar benim karnım çok ağıırıyo biraz sancılı geçer adetlerim biraz uzanayım ben daha sonra tekrar gelirim hepinizi çok seviyorum inş. diğer arkadaşlar arasında pozitif sonuç alanlar olur dualarım sizinle görüşüz

Back