allah nasip etseydi mayısın 6 sında bebişim olcaktı teyzesi ama allah bidaha verir inşallah
Demekki hakkında hayırlısı böyleymiş cnmm...Bizim bilmediğimizi Allah bilir unutmaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah nasip etseydi mayısın 6 sında bebişim olcaktı teyzesi ama allah bidaha verir inşallah
Evet cnm sakın ihmal etmeyin...
kızlar folik asit kullanıyormusunuz
memnun oldum canım ya bugün senle bari karşılaştık kimseyle tanışamıyorum. bu ay umarım güzel haberlerini alırızda seninki dahada bekletmez seni
ben nisanın 13 de başladım ama çok iştah açtı ilk zaman şimdi alıştım sagol canım hatırlattıgın için bugün unutmuşum içmeyi
ben başlamadım hiç 4. denememiz olcak ama kilo aldırırmı ki acep :26:
hadi ya başlayıp başlamamak konusunda kararsızım doktora falanda gitmedim
Valla canım iştah açtığı için aldırıyor...Ama sağlıklı bir gebelik için kilo almaya bile değerr
öyle tabi gerçi abartılı kilom yok 49 kiloyum yarın gidip alıp başlaym bari
ben başlamadım hiç 4. denememiz olcak ama kilo aldırırmı ki acep :26:
Bunun için dr a gitmene gerek yok canım ama yinede git bi kontrole istersen...Bence gebeliğe karar veren herkes önce dr kontrolünden geçmeliii
canım ben 4 aydır alıyorum folik asit....ne iştah açtı ne de 1 gr kilo aldırdı....gönül rahatlıyla alabilirsin..hiçbir zararı da yok fazlası atılabiliyomuş vucuttan
kızlar ben şu an tedavi görmediğim için folik asit içmiyorum acaba bende içsemmi kafama göre ne dersiniz
Kızzzzzzzzzzzzzzzz Allah seni emiiii
Anammmmmmm sen 49 kilosun bide kiloyumu düşünüyosun
Boy kaç canım???
öyle tabi gerçi abartılı kilom yok 49 kiloyum yarın gidip alıp başlaym bari
ben doğum yaptım sonra 42. gün safra kesesi amaliyatı oldum tabi sitreste 105 kilo oldum çok çirkin durmuyor ama yinede vermek istiyorum ama keşke oğlum doğsaydı da ben 150 kilo olsaydım kızlar yüzü gözümün önünden hiç gitmiyor ya :2: