• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

memnun oldum canım ya bugün senle bari karşılaştık kimseyle tanışamıyorum. bu ay umarım güzel haberlerini alırızda seninki dahada bekletmez seni :1:

Aminnn cnm teşekkür ederim iyi dileklerin için....Umarım herkesin içinde banada nasip eder Allahımm bebişimizi:71:

hadi ya başlayıp başlamamak konusunda kararsızım doktora falanda gitmedim

başla canım ilk bebegimde geç başladım gelişme geriiği yüzünden 28 haftalık bebeğim 20 haftalık görünüyordu sonlandırma oldu yani oğluşumu kaybettim 9 şubatta dr folik asite gebelik düşünmeden 3 ay önce başla çok önemli dediler yinede sen bilirsin

kızlar ben şu an tedavi görmediğim için folik asit içmiyorum acaba bende içsemmi kafama göre ne dersiniz

Ne tedavisi kuşummm:26::26::26:

Folik asitin kullanım amacının türkçesi bebeğin gelişimi için önemli olan maddeleri sağlayarak bebekte sakatlık vs oluşumunu engelliyor omurilik oluşumu için çok önemli yaneee:42::42::42:

öyle tabi gerçi abartılı kilom yok 49 kiloyum yarın gidip alıp başlaym bari

ben doğum yaptım sonra 42. gün safra kesesi amaliyatı oldum tabi sitreste 105 kilo oldum çok çirkin durmuyor ama yinede vermek istiyorum ama keşke oğlum doğsaydı da ben 150 kilo olsaydım kızlar yüzü gözümün önünden hiç gitmiyor ya :2:

ben doğum yaptım sonra 42. gün safra kesesi amaliyatı oldum tabi sitreste 105 kilo oldum çok çirkin durmuyor ama yinede vermek istiyorum ama keşke oğlum doğsaydı da ben 150 kilo olsaydım kızlar yüzü gözümün önünden hiç gitmiyor ya :2:

Diyecek kelime bulamıyorumm üzüldüm ama sabırrr:70::70::70:

hadi ya başlayıp başlamamak konusunda kararsızım doktora falanda gitmedim

canım folik asiti danışmana gerek yok her gebelik istediğin ayın üç ay öncesinden
başlanması öneriliyor. follik asitin gebelikte kullanımı bebek için çok önemli canım ihmale gelmez

Back