Ne tedavisi kuşummm:26::26::26:
Folik asitin kullanım amacının türkçesi bebeğin gelişimi için önemli olan maddeleri sağlayarak bebekte sakatlık vs oluşumunu engelliyor omurilik oluşumu için çok önemli yaneee
ben doğum yaptım sonra 42. gün safra kesesi amaliyatı oldum tabi sitreste 105 kilo oldum çok çirkin durmuyor ama yinede vermek istiyorum ama keşke oğlum doğsaydı da ben 150 kilo olsaydım kızlar yüzü gözümün önünden hiç gitmiyor ya :2:
cnm biliyorum bebek için olduğunu ben tedavi gördüğüm zaman doktorum vermişti hani ne zaman hamile kalacagımı bilmediğim için başlasammı şimdiden hamile kaldığım zaman olmazmı başlamak yani
bnm bat 5 haziran. temmuzda 1. evlilik yıl donumumuz. 3 aydır denyoruz. ama suana kadar mutlu haberi alamadık. moralim baya bozuk. bu gunlerde kasıklarımda ve belimde ağrılar var.sanki adet olacakmısım gibi geliyor. doktor da 1 yıl deneyin sonra gelin diyor. acaba baska bi doktora 1yıldır deniyoruz desek tedaviye alırmı beklemek cok zor.. simdiden herkes sormaya basladı. her seferinde cok uzuluorum((( esim hep destek oluyor bana ama ben soylenenlere cok uzuluorum. 1 yıl beklemeyı o yuzden ıstemıyorum... ne yapmalıyım sizce.egede bildiğiniz kısırlık tedavisi yapan iyi bir doktor var mı acaba?
herkese iyi geceleeerrrr kızlar ya sabak saat 8 de eşide bende muayne olmaya gitcez çok sitres yaptım uykum kaçtı uyuyamıyorum ya
inşallah bi sorun olmaz
ama eşim şimdiden gerildi bende aynı durumdaydım akşam yemeğe davetliydik bayanlardan biri 3 diğeri 3,5 aylık hamile biride yeni doğum yapmıştı artık kıskanmadım bile çok yoruldum çünkü onlar konu açtığında sadece sustum arkadaşalr inşallah bu ay çoğumuz hamile kalırız tabiki hakkımızda hayırlıysa acaba eşimin sonuçları nezaman belli olur offf kızalr çok gerildim ben ya yarın gelince yazarım size herkese şimdiden iyi gecelerrrr................
Ben bursadayım canım...Evdeyim çalışmıyorum...bizimde 5. denememiz...
herkeşe gunaydın şimdi yoldayız telf girdim hastaneye gidiyoruz eşimi şitres o5maması için neler yapıom dua edin bana allaha emanetsiniz...
herkese iyi geceleeerrrr kızlar ya sabak saat 8 de eşide bende muayne olmaya gitcez çok sitres yaptım uykum kaçtı uyuyamıyorum ya
inşallah bi sorun olmaz
ama eşim şimdiden gerildi bende aynı durumdaydım akşam yemeğe davetliydik bayanlardan biri 3 diğeri 3,5 aylık hamile biride yeni doğum yapmıştı artık kıskanmadım bile çok yoruldum çünkü onlar konu açtığında sadece sustum arkadaşalr inşallah bu ay çoğumuz hamile kalırız tabiki hakkımızda hayırlıysa acaba eşimin sonuçları nezaman belli olur offf kızalr çok gerildim ben ya yarın gelince yazarım size herkese şimdiden iyi gecelerrrr................
aaa sen bursa lı mısın bende bursalıyımm
DERin83 a_d sea_moon_love kaos302
Günaydın şekerlerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?