• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Hayır canım adet olduğun günü 1.gün olarak sayıyorsunn....Diyelim ben 13 mayısta adet oldummm
13 mayıs 1. gün 14.günüm ise 26 sına denk geldi o günleri işaretledim o hafta full çalıştık tuttumu bilmem ama:50:

hmmm...bende 22 sinde adet oldum o zmn demekki 2 sinden sonraki günler benim günlerim hmm annadım canım saol teyzesi :1: artık olursa elini öpreris canım..:1:

hmmm...bende 22 sinde adet oldum o zmn demekki 2 sinden sonraki günler benim günlerim hmm annadım canım saol teyzesi :1: artık olursa elini öpreris canım..:1:

Evet canım 2 sinden sonra 1 hafta ara vermeden çalışın...ilişkiden sonra sağa yada sola dönerek yat popona yastık koy...İnş. bebiş bi olsunda ne sevinirim bilemezsin keşke bi katkım olsaaa:70:

Kızlar listeye eklenmek isteyipte benim gözden kaçırdığım varmı söyleyin ekleyeyimm...:34:

Evet canım 2 sinden sonra 1 hafta ara vermeden çalışın...ilişkiden sonra sağa yada sola dönerek yat popona yastık koy...İnş. bebiş bi olsunda ne sevinirim bilemezsin keşke bi katkım olsaaa:70:

canım yaa insallah darısı olmayan isteyen herkesin basına..deneyelim bakalım nolcekk...şimdilik ben gidiyim canım eşim gelir birasddan yemek hazırlıyım..aksam girebilirsem görüşürüs gene.çok öptüm seni saol tatlım:54:

canım yaa insallah darısı olmayan isteyen herkesin basına..deneyelim bakalım nolcekk...şimdilik ben gidiyim canım eşim gelir birasddan yemek hazırlıyım..aksam girebilirsem görüşürüs gene.çok öptüm seni saol tatlım:54:

Amin canım herkese inş...
benim yemek hazırda eşim yok kenjitsuya gidiyooo saat 8 buçuk gibi gidip onu alacağımmm bekliyorum bendee:70::70:

yarın sonuçlar alınacak bakalım dr gerek görmüyorsa boşver sorun yoktur ozaman sen işine bak inşallah bebişler gelcek bu sefer

canım benimde bu ay olmazsa adetimin 3. günü hormon testi yaptırcam. ya zaten hastanede çalışıyorum ya bi kontrol edeyim bakalım.

ben geldim ama kimse kalmamış:43:bu ay hamile kalmak için farklı şeyler deneyen varmı aramızda ben bu ayda olmazsa soğan kürü uygulayacam yine olmazsa arı sütü bal polen yani kısacasıbitkisel kürler deneyecem bakalım belki bunlarla bişey olur aramızda böyle şeyler uygulayan varsa paylaşalımmı kızlar

ya bende kimseyle karşılaşamıyorum ya böyle sonra sonra okuyorum. cevap yazdığım çoğu şey konusu kapanmış oluyo :40:
bende bu ay incir kürüne başladım her sabah işe gitmeden kaynatıyorum. bakalım ne zamn bıkarım:1:

kızlar merhaba.. yarın kontrolüm var.. yumurtacıklar oluşmuştur inşallah.. ilaç kullandım bu ay ilk kez.. yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 1 yılı aşkın süredir de korunmuyorum ama tık yok :)) pkoluyum bakalım ne olacak.. inşallah yumurta vardır da çok uğraştırmadan gelir bebeğim..
hepinize bol şans diliyorum.. :)
bir de bişey sormak istiyorum, her gün ilişki mi yoksa gün aşırı ilişki mi daha iyi olur?

canım spermler 48-72 saat canlı kalabiliyor bu yüzden gün aşırıda olabilir tabi doktorun tavsiyesinede bağlı...

Nasip canım...Ben hiç bebek düşünmediğini bildiğim arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim bide sinirlendim düşünüyordukta size düşünmüyoruz diyorduk dediiii:47::47::47:

Neyi saklıyorlarsaaa:47::47:

ayyy öle insanlara uyuz oluyorum ya ne ispat etmeye çalışıyorlarsa benim herkes biliyo bebiş hasreti çektiğimi tutamam ki çenemi :1:

Tabi canım kontrolü elden bırakmamak lazımmm:34:

valla canım ya insan işin içinde olunca çoğu şeyi gözden kaçırıyo :39: 3 aydır kontrol ettiriyorum ovulasyonum olmuyo bu ay bakalım ne olcak
canım bu arada sen hangi şehirdesin çaılşıyo musun? akşamları girdiğim için çoğu kişiyle denk gelmiyoruz sonradan okuyorum :59:

valla canım ya insan işin içinde olunca çoğu şeyi gözden kaçırıyo :39: 3 aydır kontrol ettiriyorum ovulasyonum olmuyo bu ay bakalım ne olcak
canım bu arada sen hangi şehirdesin çaılşıyo musun? akşamları girdiğim için çoğu kişiyle denk gelmiyoruz sonradan okuyorum :59:

Ben bursadayım canım...Evdeyim çalışmıyorum...bizimde 5. denememiz...

Back