HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

günaydınn...Çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim canım
bu arada dün lekelenmem geldi kahverengi daha adetime 17 gün vardı niye geldi acaba çok üzüldüm ağladım ondan mı yoksa başka bi şey mi hiç ortalarda böyle olmazdı yarın doktora gidicem yine kontrole yumurtalar gelişmiş mi diye kafam çok karışık ve çatlayacak gibi ağrıyooo

Günaydın kızlarcım. İyisinizdir İnşAllah! Mende bişeyler yok, aynı adetden öncegi gibi göğüslerim şiş başka bişey yok. Ateş ölçüyordum, o da düştü..Beklicek bişey kaldımı bu ay? Umudsuz diilim ama çok şükür Allaha! Olmazsa temmuza da böyle umudla başlıcam Her ay 2-3 hamiş olsa bir zamanlar içinde biz de oluruz İnşAllah!

merhaba serapp27 geçmiş olsun bende adetimin 14. günü lekelenme yaşadım kahverengimsiydi çok hafif ağrım oldu ama ilk defa böyle bişey yaşadım araştırdım biraz yumurtlama günlerinde olabiliyormuş çatlamasının işareti gibi bişey bu günleri değerlendirmek gerekli inşallah gelir bebişler:))

cnm çok geçmiş olsun dışarı çıktığında birine sadaka ver bence dikkat et kendine

merhaba kızlar,
benim bat 12 di ama dün kahverenk lekeler geldi bu günde bayağı arttı ve aşırı kasık ağrım var sanırsam adetim başlayacak sürekli wc ye Allah ım nolur olmasın olmasın diye girdim ama bu lekeler yarını bulmayacak adetimin işareti bu ay benden geçti...
ya hiç şüphelenip test yapacak kadar bile beklemedim zamanında bbile olmadı sanki yolunu gözlemişim gibi erkenden geldi üüüf üf...

inşallah canım ama o gün malum hastahanedeydik iki günde yok idik bilmiyorum bakalım hayırlısı inşallah bu arada doktor ultrasonda baktığı zaman çatladığını görür mü yarın gidicem 5 gün önce gitmiştim yumurtalar daha gelişmemiş demişti 5 gün sonra gel tekrar bakalım demişti

canım progesteron filan kullandın mı ondanda bazen erkenden öyle leke gelebiliyor adetin başladı mı şimdi

geçmiş olsun canım ama hiç belli olmaz Allah ol dedimi olur zamanıysa gelir inşallah bebeğiin yarın gittiğinde mutlaka görür doktorun çatlamış yada akşama çatlar falan diye ilişki önerir sen yumurta takibimi yaptırıyorsun

inşallah şüphe yok Rabbim yoktan var eder.
canım klomen kullanıyorum geçen ayda kullandım çatlama için iğne vermedi bu ayda gittim daha gelişmemiş dedi 5 gün sonra tekrar gel dedi zaten akıntım filanda yoktu doktordan geldim 1 gün sonra filan başladı akıntılarım.bu arada rahim duvarım ince diye östrojen bantıda kullandım bu ay o lekeler acaba ondan mı geldi yoksa üzüntüden bilmiyorum yarın gidince doktora sorucam bakalım inşallah Rabbim bu ay verir hayırlısıyla sağlıkla bu ay içimde bi rahatlık var Rabbim hayırlısıyla verir inşallah

diğer adetlerindede böylemi oluyo yani daha önce kahverengi lekeler gelip sonramı kanaman başlıyo ama sen yinede yorma kendini cnm bu işler belli olmuyo

hayırlısıyla inşallah gelir bebeğin bu ay doktora sor kesin belki kullandığın ilaçlardanda olabilir lekelenmen bilmiyorrum ben ilaç kullanmamıştım lekelenmem oldu bu ay ilk defa şaşırdım bende bu kadar erken adetmi oluyorum diye sonra netten baktım yumurta çatlamasında olduğunu öğrendim inşallah bizimde tutmuştur bu ay gelir bebişimiz

ayy canım inşallah gelir bu ay çok ihtiyacım var çok takmadım bu ay olsun diye ama ne bileyim değiişik bir ruh halindeyim bu ay hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…