günaydın kızlaaar hepimizin günü güzel geçer inşallaaaaaah
günaydın fıstıklar nasılsınız??
nolsun işte tuhaf
annamadım gitti...
bugün benim içinde sıkıcı başladı nedeni bilmiyorum ama hep yatasım var zor tutuyorum yatmamak için kendimi
bugün benim içinde sıkıcı başladı nedeni bilmiyorum ama hep yatasım var zor tutuyorum yatmamak için kendimi
aynen öyle canım benimde hep uyumak istiyor canım 3-4 ğündür yorgunum ondan mı bilmiyorum sabah işe geç kaldım zaten kahvaltıda yapmadım zor bi gün sanırımbugün benim içinde sıkıcı başladı nedeni bilmiyorum ama hep yatasım var zor tutuyorum yatmamak için kendimi
öle yaa benım de bi kaç gündür tuhaf bat 22 sinden sonra yani daha 15 gün falan var nerdeyse ama kandimi adet olacakmısım gibi hissediyorum dün gece nasıl karnım agrıdı sandım hasta oldumne oluyo annamadımkii..
Aynen arkadaşım.. Saat 6-da uyanıyorum sabahlar, bu gün saat 10-da eşim aradı uyandırdı, halim yook, başım ağrıyor. Havadanmı acaba.
aynen öyle canım benimde hep uyumak istiyor canım 3-4 ğündür yorgunum ondan mı bilmiyorum sabah işe geç kaldım zaten kahvaltıda yapmadım zor bi gün sanırım
Kızlar sormuştum daha önce ama emin olmak için yine sormak istiyorum,
Ya bende 2 gündür karnım şiş ve sert, gaz var sanki içinde, ayrıca akıntı oluyor ve kokuyor, sanki oturduğum yerde burnuma kokusu geliyormuş gibi. Belimde akşamları çok hafif bir ağrı.
Bu yumurtlama döneminin belirtisimidir, ay bilemedim yaaa.
Benim adet günlerim çok düzensiz bu arada 16 mart-17 nisan-26 mayıs(arada 40 gün var nerdeyse) en son. 26 mayısı 1. Gün sayıp ilerlediğimde bugün 14. Gün oluyor. Ovulasyon günlerimmi acaba anlamadım, bu kadar düzensiz olmasıda düşündürüyor beni :44:
hiç denemedim ovulasyon testini, geç değilmi şimdi o testi yapmak?olabilir canım yada emin olmak için ovülasyon testleri varmış onlardan al kullan istersen
bu gece rüyamda hamile oldugumu gördüm kızlarkarnım şişmişş dr ultrasonla bakıp maşallah çok sağlıklı diyodu ama ben bebeği görmedim çok güzeldi..ama rüya işte...
bu gece rüyamda hamile oldugumu gördüm kızlarkarnım şişmişş dr ultrasonla bakıp maşallah çok sağlıklı diyodu ama ben bebeği görmedim çok güzeldi..ama rüya işte...
hiç denemedim ovulasyon testini, geç değilmi şimdi o testi yapmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?