Evet canım...İyiyim ara sıra bel ve kasık ağrım ben burdayım diyo o kadarrrr
[video=youtube;8LQHkWRO9NE]http://www.youtube.com/watch?v=8LQHkWRO9NE[/video]
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr, yatmadan önce topiğe bir bakayım dedi
benim kocacığım işten erken gelmiş bugün kapıda karşıladı kucakladığı gibi odaya
diye diye adamı sonunda ikna ettim galibaartık kovalamaca yok sanırsam
Ben bu ninniyi bebişime söylersem çocuk korkudan uyuyamaz beee beğenmedimm
Canım sen kaç yaşındasın çalışıyormusun ist da nerde oturuyosun biraz kendini tanıtırmısın
vallahi öyle oldu meg ciğimmm elimde bende şaşırdım
kocacığım en sonunda beni ciddiye almaya başladı galiba
Canım sen kaç yaşındasın çalışıyormusun ist da nerde oturuyosun biraz kendini tanıtırmısın
meggggggggggggggggggggggggggggg
vallahi öyle oldu meg ciğimmm elimde bende şaşırdım
kocacığım en sonunda beni ciddiye almaya başladı galiba
edamm nasılsın canım nerelerdesinn
Kısslarrrr günaydın.....
Bugün ölümden döndümmmSabah erken kalktım çarşıya gidicem diye biraz önce bulaşık makinesini boşaltayım dedim mutfak dolabını açtım bardakları koymak için bardakları koydum en alt rafa biraz durduktan sonra en üst rafta bulunan büyük borcam önce tezgahın üstüne düşerek tuzla buz oldu sonrada o camlar üstüme düştü ayağım kanadı ayağımın kanamasını yeni durdurabildim...Ağır camlardı yaaa Allah korudu ya verilmiş sadakamız varmışşş Ya kafama düşseydi kesin öldürür yada sakat bırakırdı...Ya bide bebeğim olmuş olsaydı sakat biri olarak ona nasıl bakardım yada ölseydimmm
İşte kızlar bu bana ders oldu sizede ders olsun bişey isterken her zaman hayırlısını isteyelim Allah elbet verecek bebişlerimizi...Allahım bizi ve onları sağlıklı sıhhatli bir şekilde birbirimize kavuştursun inşaallahhh....
cok gecmiş olsun canım.ewt allahım hakkımızda hayırlısını versin.bende gecen sene haziran ayında doğum yaptım bebeğimin suyu kalmamaıştı beni zehirlemeye başlayacakmış doktorlar doğum yapmandan başka care yok dedi 1tane kızım var dünyada onu düşünüyorsan dedi kendini kurtarmalısın dedi bende mecbur suni sancıyla doğum yaptım şimdide hep korkuyorum eğer hamileysem öyle olacak mı diye oyuzden herzaman allahımızdan hayırlısını dileyeyim....
Kısslarrrr günaydın.....
Bugün ölümden döndümmmSabah erken kalktım çarşıya gidicem diye biraz önce bulaşık makinesini boşaltayım dedim mutfak dolabını açtım bardakları koymak için bardakları koydum en alt rafa biraz durduktan sonra en üst rafta bulunan büyük borcam önce tezgahın üstüne düşerek tuzla buz oldu sonrada o camlar üstüme düştü ayağım kanadı ayağımın kanamasını yeni durdurabildim...Ağır camlardı yaaa Allah korudu ya verilmiş sadakamız varmışşş Ya kafama düşseydi kesin öldürür yada sakat bırakırdı...Ya bide bebeğim olmuş olsaydı sakat biri olarak ona nasıl bakardım yada ölseydimmm
İşte kızlar bu bana ders oldu sizede ders olsun bişey isterken her zaman hayırlısını isteyelim Allah elbet verecek bebişlerimizi...Allahım bizi ve onları sağlıklı sıhhatli bir şekilde birbirimize kavuştursun inşaallahhh....
Kısslarrrr günaydın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?