• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

canım eger normalde gecıkmen olmuyorsa bu sekılde bır kanama hamılelıkte ustune gorme gıbı olmus gıbı duruyor yanı gebe olma ıhtımalın var.yarın test yap sonuca gore esıne soyle bence.hakkında hayırlısı olsun ınş.

peki yaparim.. bencede esimi umutlandirmayayim :( sonuc pozitifse söylerim..
final haftamdi yumurtlama dönemim o yüzden pek umudum yoktu bu ay..eger sonuc pozitif cikarsa sasiririm :)))

bende bunu düşünerek testtın sonucuna gore soyle demıstım.

Ben sizinle aynı fikirde değilim üzülmekte sevinmekte beraber olmalı bence...Beraber o heyecanı yaşayıp beraber üzülmek yada sevinmek apayrı bence yoksa napayım öyle kocayııı valla adım atsam eşimle haberleşiriz en iyiside buu:32::32::32:

kullandığım ilaç kanama yaptı demiştim ya haftasonu kesilmedi adete döndü bugün doktora gittim klomen verdi adetim bu ay çok çok erken gelmiş oldu yani yeni bat 4 temmuz

batdaş olduk bu durumda hayırlısı cnm inş...
kızlar yatıyorum ben iyi geceler hepinize

Son düzenleme:
hay hellö havaryu görlsss :16:

çatlaklardan biri geldiii,meggil :27:

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr, yatmadan önce topiğe bir bakayım dedi
benim kocacığım işten erken gelmiş bugün kapıda karşıladı kucakladığı gibi odaya :77:
diye diye adamı sonunda ikna ettim galiba :65: artık kovalamaca yok sanırsam :46:

[video=youtube;8LQHkWRO9NE]http://www.youtube.com/watch?v=8LQHkWRO9NE[/video]

:24::24::24::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Back