ama ben hep duzensız oldugum ıcın bunu bır hamılelık belırtısı olarak goremıyorum ne adet olma belırtısı var nede gebelık belırtısı.umarım dedıgınız gıbı hamıleyımdır....
alla alla benim kasıklarımdaki gerginlik ve ağrı kalmadı ya :44:
turp gibiyim :86:
ne şimdi bu
bende kafayı yicem ya hasta olursam diye yaaa
amann napalım olursak da oluruz,üzülmek yok
ya çok büyük bi yıkım oluyo neatif çıkınca üzülüyo insan ister istemez yaa hayırlısıyla inşallah hamileyimdir.Umarım yarından sonra hasta olmam ay Allahım duy sesimizi ya Rabbim offfffffffff:2:
evet 8 aydır kac kere negatıf gordum ve kac keree yıkıldım her ay yenı umutlar ve her ay sonu yıkılısı.ama hakkımızda hayırlısı boyle demekkı.buda bızlerın ımtıhanı olabılır kızlar bırbırımıze bol bol dua edelım.sızlr kac aydır beklıyorsunuz.
evet 8 aydır kac kere negatıf gordum ve kac keree yıkıldım her ay yenı umutlar ve her ay sonu yıkılısı.ama hakkımızda hayırlısı boyle demekkı.buda bızlerın ımtıhanı olabılır kızlar bırbırımıze bol bol dua edelım.sızlr kac aydır beklıyorsunuz.
ben yaklaşık birbucuk yıldır bekliyorum.. artık alıştım.. ama ilaçla denemeye yeni başladık daha.. bakalım bekliyoruz heyecanla işte.. bi yandan da bizim tam çalışma dönemimiz bol bol çalışıyoruz :)) Rabbim hepimizin yüzüne gülecek en kısa zamanda inşallah..
hamile kalır en kısa zamanda da sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah eline bebeğini allahım çok büyük yardım eder hepimize
amiiiinn inşallah canım.. ayın 20sini bekliyoruz bakalım heyecanla :)))
pekı klomen falan kullandınızmı hıc bana doktor ıkı kere klomen tedavısı uyguladu olmadı.ucuncuden sonra rahım fılmı ıstedı.bu asamalardan gectınızmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?