Kıssslarrr size küstüm ben kaç gün burda bas bas bağırıyorum evlilik yıldönümümüz ne yapsam acaba diye sizden ses yok görürsünüz siz siz bişey sorun cevap vermicemmm
Canım, biz evlilik yıldönümü otelde geçirdik,mumlarla fln odamızı bezedik,çok güzel romantik ortamdaİlla da pahalı göresel bişey olması şart diil ki, en esas hatırada kalan bişeyler olsun. Evde de yapa bilirsin romantik ortam, salonda 2 kişilik mumlarla bezedilen masa, romantik bir şarkı, fotoraflarinizi duvarlardan asın, güller..
Canım bugün benim başıma gelenler kimsenin başına gelmezdi heraldeeDr a gittim önce idrar testi yaptı negatif çıktı sonra kan aldı bi makinede bekletti beyaz kanı aldı başka bir idrar testine damlattı negatif dedi çok saçma ilk defa duydummm Sonra ekg çekelim dedi ne alakaysa çekti ekg kağıdını ters aldı elini aaa dedi ne biçim bir ekg dedi çok kötü dedi sonra ekg yi çeken adam dr a ters tutuyorsunuz testi dedi.. Sonra adam baktı alla alla dedi çevirdi dr Sonra aile hekimi olduğu için eşimi aradı hemen gelin eşinizi hastaneye götürün dedi salak eşim panik yapmış aradım yok bişey dedim...Geldim eve boşa zaman kaybı oldu yaneee
Canım bugün benim başıma gelenler kimsenin başına gelmezdi heraldeeDr a gittim önce idrar testi yaptı negatif çıktı sonra kan aldı bi makinede bekletti beyaz kanı aldı başka bir idrar testine damlattı negatif dedi çok saçma ilk defa duydummm Sonra ekg çekelim dedi ne alakaysa çekti ekg kağıdını ters aldı elini aaa dedi ne biçim bir ekg dedi çok kötü dedi sonra ekg yi çeken adam dr a ters tutuyorsunuz testi dedi.. Sonra adam baktı alla alla dedi çevirdi dr Sonra aile hekimi olduğu için eşimi aradı hemen gelin eşinizi hastaneye götürün dedi salak eşim panik yapmış aradım yok bişey dedim...Geldim eve boşa zaman kaybı oldu yaneee
umutdeniz benimde umudum temmuza kaldı listeden düşersen sevinirim
canım nerde kutlamayı düşünüyorsun ev,dışarı...vs.ona göre cevaplayalım..ben süprizlere bayılırım mesela, değişik şeyler yapmayı severim...
sen en iyisi özele git bence senin aile hekimi senin devamlı teste gelceğini anladı ve sana kendini salak gibi göstererk senden kendini kurtarmışşşşyoksa hergün gelir diye düşünmüş olabilir
bende daha adet belirtisi yok inşallah olmaz da
Ev dışarı farketmez canım ama dışarda olursa daha iyi olur sankii
İnş.canım topiğin güzel haberlere ihtiyacı varrr
umutdeniz benimde umudum temmuza kaldı listeden düşersen sevinirim
Sanmam canım adetim 10 gün geçti diye yalan söyledimmm:26:
slm kızlar bende hala hasta olmadım en son mayıs 1 e hasta olmustum test yapmaya korkuyorum yıne olumsuz olur dıye doktorada gıtmem lazım off
slm kızlar bende hala hasta olmadım en son mayıs 1 e hasta olmustum test yapmaya korkuyorum yıne olumsuz olur dıye doktorada gıtmem lazım off
Cerenimiz var canım bizim aynı cümleyle başladı buraya gitti hamişim diye geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?