HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Kıssslarrr size küstüm ben kaç gün burda bas bas bağırıyorum evlilik yıldönümümüz ne yapsam acaba diye sizden ses yok görürsünüz siz siz bişey sorun cevap vermicemmm

canım nerde kutlamayı düşünüyorsun ev,dışarı...vs.ona göre cevaplayalım..ben süprizlere bayılırım mesela, değişik şeyler yapmayı severim...

Dediklerinin hepsini ve daha fazlasını yaptım yinede teşekkürler canımmm

ha haa haa:)))acaba akıl hastanesinden kaçmış kendini doktor zanneden biriyle mi karşılaştım..çok güldüm yaa :))

sen en iyisi özele git bence senin aile hekimi senin devamlı teste gelceğini anladı ve sana kendini salak gibi göstererk senden kendini kurtarmışşşş yoksa hergün gelir diye düşünmüş olabilir

Kıslar hepinize teker teker cevap vereceğim ama ben kaçtım kociş çıkmış geç kaldım.....

sen en iyisi özele git bence senin aile hekimi senin devamlı teste gelceğini anladı ve sana kendini salak gibi göstererk senden kendini kurtarmışşşş yoksa hergün gelir diye düşünmüş olabilir

Sanmam canım adetim 10 gün geçti diye yalan söyledimmm:26:

slm kızlar bende hala hasta olmadım en son mayıs 1 e hasta olmustum test yapmaya korkuyorum yıne olumsuz olur dıye doktorada gıtmem lazım off

slm kızlar bende hala hasta olmadım en son mayıs 1 e hasta olmustum test yapmaya korkuyorum yıne olumsuz olur dıye doktorada gıtmem lazım off

dene bakayım olumsuz olması çok düşük bi hafta geçmiş ama benim eltimin 10 gün geçmişti sonra hasta oldu belirtilerin var mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…