• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

pekı klomen falan kullandınızmı hıc bana doktor ıkı kere klomen tedavısı uyguladu olmadı.ucuncuden sonra rahım fılmı ıstedı.bu asamalardan gectınızmı.

benim doktorumda aynı yolu izleyeceğini söyledi.. bu ilk klomen denememiz bizim.. bu ay tutmazsa eşime de bakacak tekrar deneyecek.. sonra bi kez daha ve eğer 3. de de tutmazsa bu sefer rahim filmi çekeriz dedi..

kaos302 06 Haziran
Zeytinn 08 Haziran
Gunka 08 Haziran

Yarın listedeki arkadaşlar durumlarını bildirirler herhaldeee:32::32::32:

slmmm slmmm slmmm,
ben 4 gün önce gebelik testi yaptım. sonuç negatif çıktı tabiki. daha erkendi zaten ama yine de yarın adet olacak gibiyim. çok sıkıntılıyım. ağrı, bulantı ve kasılmalar berbat. napalım artık umutlar sonraki aya kaldı:25:

benim doktorumda aynı yolu izleyeceğini söyledi.. bu ilk klomen denememiz bizim.. bu ay tutmazsa eşime de bakacak tekrar deneyecek.. sonra bi kez daha ve eğer 3. de de tutmazsa bu sefer rahim filmi çekeriz dedi..

sendekı problemde polıkıstık over ve yumurtlama tembellıgımı pekı...ya rahım fılmı de acılı bırsey dıyolar ona gerek kalmadan hamılelık olsaydı hayırlısı ıle...

kizlar sizce yarin idrar da gebelik testi yapim mi ? hatta bu durumu esime sölim mi ?

durumum su arkadaslar: normalde günüm geldiginde catir catir reglenen ben.. pazar günü reglendim ; olmasi gereken günde toplasan 3 4 damla acik kirmizi renk geldi ama regl kanamasi gibi degil sanki normal kan gibi.. pütürsüz acik renk biisi...
ertesi gün daha az geldi..
bugün ise cok az bulanik kahverengiye dönük bir damla geldi..
galiba reglim durdu..
acaba yarin test yapsam mi cikar mi ?yarinla birlikte gecikme sayarsak 4 olacak.. sonuc belli olur mu ??
bir de bir sey daha eger hamileysem ben gecen hafta akciger röntgeni cektirdim, onun zarari olur mu ?

kizlar sizce yarin idrar da gebelik testi yapim mi ? hatta bu durumu esime sölim mi ?

durumum su arkadaslar: normalde günüm geldiginde catir catir reglenen ben.. pazar günü reglendim ; olmasi gereken günde toplasan 3 4 damla acik kirmizi renk geldi ama regl kanamasi gibi degil sanki normal kan gibi.. pütürsüz acik renk biisi...
galiba reglim durdu..
acaba yarin test yapsam mi cikar mi ?yarinla birlikte gecikme sayarsak 4 olacak.. sonuc belli olur mu ??
bir de bir sey daha eger hamileysem ben gecen hafta akciger röntgeni cektirdim, onun zarari olur mu ?

canım eger normalde gecıkmen olmuyorsa bu sekılde bır kanama hamılelıkte ustune gorme gıbı olmus gıbı duruyor yanı gebe olma ıhtımalın var.yarın test yap sonuca gore esıne soyle bence.hakkında hayırlısı olsun ınş.

slmmm slmmm slmmm,
ben 4 gün önce gebelik testi yaptım. sonuç negatif çıktı tabiki. daha erkendi zaten ama yine de yarın adet olacak gibiyim. çok sıkıntılıyım. ağrı, bulantı ve kasılmalar berbat. napalım artık umutlar sonraki aya kaldı:25:

Dur canım ya belki hamişliğin belirtisidir niye hemen olumsuz düşünyorsun yaaa:34:

galiba reglim durdu..

Hadi herşeyi anladımda canım bu durumu eşime söyliyimmi diye yazman garip geldi:19::19::19:İnsan eşine böyle bişeyi söylemez miii tuhaffff:4::4::4:

Back