• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

kızlaar birkaçgündür diş ağrısı çekmekten sizide işleride boşladım. nasılsınız bakalım
30 yaşına geldim halaaaa 20lik diş ağrısı of offfff :30:

20lik diş deyince hala içimde bi acı oluşuyo..bana sor canım..4 tane vardı ben de ..ağrıdan duramadım 2 yıl önce doktora gittim dedi 20lik diş sıkıştırıyo çekecez üstte bulunan 2 yirmilik dişi çekti ama gel sen bana sor ben neler çektim..yaa öle bi acı Allah bi daha göstermesin..yemek yiyemiyosun ,su içemiyosun,yaa yaşamak istemiyon öle bi acı...24 saat sonra ağrı hafifliyo ama 1 gün perperişan geçiyo...çektir diyemicem onun için dayan çok değilse ağrın

20lik diş deyince hala içimde bi acı oluşuyo..bana sor canım..4 tane vardı ben de ..ağrıdan duramadım 2 yıl önce doktora gittim dedi 20lik diş sıkıştırıyo çekecez üstte bulunan 2 yirmilik dişi çekti ama gel sen bana sor ben neler çektim..yaa öle bi acı Allah bi daha göstermesin..yemek yiyemiyosun ,su içemiyosun,yaa yaşamak istemiyon öle bi acı...24 saat sonra ağrı hafifliyo ama 1 gün perperişan geçiyo...çektir diyemicem onun için dayan çok değilse ağrın

valla kızlar ben de 2. yi cuma günü aldırdım ikisinde de ağzım açılmaz hale gelmişti 3 gün çektim antibiyotikler 3. günden sonra etki etti...ilkini çektirdim 2.yi ihmal ettim ağrımıyo diye konuşamaz hale geldim yine 3 gün ne çektim bi Allah bi ben biliyorum...en sonunda koşa koşa gidip onu da aldırdım Cuma günü şimdi iyiyim binlerce şükür..O ağrının yanında ameliyat ağrısı hiçbi şeydi.Benimki çıkamıyordu iltihap yapmıştı..geçmiş olsun cnm

:74::74::74::74::92::92::92:heyyyy kısslar ben bugün ytişemedimsizeee evi topladım.sabahtan şirketteydim işi bırakacağım için işler vardı anca yettim ama yarın aranızdayım.son durum nrdir?umutdenizcim bence son dakkaya kadar bekle gelek o bebiş

Bizim için bırakıyon demi işi bize laf yetiştir diyeee:9::9::9:

Kıssslarr ben geldim bu arada saat 8 buçuk gibi çıkıcam eşimi almaya gidicem gelince yemekten sonra burdayımmm nasıl olsa kocişle işim bittiiii:9::9::9:Yarında düğün için kıyafetimi almaya gidicem alınca eklerim size artıkkk:46::46::46:Yarın akşam mutlaka girerim ama bakın fazla yazışmayın takip edemiyom sonraaa kızmayınnn:27::27::27:

:27:
Kıssslarr ben geldim bu arada saat 8 buçuk gibi çıkıcam eşimi almaya gidicem gelince yemekten sonra burdayımmm nasıl olsa kocişle işim bittiiii:9::9::9:Yarında düğün için kıyafetimi almaya gidicem alınca eklerim size artıkkk:46::46::46:Yarın akşam mutlaka girerim ama bakın fazla yazışmayın takip edemiyom sonraaa kızmayınnn:27::27::27:

canım benim bizde bu çene olduktan sonra söz veremeyiz yaneee:52::52: sende bu topiğin yöneticisi olaraktan takip edeceksin :27: bu arada sen tekrar gittinmi test yapmaya:54:

:27:

canım benim bizde bu çene olduktan sonra söz veremeyiz yaneee:52::52: sende bu topiğin yöneticisi olaraktan takip edeceksin :27: bu arada sen tekrar gittinmi test yapmaya:54:

Sizzi döferimmm:29::29:Gitmedim tekrar teste ve ayın 14 üna kadar gitmicem kendime söz verdimmm:21::21::21:Tutabilirsem eğerr:23::23:

Sizzi döferimmm:29::29:Gitmedim tekrar teste ve ayın 14 üna kadar gitmicem kendime söz verdimmm:21::21::21:Tutabilirsem eğerr:23::23:

bencede gitme en doğrusu:81: peki senin sonuçlar bugünki testte negatif çıktıya daha sonra pozitif çıkarmı kan testinde sonradan görünüyomu öyle

Kıssslarrr size küstüm ben kaç gün burda bas bas bağırıyorum evlilik yıldönümümüz ne yapsam acaba diye sizden ses yok görürsünüz siz siz bişey sorun cevap vermicemmm:63::63::63:

bencede gitme en doğrusu:81: peki senin sonuçlar bugünki testte negatif çıktıya daha sonra pozitif çıkarmı kan testinde sonradan görünüyomu öyle

Canım bugün benim başıma gelenler kimsenin başına gelmezdi heraldee:27::27::27:Dr a gittim önce idrar testi yaptı negatif çıktı sonra kan aldı bi makinede bekletti beyaz kanı aldı başka bir idrar testine damlattı negatif dedi çok saçma ilk defa duydummm:29::29::29:Sonra ekg çekelim dedi ne alakaysa çekti ekg kağıdını ters aldı elini aaa dedi ne biçim bir ekg dedi çok kötü dedi sonra ekg yi çeken adam dr a ters tutuyorsunuz testi dedi..:1::1::1:Sonra adam baktı alla alla dedi çevirdi dr:1::1::1:Sonra aile hekimi olduğu için eşimi aradı hemen gelin eşinizi hastaneye götürün dedi salak eşim panik yapmış aradım yok bişey dedim...Geldim eve boşa zaman kaybı oldu yaneee:47::47::47::47:

Kıssslarrr size küstüm ben kaç gün burda bas bas bağırıyorum evlilik yıldönümümüz ne yapsam acaba diye sizden ses yok görürsünüz siz siz bişey sorun cevap vermicemmm:63::63::63:

ayy valla ne yapılabilr acaba ben hiç böyle şeyler kutlamam ki:76::76: ama ilginç ve yapılabilir bir şey olursa bende senden geçineyim :52::52: insanlık öldümü:52::52::54:

Canım, biz evlilik yıldönümü otelde geçirdik,mumlarla fln odamızı bezedik,çok güzel romantik ortamda:71: İlla da pahalı göresel bişey olması şart diil ki, en esas hatırada kalan bişeyler olsun. Evde de yapa bilirsin romantik ortam, salonda 2 kişilik mumlarla bezedilen masa, romantik bir şarkı, fotoraflarinizi duvarlardan asın, güller..

ayy valla ne yapılabilr acaba ben hiç böyle şeyler kutlamam ki:76::76: ama ilginç ve yapılabilir bir şey olursa bende senden geçineyim :52::52: insanlık öldümü:52::52::54:

Ben çok güzel şeyler yaptım eşim çok çok mutlu oldu ama herşeyi yaptım şimdi bişey gelmiyo aklımaaaa cin fikirliyimdirrr:27:

Back