• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Kıssslarrr size küstüm ben kaç gün burda bas bas bağırıyorum evlilik yıldönümümüz ne yapsam acaba diye sizden ses yok görürsünüz siz siz bişey sorun cevap vermicemmm:63::63::63:

canım nerde kutlamayı düşünüyorsun ev,dışarı...vs.ona göre cevaplayalım..ben süprizlere bayılırım mesela, değişik şeyler yapmayı severim...

Canım, biz evlilik yıldönümü otelde geçirdik,mumlarla fln odamızı bezedik,çok güzel romantik ortamda:71: İlla da pahalı göresel bişey olması şart diil ki, en esas hatırada kalan bişeyler olsun. Evde de yapa bilirsin romantik ortam, salonda 2 kişilik mumlarla bezedilen masa, romantik bir şarkı, fotoraflarinizi duvarlardan asın, güller..

Dediklerinin hepsini ve daha fazlasını yaptım yinede teşekkürler canımmm:7:

Canım bugün benim başıma gelenler kimsenin başına gelmezdi heraldee:27::27::27:Dr a gittim önce idrar testi yaptı negatif çıktı sonra kan aldı bi makinede bekletti beyaz kanı aldı başka bir idrar testine damlattı negatif dedi çok saçma ilk defa duydummm:29::29::29:Sonra ekg çekelim dedi ne alakaysa çekti ekg kağıdını ters aldı elini aaa dedi ne biçim bir ekg dedi çok kötü dedi sonra ekg yi çeken adam dr a ters tutuyorsunuz testi dedi..:1::1::1:Sonra adam baktı alla alla dedi çevirdi dr:1::1::1:Sonra aile hekimi olduğu için eşimi aradı hemen gelin eşinizi hastaneye götürün dedi salak eşim panik yapmış aradım yok bişey dedim...Geldim eve boşa zaman kaybı oldu yaneee:47::47::47::47:

ha haa haa:)))acaba akıl hastanesinden kaçmış kendini doktor zanneden biriyle mi karşılaştım..çok güldüm yaa :))

Canım bugün benim başıma gelenler kimsenin başına gelmezdi heraldee:27::27::27:Dr a gittim önce idrar testi yaptı negatif çıktı sonra kan aldı bi makinede bekletti beyaz kanı aldı başka bir idrar testine damlattı negatif dedi çok saçma ilk defa duydummm:29::29::29:Sonra ekg çekelim dedi ne alakaysa çekti ekg kağıdını ters aldı elini aaa dedi ne biçim bir ekg dedi çok kötü dedi sonra ekg yi çeken adam dr a ters tutuyorsunuz testi dedi..:1::1::1:Sonra adam baktı alla alla dedi çevirdi dr:1::1::1:Sonra aile hekimi olduğu için eşimi aradı hemen gelin eşinizi hastaneye götürün dedi salak eşim panik yapmış aradım yok bişey dedim...Geldim eve boşa zaman kaybı oldu yaneee:47::47::47::47:

sen en iyisi özele git bence senin aile hekimi senin devamlı teste gelceğini anladı ve sana kendini salak gibi göstererk senden kendini kurtarmışşşş:52::52::52: yoksa hergün gelir diye düşünmüş olabilir:60::60:

Kıslar hepinize teker teker cevap vereceğim ama ben kaçtım kociş çıkmış geç kaldım.....

sen en iyisi özele git bence senin aile hekimi senin devamlı teste gelceğini anladı ve sana kendini salak gibi göstererk senden kendini kurtarmışşşş:52::52::52: yoksa hergün gelir diye düşünmüş olabilir:60::60:

Sanmam canım adetim 10 gün geçti diye yalan söyledimmm:26:

slm kızlar bende hala hasta olmadım en son mayıs 1 e hasta olmustum test yapmaya korkuyorum yıne olumsuz olur dıye doktorada gıtmem lazım off

slm kızlar bende hala hasta olmadım en son mayıs 1 e hasta olmustum test yapmaya korkuyorum yıne olumsuz olur dıye doktorada gıtmem lazım off

dene bakayım olumsuz olması çok düşük bi hafta geçmiş ama benim eltimin 10 gün geçmişti sonra hasta oldu belirtilerin var mı peki:27::27:

Back