kızlaar birkaçgündür diş ağrısı çekmekten sizide işleride boşladım. nasılsınız bakalım
30 yaşına geldim halaaaa 20lik diş ağrısı of offfff
20lik diş deyince hala içimde bi acı oluşuyo..bana sor canım..4 tane vardı ben de ..ağrıdan duramadım 2 yıl önce doktora gittim dedi 20lik diş sıkıştırıyo çekecez üstte bulunan 2 yirmilik dişi çekti ama gel sen bana sor ben neler çektim..yaa öle bi acı Allah bi daha göstermesin..yemek yiyemiyosun ,su içemiyosun,yaa yaşamak istemiyon öle bi acı...24 saat sonra ağrı hafifliyo ama 1 gün perperişan geçiyo...çektir diyemicem onun için dayan çok değilse ağrın
:92::92::92:heyyyy kısslar ben bugün ytişemedimsizeee evi topladım.sabahtan şirketteydim işi bırakacağım için işler vardı anca yettim ama yarın aranızdayım.son durum nrdir?umutdenizcim bence son dakkaya kadar bekle gelek o bebiş
yaaa hep okuyosunuz gelinde sohbet edelim
Kıssslarr ben geldim bu arada saat 8 buçuk gibi çıkıcam eşimi almaya gidicem gelince yemekten sonra burdayımmm nasıl olsa kocişle işim bittiiiiYarında düğün için kıyafetimi almaya gidicem alınca eklerim size artıkkk Yarın akşam mutlaka girerim ama bakın fazla yazışmayın takip edemiyom sonraaa kızmayınnn
Ne o beni beğenmiyormusun artıkkk:2::2:
canım benim bizde bu çene olduktan sonra söz veremeyiz yaneeesende bu topiğin yöneticisi olaraktan takip edeceksin bu arada sen tekrar gittinmi test yapmaya
Sizzi döferimmmGitmedim tekrar teste ve ayın 14 üna kadar gitmicem kendime söz verdimmm Tutabilirsem eğerr
kısslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaaa hep okuyosunuz gelinde sohbet edelim
bencede gitme en doğrusu:81: peki senin sonuçlar bugünki testte negatif çıktıya daha sonra pozitif çıkarmı kan testinde sonradan görünüyomu öyle
Kıssslarrr size küstüm ben kaç gün burda bas bas bağırıyorum evlilik yıldönümümüz ne yapsam acaba diye sizden ses yok görürsünüz siz siz bişey sorun cevap vermicemmm
Kıssslarrr size küstüm ben kaç gün burda bas bas bağırıyorum evlilik yıldönümümüz ne yapsam acaba diye sizden ses yok görürsünüz siz siz bişey sorun cevap vermicemmm
biri sohbe mi dedi :))buyrun burdayıııııımmmmmmmm:)))
ayy valla ne yapılabilr acaba ben hiç böyle şeyler kutlamam ki:76::76: ama ilginç ve yapılabilir bir şey olursa bende senden geçineyiminsanlık öldümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?